Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Piftuka #3481 üzenetére
fegyvermesterek azok, akiknél a fegyvereket javíttatod, tuningolod.
jól sejted, a hullákat átkutatva jelennek meg a rejtekhelyek a pda-n.
nem tudom, kinek mennyire csalás, mennyire csak amolyan segítség, de vannak kisebb-nagyobb modok, ezekkel tudsz pl. 500 kilót vinni, így azért könnyebb gyüjtögetni és némi pénzre szert tenni.
artifactokról kapsz némi infót, ha a hátizsákban ráviszed a kurzort, vegy rákattintasz, érdemes megtartani, amelyikek csökkentik a sugárzást, a vérzést, növeli a kitartást (tovább tudsz futni) ruhától függően 2-4-et tudsz egyszerre használni, a ruhák is fejleszthetőek.
én is keveredek a részek között, éppen az első résszel játszom, de nem régen fejeztem be a clear sky-t (2. rész), előtte toltam ezt.
ja, és vigyázz, mert nagyon el tud kapni a hangulat
első hsz-ben vannak linkelve egész jó, részletes térképek minden területről.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Vladi
nagyúr
válasz Piftuka #3481 üzenetére
Általános tanács, hogy próbálj együttélni a zónával. Beszélgess el a karakterekkel. Hol mit találsz.
A kísérőnek pl. lesz egy küldetése, amit ha megcsinálsz utána fillérekért, vagy ingyen is kísér. A kereskedők minden fontos helyszínen vannak. A hajóban a lent a csapos, meg az emeleten is. Hátul meg az iszákos Kardán a fegyvermester.
A csaposnál (asszem Bagoly. Már összefolyik nekem a három rész ) pl elmondja, hogy milyen aritkat keresnek a feketepiacon jó pénzért. Azt tartsd meg magadnak, amit használni akarsz.
Fegyvert venni nem érdemes. Néhány csetepatét ha kiszúrsz, akkor az ott maradt hulláknál találsz sok érdekes holmit. De vigyázz, mert ebben a részben már a gép is rendesen hullarabol.
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest