Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz dangerzone #9855 üzenetére
Két láda van a szobában.A hordó olyan közös kacat gyüjtő, amibe te beledobod, ami nem kell, és kiveszi az az npc, akinek kell.Kapsz érte gubát.A másik a hagyományos zöld láda a mécses mellett, abból nem szabad eltünni.
-
Aarpok
őstag
válasz dangerzone #9855 üzenetére
Az attól függ melyikből,ha az újrahasznosítóból akkor oké,ha másikakból az gond.Egy legális lopás van janovon amit bütyök ürít ki.
Аарпок
-
ZetorGumi
addikt
válasz dangerzone #9759 üzenetére
Lennie kell.
Mert AK74-ből elég egy jól célzott sorozat egy exo-s csávókára páncéltörő lőszerből, simából meg azért egy pár golyóval több kell.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Physicist03
senior tag
válasz dangerzone #9697 üzenetére
Ahogy Aarpok is mondja ezt talán Albor-tól kérdezd meg
-
Aarpok
őstag
válasz dangerzone #9697 üzenetére
Ezt inkább a mód készítőjétől kellene kérdezned
lsc: nem próbáltad megnézni a log - fájlt abban talán le van irva mi a gondja.
Аарпок
-
emre
veterán
válasz dangerzone #9594 üzenetére
Mert be volt kapcsolva a lámpa.
Majd meló után megmutatom milyen normál fénynél, de most mennem kell.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ZetorGumi
addikt
válasz dangerzone #9514 üzenetére
Tökéletes. Én is ez alapján raktam.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #9513 üzenetére
Ha ez alapján csinálom, akkor jó lesz nekem?
-
dodopek
addikt
válasz dangerzone #9509 üzenetére
Dehogynem! Itt mindenki az SGM 2.2-t játsza.Ha visszaolvasol, láthatod, hogy rengeteg új küldetés, helyszín, szereplő, és rengeteg minden változik. Tud magyarul ( köszönhetően Pel, és LeoDelux stalkereknek), és viszonylag stabil...
Ha meg nem, mi itt már találkoztunk annyi hibával, hogy úgyis tudunk segíteni... -
emre
veterán
válasz dangerzone #737 üzenetére
Teljesen játszható, ha eltekintünk a ratyi fordítástól.
Mert ha nem tudjuk kibogozni hogy pontosan mit csináljunk az nem kicit befolyáslja ajátékot.
Én egy komolyabb buggal találkoztam, mégpedig Pripyatba pályabetöltéskor dobott ki.
De valahogy sikerült megoldanom. Szerintem kb. olyan szinten van mint a CS az 1,504 peccsel.
Szóval tök jó. De itt egy teszt, mondjuk elég halványra sikeredett, de a semminél többet ér"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
CptMisi
őstag
válasz dangerzone #78 üzenetére
Én med grafon toltam a Crysist lagg nélkül, és jó volt ízlések és pofonok?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz dangerzone #70 üzenetére
inkább adják kis kicsit később de karácsonyig biztos kiadják
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
skeleton91
tag
válasz dangerzone #58 üzenetére
Sztem most se fogja ezt a rossz oldalát kinőni.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest