Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #8393 üzenetére
nem emlékszem, hogy találkoztam volna ilyen fegyverrel, bár én az enot-al játszom most. feltettem egy másfajta alpha csapatot alig látom őket...elvileg max 7-en vannak egy csapatban, de linkeltem olyan képet régeben, amin min 3 csapat gyűlt össze a szennyvíztisztító közelében.
más: próbálgatom a win8-at, és átállítottam win7 kompatibilisre a pripjaty exéjét (nem akart elindulni, mindenhogyan kevesellte a vga-t. feltelepítettem, most jó). mint kiderült, mindegy mire van állítva, ugyanúgy vagy negyed óráig töltötte be, mint korábban valakinek, aki xp komatibilis módra tette. bár az mintha a clear sky-al járt volna így.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Telda
addikt
válasz juhasz.p #8355 üzenetére
A távcsövest és a gránátvetőt nem szeretik, azokat érdemes megtartani. Nekem a kedvencem , sajnos a nevét nem tudom, de úgy néz ki mint a CSből az AWP. Az nagyon hatásos és pontos.
Egy csapat kb. 4-5 fő, ha 4 PDA-d van, akkor lehetséges hogy 16-20 fős alfa csapat támadt rád? A PDAkat a független kereskedő nem veszi meg így hawaii vagy bagolynak szoktam eladni. -
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #8231 üzenetére
akkor passz.....nálam eddig mindig ott volt, sgm 2.2 és enot modban is.
a fűrészmalom nem veszélyes, amíg csak(?) zombik vannak. azokkal még könnyebb boldogulni, mint a zsoldosokkal, akik majd beköltöznek helyettük.
ezt a helyet meg én nem ismertm, kösz! közelebb is van, amint átérsz a mocsárból.
ja, hogy neked most az alphásokat kéne valahogy kicselezni....ha máshogy nem megy, egy korábbi mentésel, amikor még nincsenek a nyakadon
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #8226 üzenetére
jupiterben van egy svdm távcsöves, úgy vettem észre a hsz-kből, hogy az benne van minden modban, talán az alapjátékban is.
a cementgyár és a jupiter üzem közötti sínen áll egy mozdony, annak a tetején
-
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #8218 üzenetére
korábban linkeltem egy screenshotot, azon 3 alpha csapat van egy helyen.....min. 20-an gyülekeznek, az a legjobb, hogy a közelben volt egy küldi, amint mentem arrafelé, már meg is támadtak
más: feltettem a win8-at....eddig win7 alatt tudtam játszani, most akármilyen felbontást akarok, azt írja, nem elég a vga.... (laptop, szóval ne várjunk csuodát, de azért ez akkor is ciki)
-
dodopek
addikt
válasz juhasz.p #7219 üzenetére
Alapvetően nem kell.Gyakran nézegesd Owl bazárját, néha nála is van.Gyakran menj arra, ahol zsoldosok vannak, mert ők alapból lőnek, no remorse, ha felhenteled őket. A konduktort 1x lehet használni.Szegényesebb időkben én azt csináltam, hogy összegyűjtöttem valahol nagyobb mennyiségű fegyvert egy hátizsákban, felvettem mindet, és a 200-300kg szajréval bekonduktoroztam a kereskedőhöz. Van visszább térkép, hogy hol lehet találni őket. Nekem már csak egy kellene az alternatív konduktorhoz...
-
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #6777 üzenetére
én épp tegnap végeztem ki ott az egész bagázst, de nem találkoztam ilyen megölhetetlen banditával.
persz lehet, hogy nekem másik küldi volt, és azért nem volt ott az exo-s tag.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
A legjobb ellopakodni vagy elfutni a közeléből, akkor rengeteg lőszert megspórolhatsz vele.
Én az alapjátékban egy darabig ellopakodtam, majd amikor felhorkant és csoszogva elindult, akkor futásnak eredtem és felugrottam a létrán hamar. A magasban már nem tudott kárt tenni bennem.
Amikor például a CS-ban a Vörös Erdőben összefutottam vele a Boszorkánykörnél, akkor jól megszívtam, bár a hosszas bicskázásnak már nem bírt ellenállni.
-
dodopek
addikt
válasz juhasz.p #6665 üzenetére
Úgy nézett ki, mint egy fejre szerelt láb pár? Az a legerősebb muti.Ha teheted, menekülj előle, mert van amelyiknek pszi ereje is van, és "" elhiteti" veled, hogy a fegyvereid tönkrementek.Vagy szerezz egy Gauss-t.Abból 3-4 lövés elég neki...
-
dodopek
addikt
válasz juhasz.p #6543 üzenetére
Nincsenek új szereplők???? A szkvadovszkon nincsenek? Kell lennie egy bankárnak nagyjából a navigátor háta mögött, és szakáll előtt egy független kereskedőnek. Ha ez nincs meg, akkor nem települt fel az sgm mod. A játék menűje olyan mint az alapjáték, vagy van plusz menűpont? SGM beállítások? És nem írja sehol, hogy "powered SGm 2.0"? Vagy ilyesmit...
-
rétisün
veterán
válasz juhasz.p #6536 üzenetére
nálam a 2.2-ben is voltak krikrakszok, de a játék frankón megy.
amúgy ezek a krikrakszok alighanem cirill betűk, amiket a magyar windows nem tud jól megjeleníteni, szóval semmit nem jelent, hogy krikrakszos.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
-
bim
veterán
válasz juhasz.p #3112 üzenetére
pl. cirkusz ereklye ilyen lehet?
Közben megtaláltam a ruhafejlesztőt és iszonyat pénzért megjavíttattam plusz némi fejlesztés de agyam eldobom milyen árak vannak.
Melyik munkák fizetnek a legjobban?
Már 3 helikoptert átvizsgáltam de a következőhöz nem tudok átjutni. (nem a fensíkra) -
nagyúr
válasz juhasz.p #2622 üzenetére
Minden irányból meg kell próbálni, leguggolva, ugorva, több féle irányból, és előbb-utóbb sikerülni fog...
Nekem sikerült eddig az összes rejtekhelyről felvenni mindent, kivéve egy fáról, mert nem tudok akkorát ugrani, belepiszkálni meg nem szeretek a gyári beállításokba.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Gare
csendes tag
válasz juhasz.p #2531 üzenetére
sajna a helyén vannak, de mind halott, ahogy vittem végig a küldetéseket sorra meghalt mind.
jelen állapotban ott tartok, hogy csak technikai bunkerben lévő technikussal tudok csak javíttatni, de mivel ő nem tud fejleszteni ezért az ismeretlen fegyver küldetésemet nem tudom megcsinálni. Janovban halott a technikus és az orvosi ellátásért felelős személy is.
ugyan ez Zatonban a hajón. Halott a kereskedő, a technikus, csak Szakál és az 1 napos beszerző él még.
mikor meglett az ismeretlen küldetéses és vinném vissza a fegyvert Kardánnak halott.
Innentől nem tudom megcsinálni az X8-at sem mert nem jön az a 2 ember akiknél a kártya van és nem tudok lemenni a lifttel.
szóval kb most itt tartok
valami ötlet kinek lehetne még leadni a fegyvert?"nincs ez elbaxva, csak másra lesz jó!"
-
BalaNce87
addikt
válasz juhasz.p #2425 üzenetére
Achievement Nem Artifact
Na most fejeztem be, jó hosszú vidi volt a végén Mindenki túlélte.
Érdekes, mert a Stalker játékokra mindig sokáig készülök, mert elég "nagy falat". Aztán mikor elkezdem ideragadok a monitor elé és órákig képes vagyok elsétálgatni Most hogy vége elég furcsa...
Van értelme a freeplaynek? -
Jhonny06
veterán
válasz juhasz.p #1532 üzenetére
Az a baj, hogy úgy van kialakítva a domborzat, hogy sehogy sem tudok megközelíteni 2, de inkább 3 helikoptert. Teljesen más helyen vannak ugyan, de nem megy. Eddig asszem 2 helit kutattam át, az egyik egy mocsár közepén volt, a másik meg ott, ahol ez az ajtó van, valami áramfejlesztő-féleségnél (egy része tele van anomáliákkal). Ez volt a két legközelebb lévő nagyjából.
Azt hittem, hogy az az ajtó a föld alatt elvisz valami olyan helyre, ahol tovább tudok menni, de ha nem, akkor hagyom. Csak akkor hogy tudok továbbjutni? Már megkerültem az egészet, de sehonnan nem tudok továbbmenni egy idő után.
[ Szerkesztve ]
-
SteeWe
aktív tag
válasz juhasz.p #1478 üzenetére
thx, erre lettem volna kiváncsi
ubi91 Azt gonoltam hogy tudok majd kitörés alatt mászkálni de sebaj.
Zorro555 ha megnézed a képet pont ott vok. Csak az a gond hogy nem férek ki a csövön, eddig nem is vettek észre. Hiába gugolok, nyomom a Q-t vag E-t nem tudok kimenni . Miután észrevettek lelövöldöztem mindenki onnan a csőből. Majd lentről visszamentem.
Más:
Van vagy készült texture pack ehhez a részhez is? Még nem találkoztam vele ezért kérdezem. A többi részhez felraktam és sokat dobott a látványon, pl utak kocsik szebbek lettek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest