Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
válasz Süni 1985 F #2235 üzenetére
nagyon besz@ratos?
mert amikor még csak a vidit néztük lábrázásom volt attól a kiqrt játszótértöl! -
Tripower
tag
Hogy vártam ezt a játékot és most meg nincs gépem tiszat szivás....
Jó let a gáma srácok? -
Tripower
tag
válasz - = Zk = - #94 üzenetére
látom Vladi nem fog unatkozni a zonában!
de jó lenne ha már lehetne ezt is tolni! -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #80 üzenetére
nem is tudtam hogy a vérszivok ugy alszanak mint a lovak!
-
Tripower
tag
válasz gömbvillám #83 üzenetére
-
Tripower
tag
hát mikor még nem modelleztem akkor vettem ezt a szekeret (de nagyon lepukadt már idézöjelben! mert ezzel nem is foglalkoztam már jó ideje mert hát HL2 meg CS-re elég volt és elég is lessz a dod is ugyan ezen motor tehát nagyon nem izgatott a fejlesztés a modell meg viszi a pénzt válogatás nélkül) de nézve a tiédet befogom a pofám! nem kell egy 79gtx? az lehet kicsit polirozna az eseten....
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #67 üzenetére
Fu de qrva nyomasztó ez a város!
remélem ebbe is lehet aludni mint az ol-ben mert én éjcaka biztos maradok a valagamon..... -
Tripower
tag
hát csak sajnos bizonyos helyszineken lehet nyomulni....
kicsit másképp oldották meg a komunikáciot mint ahogy szokott lenni a cséhez hasonlo mint a FIRE IN THE HOLE csak annyi a külömbség hogy mindenkinek verzio szerint leforditja az orosznak oroszra nekünk magyarra és igy tovább és hozzá is lehet szolni mint például:
1p elöre nyomulok fedezzetek!
2p negativ
1p tüzalá vettek segitségre van szükségem!
2p negativ
1p löszeree van szükségem!
2p negativ
1p eltaláltak meg fogok halni
2p pozitiv!
lelösz egy két embert és egy csábos nöi hang megszolal: tapasztalt sztalker lettél......
és ez igy megy tovább...
ugyanazok a mezei játék modok vannak mint bárhol máshol... hold the flag dm tdm stb.... -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #56 üzenetére
nah nah hülye kérdés?
és ki a bánat táraz be állandoan amikor csak dobozos töltényt találsz.... -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #54 üzenetére
Hát remélem neked lessz igazad ebben a csuzliban is egyszerü feladat lenne tárat cserélni még is picit lassu volt....
Vladi:jol van na kicsit sokat stalkeroztam...és tul sokat gondolkodtam.[ Szerkesztve ]
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #46 üzenetére
nekem nem ment valamiért volt löszer is elövetted felhuztad kattant egyet hogy üres és már elö is vette a másodlagos csuzlit nekem is meg öcsinek is.
az ol az jó volt!
meg letoltuk a CS Basix Monstrosity mod az is érdekes csak több a dög meg van egy két más fajta állatka izlom meg zombi amit 2szer felkell.
na látod az élesztö az tetszik például nem is rossz talállsz egy péket és hajrá! tök jó!
vagy össze tákolni egy viztisztitot mert nem ihatunk mindig vodkát (de lehet láma vagyok és a zona igazábol egy kocsma vagy mindenki alkesz kozák vodka függö)
vagy ha ragozhatom löjünk malackát és cipeljük be az egyyik bázisra a henteseknek akik nyomják a szalámit na jó lehet ez már beteges....
(honna volt füvük a cs -ben a szabisoknak ???!!!!!!......) -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #44 üzenetére
az ugy még okés is de a tank géppityu nekem nem müködött érdekes modon.
ezek az érdekesebb küldik....
lehet zakkant vagyok de azon sokat dillemáztam hol vannak a pékek?mert hogy kenyér az van mint szodás a lovát.
igazábol olyasmire gondoltam hogy mi lenne ha egy sotartóért kéne lenyomni 5-6 snorkot....igaz kicsit meredek azt aláirom de realisztikusabb mert talán ezek a hétköznapi dolgok hiányoznak a zonábol, csak a fegyo vodka meg a skulo körül forog a zona.modokkal probálkoztál? -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #42 üzenetére
egyébként nem untad meg ezeket az izgalmas változatos küldiket?
öld meg a malacot,nyomd ki egy bandita szemét ,hozz egy ocska kismegymagköpködöt de a legkissebbet és fasza legyen különben nem kell.... hozz hat sörétet csira stb.... tisztára mint egy gyogyos.... egyetlen érdekes dolog volt az egész játékban (az ilyen jellegü küldikre gondolok) szerezz egy gitárt... ez érdekes ,ezt a vonalat mért nem lehet erösiteni az újjab részekben? -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #40 üzenetére
biztos azért ragadt meg mert nehéz volt jó szájonverni!
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #38 üzenetére
Ja ez az a dög! Köszi!
a külsösök amik kint kolbászolnak az orosz sztyeppén azok mindig fekete ruciban vannak, de amikor lekelett menni x18-ba (ha jól emlékszem ha tévedek akkor a földalatti kutato laborra gondolok) ott meg fehér mütököppenybe van.
-
Tripower
tag
érdekes nagyon érdekes....
de ez mind mind megtalálható kivétel az uj motor az oblivion lost-ban ami soc nak az eggyik modja...... jajaj a olusz pálya részek lemaradtak... sorry
ott is van chimera három fajta emberszabásu zonafattya de a kedvencem a mütököpenyes hernyo volt....
na de mindegy ezt is megveszem és kijátszom ha megjelenik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Hp 840 g3 laptop 6300U i5 processzor Új 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd full hd kamera akku(gyári) tölt
- HyperX Alloy FPS Pro Billentyűzet (Ingyenes szállítás)
- HP Pavilion 15-eg2002nh Fog Blue Garis
- Eladó Asus RTX 3070 DUAL V2 8GB LHR
- Hp 640 g4 laptop 8250u i5 8gb ddr 4 256 gb ssd akku(gyári) töltő(gyári) kamera új magyar billentyűze
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest