Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz Carline #9796 üzenetére
az az egyik verzió, de nálam pl. úgy ment a dolog, hogy meg kellett várnom, amíg a szabadságosok a megfelelő helyre érnek (a fenyőtölgy meg a vaserdő közötti részre), ki kellett őket irtani, utána a tudósok holttestéhez kell menni, tehát nem én végzek velük. ott egy zsoldos még él, az elmondja, hogy beszívattak. elmegyek az alállomásra, ahol a zsoldostól kaptam a küldit, itt is van vagy 3 féle befejezés, lehet beletörődni, hogy megszívattak, de lehet kiirtani is a zsoldosokat, attól függ hogy beszélsz a főnökkel.
ha kiirtottad őket, akkor még janovban beszélsz a szabadság meg a szolgálat vezetőivel, aszem ennyi.[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Carline
őstag
A fedett ellenség küldit leírnátok, hogy hogy kell végigvinni?
Szabadságtól felbérelek embereket, tudósokat kiiktatom, bőröndöt fölveszem.
Akkor a szolgálatos vezetőn van a küldetést jelző célkereszt, hogy a zsoldosokat kiküldték volna az akció után így el kell rendezni őket is?
Melyik zsoldosokat?
Hogy tovább?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Aarpok
őstag
Köszi és mint mondtam nem gond csak pusztán kíváncsi voltam.
Medve úr: az egy lövéses küldetést akkor tudod felvenni,ha visszatérsz zatonból a megjavított gauss - al.Beszélj Garikkal majd az ezredessel és akkor majd kiütheted a zsoldosvezért Cyborg meg ilyen ad munkát azt mondja,hogy pihenj egy kicsit addig csináljál más feladatot és utána majd adni fog munkát.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
PeL
addikt
Azt én csináltam egyedül, próbáltam de értelmetlen mondatok jönnének ki mert a script ilyen mondat töredékekből rakja össze a történéseket és magyarul értelmetlen dolgok jöttek volna ki. Másrészt meg maradtak benne így is orosz szavak, azokat nem találtam, bevallom őszintén nem is nagyon volt már türelmem hozzá...
-
Szabiti
csendes tag
válasz Physicist03 #9792 üzenetére
Hello!
Új vagyok itt, ezért csak csendben merek szólni...
Az egy lövésées küldetést szerintem csak akkor adja Garik, ha a kórházi csata után (amikor a rossz gaust megszerzed) rögtön odamégy hozzá. Szerintem azt már nem fogod megkapni...
Cyborg azt mondja menj aludni egy két napot, aztán gyere vissza. Just do it...[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz Medvelászló #9790 üzenetére
1 lövés küldetéshez előbb Garikkal kell beszélni, ő fogja elmondani, hogy hol találkoznak a zsoldosok, aztán kell menni Szokolovhoz. Garik idővel vissza fog jönni, várj türelmesen. Cyborg is ad majd további küldetéseket, csak várni kell 1-2 napot.
-
törölt tag
Lynx-re lehet valahogy tenni jobb távcsövet? Ami közelebb hoz? Vagy kell másik mesterlövész? Gauss-t nem szeretem, a távcsöve az amit komázok.
-
Medvelászló
senior tag
Hali!
Lenne 1 pár kérdésem::
piripócsban kinél tudom felvenni az egy lövés küldit ahol valami zsoldost kell likvidálni egy ablakból?(már a dokit is kiszabadítottam de senki sem adja oda az 1 lövéses küldit.)Cyborg mikor ad másik küldetést?Megcsináltam a katona kiiktatását(1.küldi),utána nem akar adni mást.
Nem akarom megcsinálni a Vulcan hadműveletet amíg nem vettem fel sok küldit Cyborgnál,vissza menni nem tudok sem Janovba sem Zatonba mer Garik nincs ott a helyén.
Most vettem észre hogy hiányzik az üzenetek többsége a bal alsó sarokból.Pl videóknál is...
Kipróbáltam az alagutat Piriből Jupiterbe ill 1 darabig,folyamatában fagy a játék,most kezd igazán bugosodni,mint az eliminator fegyver is mikor akarok zummolni vele,teljesen megbolondul. -
Antonius1978
addikt
Most epp megment a merevlemezem, azaz remelem hogy megse....
Epp visszatertem a Janovi allomasra, es elkezdett kattogni, majd leallt, utanna nem ismerte fel a gepem hogy be van kotve.Most egy havernel vagyok, hogy kiprobaljam a vinyot....
Ha megis a vinyo ment meg, akkor .... -
Antonius1978
addikt
válasz dodopek #9765 üzenetére
Biztos hogy van kulonbseg, Janovban felvettem a tudosok kuldijet, hogy erzekeloket helyezzek el a rendellenessegekben, es odamentem a Betonkad anomaliahoz, lattam ott par faszit, azt hittem banditak, szepen - de nem is olyan konnyen - kinyirtam vagy 3-4-et beloluk, errefel kijott a gyar udvararol egy 6-8 fos zsoldos csorda.Kb fel ora kuszkodes, vagy 10 visszatoltes alatt csak kicsinaltam oket (utanna bementem az udvarra es egy testor segitsegevel kicsinaltam meg vagy 6-7-et).
A lenyeg az, hogy az egyik zsoldos az .50-es Barett mesterlovesz puskaval olyan fejloveseket lott nekem, hogy 3 masodpercen belul elvereztem...a sisak ellenere.
Mas nem tudott meg ilyen eros sebzest bevinni...Vog25 : en is azzal nyirtam ki a mesterloveszt, utannam koslatott a hidon, es en a hataba kerultem, kapott egy szep kis lovest a valagaba, amitol lerepult a hidrol.
Talaltam 3 fele geppuskat a zsoldosoknal, es megtalaltam a 100 loszerrel biro rohampuskat is az X18 vagy mi a neve...En egy halhatatlannal talalkoztam, espedig a Janov-i alldogalo kereskedi kuldetese kapcsan, amikor a banyanal kell kinyirni a lovoldozoket, nos ott a vezerbe beleeresztettem 2 tarat a 7,62-esbol - lehet nem panceltorot - de nem szandekozott kimulni...Aztan elmenekult oda ahol az a ket torpe van - a vasuti hodalyhoz - aztan ott egy granatveto lovedekkel csinaltam ki.
Rage es Borderlands : a Rage-el jatszodtam vagy fel orat, ugy elsore tetszett, de valamiert utolag magamnal nem tudtam feltelepiteni (egy havernel toltam), a Borderlands-et vegigvittem, nos nekem bejott a rajzfilmszeru grafika, meg mas is, egyedul a tortenet uncsi, de a fegyverek es minden mas bejott.Vegigjatszodtam a 2-3 kiegeszitot is.
A Rage az annyiba nem annyira jo, hogy egyoldalu a tortenet, nem tudsz osszevissza maszkalni mint pl a Stalkerbe, vagy Fallout 3-ban, legalabbis nekem ugy tunt. -
rétisün
veterán
érdekes módon nálam a laptopon angolul jelennek meg ezek az üzenetek, a másik gépen meg csak krikszkrakszok vannak, pedig mindkettőn ugyanaz a fix meg magyarítás van.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
PeL
Néha megjelennek üzenetek a zóna lakóitól,hogy láttak mutánst,megölték őket,anomália végzett velük stb ezeket miért nem tudtátok lefordítani?Nem gond csak kérdezem.Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz westcoastog #9782 üzenetére
Gratulálok hozzá
Haladtam a játékkal én is most készülök meglátogatni Szokolovot a kártyáért.
#9784) tisztára mint kardan[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
válasz westcoastog #9778 üzenetére
A helyedben én küldenék neki egy vog-25 - öst a bokájára azt biztos nem szeretné
Szerette? vagy még mindig talpon van?
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
-
westcoastog
veterán
Hihetetlen hogy mennyire nehéz megölni.
-
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #9772 üzenetére
Köszi szépen ez nagyon hasznos info nekem a B28 - asnál sosem kerestem,de a többi helyen már találkoztam velük
westcoastog: én ha olyan közel mentem mindig orrba vágtak a fegyverükkel Az enotban még nem volt rajtam exo,de a simában bármelyikkel tankká lehetett válni persze fullosra fejlesztve.
Аарпок
-
Physicist03
senior tag
válasz westcoastog #9773 üzenetére
Jó az csak tudni kell kiválasztani a megfelelőt.
-
westcoastog
veterán
Még hogy az exo szar az enotban, 1 ilyen csávót nem bírtam megölni úgy hogy 2 centiről nyomtam egy tárat belé.
-
Physicist03
senior tag
Nem olyan rég voltatok páran akik nem találták meg mind a 6 artit Hermannak. Találtam egy leírást az összes spawnolási lehetőséggel:
Zaton:
Cirkusz
Kiégett farm
Bojler
Vaserdő
Jupiter:
Hamukupac
Kőbánya
Rendellenes liget
Cementgyár (ahol Strelok egyik levele volt!)
Pripyat:
A mosoda mellett
B28-as kivonási pontnál, nem messze az emlékműtől a kidőlt fánál
Az ovodánál a játéktéren lévő anomáliában
A két épület közötti anomáliában (nem bírom kitalálni a nevét )[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #9770 üzenetére
Ha a közeljövőben lenne esélyem gépet váltani én sem erőltetném,de valószínű ez nem mostanában lesz.Így marad a kínlodás.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Aarpok
őstag
Megérkeztem zatonba örültem is neki mert már agyamra ment a mocsár.Skadovskra betérve Szakál küldijét vettem fel és elmentem a kotróhajóhoz és már egy tool meg is van.kicsit körbenéztem a hajó körül és pár rejtekhelyet kikopasztottam sevcsenkóra is mentem,de sajnos nem találtam exot csak egy péncélruha javító készletet.Sajnos a mocsár óta iszonyatosan laggol a játék bár sejtem,hogy a gépen fogy el alatta.Na mindegy majd csak lesz valahogy.
Аарпок
-
ZetorGumi
addikt
válasz Physicist03 #9761 üzenetére
Rendben, akkor lehet újrapróba lesz, úgyis van mindenhol mentésem, automentések özöne.
(#9763) dodopek: Próbáltam, kijátszottam, rohadtjó, szép graf, 21Gb helyfoglalás. De a coopot, sem a multit nem néztem még (valamelyik van a kettő közül, nemtudom melyik)
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Hisztogram
tag
válasz Physicist03 #9766 üzenetére
A mod felcserélte a feyvertipikus sebzéseket (a hit_power paramétert) egy, a lövedékek méreteiből, fajtáiból számolt ún. "Thornily Stopping Power"-ből kalkulált értékekkel.
http://www.beartoothbullets.com/rescources/calculators/php/thornily.htm
A calcultorból látszik, hogy ez a valóságban is létező matematikai modell a lövedék sebességét, súlyát és hosszát használja az "ütőerő" meghatározásához.
Tehát az 5mmere kispisztoly ténylegesen kisebbet sebez majd, mint az 5,75-ös. géppuska
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #9764 üzenetére
De akkor hogy működik a sebzés 50es szintje? Mert már bocsánat, de egy fegyver sebzése a lőszer méretétől, anyagától, kimeneti sebességétől, és egyéb hasonló nyalánkságoktól függ. Most vagy 50es minden sebzés, és akkor ezek a kritériumok el vannak felejtve, vagy (pl a lőszer miatt) más a sebzés.Akkor viszont nem értem az 50es értéket...
-
dodopek
addikt
-
emre
veterán
válasz Physicist03 #9761 üzenetére
Ebben az esetben, ha a fegyverek valóban így működnek akkor ahogy feltettem az enot mod-ot úgy szedem is le.
Ugyanis szerintem ez így ebben a formában marhaság drága felebarátaim.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Physicist03
senior tag
válasz ZetorGumi #9758 üzenetére
Pedig ha a kapunál átkutattad őket és a PDA-t is elvetted, akkor pár méterrel beljebb mutatja a PDA, hogy hová kell menni és ha mégy arrafelé akkor egyszercsak elkezd menni lefelé az életed és akkor frissül a küldetés, hogy hagyd el az erdőt és menj vissza a tudóshoz. Szerintem valami bug van nálad, próbáld meg újrakezdeni a küldetést
(#9759) dangerzone: Egy fegyver sebzése nemcsak a fegyveren múlik, hanem attól is, hogy milyen töltényt haszálsz hozzá, plussz még az is hozzájön, hogy milyen fejlesztéseket végeztetsz el a fegyvereken, ezek mind növelik a sebzést. Legfőképp a töltényekre kell odafigyelni.
-
ZetorGumi
addikt
válasz dangerzone #9759 üzenetére
Lennie kell.
Mert AK74-ből elég egy jól célzott sorozat egy exo-s csávókára páncéltörő lőszerből, simából meg azért egy pár golyóval több kell.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
dangerzone
addikt
válasz Physicist03 #9700 üzenetére
Akkor most így légyegében a pontosságon kívül semmi különbség a fegyverek , meg a lőszerek között?
-
ZetorGumi
addikt
válasz Physicist03 #9757 üzenetére
Hm.
Megkerestem a hullákat, PDA-t elvettem, és beküldött oda, bementem, nem írt semmit ki, szóval ott rohangálok körbe-körbe.
De visszamegyek a tudósokhoz, hátha mond valami okosat.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Physicist03
senior tag
válasz ZetorGumi #9756 üzenetére
Ott semmit
Már rég csináltam azt a küldetést, de talán ez a menete: kapunál tudósok holttesteinek átvizsgálása (PDA-t mindenképpen elvenni), mégy befelé az erdőbe és frissül a küldetés, hogy hagyd el az erdőt. Vissza a tudóshoz elvenni a pszi sugárzás elleni szert. Vissza az erdőbe mutatja a PDA hová kell menni, újabb tudósok holttesteinek átvizsgálása. Jön az irányító, ki kell nyírni. A barlangban ujabb tudósholttestek átvizsgálása, náluk lesz amit keresel. Vissza a tudóshoz. Azt hiszem ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Igen az elkepzelheto, szerencsere epp elmentem a hadnagyhoz, es ideadta a kartyat, meg picitt csamborgok Janovban (1-2 kuldi,+felszedem a 2ik javitoladat Kardannak - megvettem 20 ezerert Bagolytol a helyet, a 3ik ladat en talaltam meg -es meg egyeb aprosagok, aztan megyek vissza a helikoptereket megvizsgalni).
-
Physicist03
senior tag
válasz TorrhenStark #9751 üzenetére
1.6.02-es verziójú a játékod?
-
ZetorGumi
addikt
válasz TorrhenStark #9751 üzenetére
Lehet.
Én is az itteni leírás alaján raktam, csak nem raktam az alapjátékhoz magyarítást.
Meg feltelepítettem, elindítottam, beállítottam, aztán másoltam be a modot.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #9740 üzenetére
Az sgm modban bevezetésre került az dolog hogy a helik vizsgálatához kártya kell amit Szokolov őriz jupiteren a tudósbunkerben ha ez nincs meg akkor elképzelhető hogy hiába ugrasz bele a teleportba nem lesz semmi.
Аарпок
-
TorrhenStark
csendes tag
válasz ZetorGumi #9748 üzenetére
Köszi. Inkább letöltöttem az enot-ot.
Találtam itt egy jól összeszedett kommentet, amiben le volt írva mit/hogy..
Viszont adódott egy probléma, a játék elindul, de hogy ha rá akarok menni a beállításokra, akkor az xray engine leáll.
Esetleges ok: "xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Stalker\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrCore.dll" at 001B:0028E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)"
Az probléma lehet esetleg, ha az alapjátékot is magyarosítottam ?
Alapjáték + magyar
+
Sgm 2.2 enot + magyar.Így van telepítve nálam a játék.
-
ZetorGumi
addikt
válasz TorrhenStark #9747 üzenetére
Megy önmagában is.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
TorrhenStark
csendes tag
Hi!
Az Sgm 2.2 önmagában is működik, vagy szükséges hozzá a 2.1-es verzió is ? Köszi a választ!
-
Dhampir
félisten
-
dodopek
addikt
Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást!
Először nem is Sidious-t akartam, csak Vader, és Moul foglalt volt, Warhammer 40k képet meg nem találtam olyat, ami megfelelt volna a kritériumoknak. Szóval maradt az uralkodó. Aki szerintem nem volt egy nagy üzletember...[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Marpedig en ugyanott ugrottam, hisz felvillan a buborek.
Noet eddig senki sem emlitette...
A tudossal beszeltem, es megcsinaltam neki a kuldit is (a kulonleges kepzodmenyest a fateleprol).
Az alapjatekban Noe-t nem kellett megvedenem soha, de az is lehet hogy csak maskepp alakult valami es azert nem, vagy pedig csak en felejtettem el... -
Misi 007
őstag
válasz rétisün #9738 üzenetére
Szerintem ez kamu. Bár a mai világba már semmin se lepődik meg az ember lásd Crysis 2.
De ha van egy kis eszük folytatják onnan ahol abbamaradt az EP2 bár ez már akkor is elég szánalmas mert a rajongók várnak már vagy 5 éve a folytatásra és magasról tesznek rájuk.Más: Az alapjátékban nem kell Noét megvédeni a mutáns hordától?
Csak mert nekem mindig szövegel róluk de ilyen küldit nem kaptam.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
"nyitott világú FPS játék lesz a HL3, benne RPG elemekkel, NPC-kel, küldetésekkel."
megirigyelte a valve a stalker játékok sikerét, stílusát, világát
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #9735 üzenetére
amíg noé nem mutatja meg, addig nem tudsz teleportálni, hiába ugrazs pont oda.
valaki a (talán a szkadovszkon) említi noét, utána tudsz vele a helikopterekről is beszélni, és akkor mutatja majd meg a teleportot.
a tudóssal beszéltél a lépcső mellett az alsó szinten?
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #9735 üzenetére
Akkor nem ugyanott ugrottál, vagy más gond van.
Nekem sikerült nélküle odajutnom."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #9720 üzenetére
már válaszoltak rá
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
PeL
addikt
Abban nincs benne a hiba konkrét oka úgy láttam, szokásos missing ogg comments ami pirossal szokott megjelenni a konzolban... missing texture-tól nem kéne fagynia, unknown command után még futott. szerintem itt is spawn miatt lesz a crash. Próbálj meg lefutni a nagy melák szörnyhöz és megölni, mondjuk nekem egyszer volt ott egy controller is aki a falon keresztül is berángatott, elég idegesítő volt...
Hiába, az exomnak fullos az elektromos védelme, megsütöm gaussal a 300 méterre lévő bokorból... Megszólalni sem lesz ideje A testét meg elviszem a tudósok bunkerébe jó sok rubelért hadd tanulmányozzák
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz dodopek #9711 üzenetére
Nocsak, egy Sith nagyúr... Grat az új avatarodhoz
(#9698) lsc:
nekem is fagyott ott valamiért, valszeg a nagy melák szörny spawnolgat rossz helyre vagy az okoz crasht mert mikor azt megöltem onnantól nem fagyott ott lent sem... De egy log fájl jobb lenne (megjegyzem én sem tudom 10-ből 8x hogy mi baja ). Ezt crash után ott találod ahol a mentések vannak, csak nem a saves könyvtárban hanem a logs-ban, a dátum szerinti legfrissebb log fájl végéről kell az utolsó pár sor
-
rétisün
veterán
173.800 rubelért adtam el a fullos monolith exo-mat persze lehet, hogy került ennyibe a fejlesztés, de legalább maga a ruha ingyé' volt
lett helyette military-exo, már fullra is fejlesztettem.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
Antonius1978
Azt még elfelejtettem mondani,hogy a déli fensíkon lévő helikopter vizsgálata után lesz majd a Noé - s buli.
Misi 007: akkor az a nagy harci helyzet,hogy az már nem is lesz.Pripyatban Garik mesél el egy történetet,hogy zsoldosok üldözik ezután beszélni kell az ezredessel és indul a küldi.A másik rossz hír,hogy most már bármit is csinálsz az már nem befolyásolja a záró videót.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Misi 007
őstag
Igen közben megkaptam a detektort de ezeken a küldiken már rég túl vagyok mert én még a tudóstól vettem meg ezt a detektort anno.
Úgy csináltam hogy mégis lepaktáltam látszólag Szultánnal de társalogtam utána rögtön Szakállal és ő elküldött egy csapat stalkerhez az erdőgazdasághoz ahol meghiúsítottuk az üzletet.
Ha a banditákhoz való társulás függvénye ez a küldi akkor valószínű ez valami bug lesz.A kopterek leléptek és elvileg senki se halt meg a kivonáskor de én ilyen "egylövéses küldetést" nem kaptam Pripyat-ba senkitől.
-
Aarpok
őstag
válasz Misi 007 #9719 üzenetére
Most a freeplay - ben játszol?A helikopterek pripyatból elmentek már?A detektornál az a trükkje,hogy hagyd el a hajót és nem sokára szólni fog,hogy beszélni akar veled.Az erdőgazdaságnál meg ha testőr kell akkor a banditákat segítetetted eddig úgyan is nekik kell azt nem tudom miért nem jelzi a helyet ahová menned kellene
Antonius1978:
Spoiler:
Szakál mondja,hogy fontos üzeneted van Noé - tól.Akkor mehetsz hozzá kérdezi van - e mesterlövész puskád,ha nincs venni kell ha van mehet a buli.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Misi 007
őstag
No igen ilyen küldetést nekem a kutya se adott.
Most olyan gondom van hogy Bagolyra várok a detektorok ügyében de már aludtam vagy 5 napot de semmi.
Ha odamegyek és beszélek vele adna egy olyan munkát hogy testőr kell valakinek az erdőgazdaságnál elfogadom és semmit se jelet a térképen nekem ez is valami bug? -
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #9717 üzenetére
Nem vagyok meglepve most már azt gondolom valami egyéni probléma lett vele pedig próbáltam sokszor,de mindig kilépett.
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
En is csak a 2-ik javitast tettem fel, azt mondtak hogy az elso mar nem is szukseges.
Nekem nem bolondult meg a jatek a templomnal szerencsere...
Fejloves : ugy ertem, nem mindegy, hogy egy 5,56-os gyolyo talalja el a fejed, vagy egy 7,62-es.A valosagban is ha jol tudom, az 5,56-os nem tud atutni egy sisakot, mig a 7,62-es siman atmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Misi 007 #9714 üzenetére
Ha fullos végigjátszást akarsz akkor nem csak a főszálat kell erőltetni,hanem a mellékküldetéseket is.Lehetöleg a banditákkal kerülni a jóviszonyt,vérszopókat kiírtani,a dokit lebuktatni,kardan haverjait megtalálni, a szabadság/szolgálat ügyében semleges maradni a tudósok küldetéseit megcsinálni stb.Az szerintem azért maradt ki nálad mert pripyatban nem csináltad meg az egylövéses küldetést amikor a zsoldosok vezérét kell eltenni lábalól.
Аарпок
-
törölt tag
Első GALAKTIKUS BIRODALOM!
Így száll hát sírba a szabadság: tapsvihar közepette.Nálam is kidobott a játék a templomnál, de másodjára ugyanúgy mentem és már nem volt probléma. Viszont most megállás nélkül küzdök az új gépen azzal, hogy kifagy a játék, akad a hang majd rá pár másodpercre újraindul a gép. Teljesen random, első 1 percben, töltőképen, két óra múlva. Fogalmam sincs mi lehet, hogy ez most hardveres, szoftveres vagy a játéktól van-e. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Van valahol arról infó hogy mi a fullos végigjátszás az alapjátéknál?
Csak mert én a végén ezzel a képpel nem is találkoztam amit most a youtube-ról nyúltam.
Egyáltalán van értelme fullra tolni?
Igazából már gőzöm nincs kitől lehetne még feladatot kérni Szultánon kívül de vele nem akarok lepaktálni. -
dodopek
addikt
-
emre
veterán
Én még egyszer-kétszer próbálkoztam aztán hagytam a fenébe, ma meg feltettem az SGM 2.2 ENOT mod-ot.
A sima SGM 2.2-ben ez meg a Noé féle mutánsos küldetés maradt csak. Nem volt kedvem tovább vacakolni vele.
-
Aarpok
őstag
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #9705 üzenetére
Te sem vagy egy Star wars rajongó...
-
dodopek
addikt
Halkan jelezném, hgy kész az új avatarom. Mostantól ne kötekedjetek, mert villámot kaptok az exos seggetekbe!
-
lsc
nagyúr
[win32]: free[2510100 K], reserved[121332 K], committed[1562808 K]
* [ D3D ]: textures[665818 K]
* [x-ray]: crt heap[386759 K], process heap[14063 K], game lua[51942 K], render[195 K]
* [x-ray]: economy: strings[63128 K], smem[94408 K]
! Invalid ogg-comment version, file: c:\játék\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_m82\m82_shoot.ogg
! Can't find texture 'lens'
! Missing ogg-comment, file: c:\játék\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\sounds\weapons\wpn_grom\grom_shoot_silence.ogg
! Unknown command: dump_infos
intro_start game_loaded
* MEMORY USAGE: 405935 K
* End of synchronization A[1] R[1]
intro_delete ::update_game_loaded
* [win32]: free[2505816 K], reserved[107756 K], committed[1580668 K]
* [ D3D ]: textures[719632 K]
* [x-ray]: crt heap[404207 K], process heap[11954 K], game lua[60221 K], render[535 K]
* [x-ray]: economy: strings[63997 K], smem[144923 K]
* [win32]: free[2503080 K], reserved[107532 K], committed[1583628 K]
* [ D3D ]: textures[720656 K]
* [x-ray]: crt heap[404066 K], process heap[11952 K], game lua[60506 K], render[536 K]
* [x-ray]: economy: strings[63997 K], smem[144923 K]
* Saving spawns...
* Saving objects...
* 30736 objects are successfully saved
* Game tibi3.scop is successfully saved to file 'c:\users\public\documents\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\savedgames\tibi3.scop'
stack trace:0023:089A0875 xrRender_R4.dll
A log fájl vége ez.
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest