Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz dodopek #9298 üzenetére
Én is csak 2 szoktam megtalálni ami rétisün fotoján is látható (#9268)
Zatonban randalirozok egy ideje és megszereztem azt a 30 kg - os szörnyet (fegyver nem mutáns) nem semmi egy holmi.Zsoldosról is leakasztottam az exoját amit a snorkok ledaráltak és már nem javítható.Аарпок
-
Blizzardking
őstag
válasz westcoastog #9294 üzenetére
Így jó lesz?
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz westcoastog #9294 üzenetére
Máshol pont az a baj ha egy hszben 5 embernek válaszolnak.
Rétisün - köszi
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Blizzardking #9291 üzenetére
elvileg a piros körrel jelölt helyeken (az alsó óvoda néven szerepel a térképen) a lila pötty jelzi a helyét.
e szerint a térkép szerint amúgy két fajta katonai szerszám van, mindkettőből kettő, de én csak egyet bírtam megtalálni még térképpel is
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
westcoastog
veterán
válasz Medvelászló #9292 üzenetére
Az eredeti atmosfear nélküli gamedata backuppal nem megy az a baj....
(#9293) Blizzardking
5 percen belül ha írsz használd a szerkesztés gombot, ne pedig félpercenként új hsz-t írj.[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz westcoastog #9286 üzenetére
Mert Ukrajnában a redbull is 60 fokos
-
Medvelászló
senior tag
válasz westcoastog #9289 üzenetére
Pel magyarításában van a sorrend mit hogyan kell telepíteni.Nálam sem akart elindulni az atmosfear 3 miatt.Olvass vissza és találni fogsz Merge pakkot hozzá,nálam az oldotta meg a problémát.
sima sgm 2.2
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz Physicist03 #9282 üzenetére
Sziasztok, pont engem is ez érdekel. Hajnal exóm van, és senki nem tudja maxra fejleszteni, a katona hiányolja az ork-42 katonai szerszámkészletet. A golyóállóság oké, valami vegyi meg pszi védelmet tudna még fejleszteni rajta...
-
westcoastog
veterán
Már megint mit rontottam el, megint adtam egy esélyt az atmosfearnek, természetesen fagyott, de előtte, a teljes gamedata mappát kimentettem, letöröltem az eredeti elszart gamedata mappát, vissza raktam a backupot és ugyanúgy nem indul megint a játék.
Újrarakom az enotot.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Subidubiduuu
Megoldottam a gondomat a jatekkal, most epp az ENOT-ot telepitem.
Semmi nehezseg nincs a megoldassal, csak gondolkozni kellett volna, de ugy latszik, most szallt meg az ihlet, 1 kave es cigi utanA megoldas annyi, hogy ugye van a StalkerCOP.exe.Nos, ennel ugyesen beallitottam, hogy ne legyen semmitvel se kompatibilis, meg a talcara kirakott ikonnak is, sot adminisztratori jogot adtam mindkettonek a futtatasnal.
A gubanc csak az, hogy tulajdonkeppen a BIN alkonyvtarban levo xrEngine.exe futtatja tulajdonkepp a jatekot.Erre akkor jottem ra, amikor a task managerben neztem, hogy ez az allomany fut.Ugyesen ennel is kiveszed a kompatibilitast (nekem valami Vista dologra volt beallitva), es ime, a jatekot immar 12 masodperc alatt betolti.Es most johet az ENOT, mar alig varom
-
westcoastog
veterán
A karakterem miért tintázik be egy doboz energiaitaltól?
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #9284 üzenetére
na jó, veszek egy military exo-t is, ha a bankár visszaadja a pénzem
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
elfogadja, csak nem mondja, hogy keressem meg őket. kardán meg nitro adja a feladatot, hogy keressek nekik szerszámot, a pripjatyi szerelő meg egy mukkot se....
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #9272 üzenetére
Ha jól emlékszem a monolitosokkal kell kipucolni a könyvesboltot a zsoldosoktól utána cyborg ezt az artit adja jutalomból.Én nem találtam ott exot sevchenkonál pedig szinte az első utam oda vezetett.
(#9270) Physicist03: volt nekem is ez az arti csak nem fotoztam le és nem tettem fel ide.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
cs1rk3
tag
válasz Physicist03 #9270 üzenetére
nekem cyborg adott egyszer az utolsó küldijénél
-
Physicist03
senior tag
Eddig még nem láttam senkinél a linkelt képeken a Monolith nevű artifaktot. Senki nem talált eddig?
Golyóállóság +25%
Ütésállóság +10%
Max súly +10 kg
Sugárzás +6 -
rétisün
veterán
ezeket elfogadja, és örül neki mint.....szóval nagyon. de nem mondja, hogy keressem meg őket, illetve a 'sima' szerszámok sem kellenek neki..
valaki linkelt régebben térképeket sgm modhoz, azon a lila pöttyök jelzik, hol lehet ezeket megtalálni.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
igen, nekem edddig mindig monolit exo volt ott. most elkezdtem a laptopon megin, amint lehet, megyek zatonba, kiváncsi vagyok most is exo lesz-e a batyuba. persze ez még később fog kiderülni.
biztos olyan, mint amit a csirkéhez ír.
beleszerkesztem a spawn-progiba, kiváncs vagyok elfogadja-e
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz rétisün #9260 üzenetére
A sevcenko - nál lévő rejtekhelyre gondolsz?Ott kaptam egy divatos bandita bőrkabátot
A simában lehetett neki 2 db szerszámkészletet is vinni ugyan nem kérte,de oda lehetett neki adni.Valami katonai készlet kell neki nem olyan mint Nitronak vagy Kardánnak.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Medvelászló
senior tag
válasz Physicist03 #9263 üzenetére
Ha jól emlékszem a piripócsi szerelőnek nem kell szerszám( a katonai szerelő aki ingyen javít)Semmi progi nem kell második mag begyújtásához?
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #9262 üzenetére
ennek nem kell.....
ennyit tudok vele beszélni.
milyen trógerság, elkérem tőle a fegyvereket, páncélokat, aztán bepakolom a háta mögé a zöld dobozba
-
Physicist03
senior tag
válasz Medvelászló #9261 üzenetére
ENOT-al nem használható az AF3
Az akadások ellen ha jól emlékszerm ezt kell tenni.
Fanatikus tag lettem[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz Medvelászló #9259 üzenetére
Azért írom, hogy kellenek a szerszámok, mert itt a fórumon olvastam, hogy a Pripyati technikusnak is kell szerszám
-
Medvelászló
senior tag
válasz rétisün #9260 üzenetére
Ha végeztem a 2.2-vel nekilátok az Enot-nak.Most már nem adom fel az Atmosfear 3-at,az sgm 2.0-óta vártam rá.Az enot-ra is lehet telepíteni Atm3-at?
Máslvastam visszább hogy meg lehet szüntetni az akadozásokat ill szaggatást úgy hogy több magot használjon a játék,ez 2 magos procival is menni fog,ha igen mit kell tennem hozzá? -
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #9259 üzenetére
enot verzióval játszanál, már régen meglenne a monolit exo.....
-
Medvelászló
senior tag
válasz Physicist03 #9257 üzenetére
Szerszámok nem kellenek, a nagyja meg van már.csak a Mono exora lettem volna kíváncsi,de megvárom míg átérek piripócsba.(várható időpont 2014 karácsony)
Jobbára a Yakut féle papírok idegesítenek amiket nem találtam meg a linket helyeken valami "buzgár" bug miatt.Kár hogy ki kellett hagynom de sebaj-Tóbiás.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #9257 üzenetére
akkor mér' nem mondja?
kettő is van nálam (és ezeket most tényleg találtam ) de nem mondja, hogy add ide, me' kell.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Medvelászló #9254 üzenetére
még az alapjátékkal is működik, persze csak ha olyant 'kérsz' ami abban is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
válasz Physicist03 #9252 üzenetére
ŐŐŐ,nem világos,milyen mod-ot kell feltelepíteni?
-
rétisün
veterán
válasz Physicist03 #9252 üzenetére
A 'voron_ui_mm_si_dlg' fájlban vannak felsorolva, miket lehet spawnoltatni.notepaddal szerkeszthető, csak vigyázni kell, hogy pontosan azon a néven legyen felírva, ahogy a játék fájljaiban szerepel (nem amit olvasol,pl. amikor az inventoryban ráviszed az egeret!) különben fagyni fog.
a pripjatyi technikusnak nem kell szerszám? találtam szerszámot, de nem érdekli, igaz nem is mondta, hogy keressek neki.
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz Medvelászló #9251 üzenetére
Bagoly megveszi 5000-ért mindig. Szerintem nem befolyásol semmit, énis mindig eladtam. A spanoltatás a sima 2.2-vel jobban müködik. Felteszed a modot és a menüben nyomsz F1-et és kiválasztod, hogy mi kell. De ez már kemény cheat-nek számít
-
Medvelászló
senior tag
Ló reggelt!
Lenne pár kérdésem-kinek érdemes eladni az Alpha osztagtól lenyúlt PDA-t és befolyásolja-e a játékmenetet?
Süni:a sima sgm 2.2-be is lehet spanoltatni monolithos exot vagy csak enotba?Ha lehet akkor segíts légyszi hogyan kell,köszi ! -
rétisün
veterán
ha már újrarakás.....azt már volt szerencsém(?) kitapasztalni, hogy a mod újrarakásával elvszik az összes minden, amit addig szerztél (pénz, rang, gps-konduktor, szerszám, meg minden)
ha win újrarakáskor folytatom a játékot (amit viszont újra kell telepíteni, mert különben mindig arra hivatkozik, hogy nem elég a vga, és nem indul el) akkor is nullázódik minden?csinált már ilyent valaki? most, hogy már pripjatyba vagyok, nem szívesen kezdeném előlről megint (immár 4-szer )
-
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9248 üzenetére
Szerintem rakd inkább újra az alapjátékot is és úgy rá a modot
-
zuzu000
őstag
válasz Antonius1978 #9246 üzenetére
A masodik esetbol talan megtudnank valamit. Amikor felugrik, nyomj egy ctrl+v-t ide a hozzaszolasba.
-
Antonius1978
addikt
válasz zuzu000 #9245 üzenetére
Az egyik valtozat az, amikor atallitottam a felbontast : akkor csak elojott egy ablak, hogy X-16 Engine stopped working, vagy ilyesmi...
A masik esetben - lehet te erre gondolsz - meg elojott egy ablak, melyben jelezte hogy a jatek ilyen vagy olyan okbol fagy le/nem mukodik, es felajanlja hogy kuldjuk el ezt a hibajelentest a gyartonak. -
zuzu000
őstag
válasz Antonius1978 #9244 üzenetére
Hogy fagy ki? Az a bugos program bejon?
-
Antonius1978
addikt
Nos, kiprobaltam a jatekot az ENOT nelkul, szinten lefagy.
Aprilisban jatszodtam utoljara vele XP-n, akkor azon mindenfele gond nelkul, kb 10 masodperc alatt betoltotte.
Amugy amikor ujratelepitettem, o szepen berakott 1152x7xx felbontast, a kartya miatt.
Egyet allitottam rajta es utanna mar indulaskor kifagyott azonnal...
Amig ujra XP-t nem rakok, addig hanyagolom a jatekot... -
Antonius1978
addikt
válasz dodopek #9240 üzenetére
Azt meg en is lattam 1992-ben (14 eves koromban).Hacsak nem tevesztem 1986-al (akkor jartam eloszor Magyarorszagon, 8 eves koromban).
Olyan metalizalt egszinkek volt, ha jol emlekszem, es fel lehetett menni a pilotafulkeig.Az emeleten en sem jartam eloszor, aztan 2003-ban ugy emlekszem oda is felmentem.
Tavalyelott meg a Nemzeti-be mentem el, mert epp utba esett, es amugy sem jartam meg ott. -
Antonius1978
addikt
válasz Medvelászló #9238 üzenetére
En inkabb a Gepard 5-ot szeretnem (14,5 mm-es lovedekkel)
Meg esetleg a Hiuz-t -
-
<MZ/X>
őstag
válasz Medvelászló #9238 üzenetére
Amit - Moising Nagant, PPS41 meg sok más mellett - meg lehet tapizni a Hadtörténeti Múzeumban.
Original's never fit - Socket 370
-
Medvelászló
senior tag
válasz Antonius1978 #9233 üzenetére
Ajánlanám mellé még a Gepárd-1 mesterlövészt is.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #9235 üzenetére
elég letörölni a gamedata mappát, akkor máris van egy alapjátékod....
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #9234 üzenetére
Ugy ertettem, hogy leszedem a jelenlegi SGM 2.2-vel elcseszett jatekot, ujratelepitem, es utanna hozzarakom az ENOT-ot.
Hat igen, de en kimondottan epp erre a fegyverre gondoltam, sot lattam olyan kepet is a neten, ahol egy tavcso is van ra telepitve - marmint az AMD-65-re.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #9230 üzenetére
"leszedem a jatekot, es felrakom az ENOT valtozatot."
pontosabban a játékhoz felteszed az enot modot. ha van feltelepített, működő CoP-od, akkor csak annyi a dolgod, hogy a gamedata mappát bemásolod a játék mappájába. ha a mostani CoP fagyogat, akkor persze érdemes azt is újrarakni.
(#9233) Antonius1978: AK-47 van benne, az majdnem AMD-65, csak nem kihajtható válltámaszos.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Tetszenek az uj fegyverek
AMD-65 es AMP-69 magyar fegyvert nem lehetne valamilyen modon bele bazsevalni ?
-
Antonius1978
addikt
válasz Physicist03 #9231 üzenetére
Persze a kep tokeletesen eleg,az uj fegyverekre vagyok kivancsi leginkabb
Kosz. -
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9230 üzenetére
Van összefoglaló képekkel, leírással mindennel együtt az összes cuccról ami a játékban van (fegyver, ruha, kaja, stb.) [link] Ez az Enot Edition-höz van. Sajnos annyi a gond ha nem tudsz oroszul akkor sokat nem érsz vele, mert orosz oldal, legfeljebb a képeket megnézed.
-
Antonius1978
addikt
válasz Physicist03 #9229 üzenetére
Hat, szazezrekkel soha nem talalkoztam a simma jatekban, ugyhogy ezen nem fogok meglepodni, ha egy fegyvert nem tudok 50 ezerert eladni, esetleg csak 1000-3000 rubelert.
Nos, jo, akkor leszedem a jatekot, es felrakom az ENOT valtozatot.
Amugy, az elobb amit meseltem, nem pont ugy volt, asszem a gyorsmentes utan kifagyott, nem en leptem ki.
Remelem jo lesz, mert erdekesnek/elvezetesnek talaltam a sok cuccot amiket a kepeken lattam.Amugy a fegyverekrol van valami osszefoglalo kepekkel ellatva ?
-
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9228 üzenetére
Enotban tulajdon képpen benne van a gun addon, de optimalizált módon. Szóval nem tudsz eladni százezrekért fegyvereket, így sokkal nehezebb pénzt szerezni és így realisztikusabb a játék. És még van benne egy-két plussz cucc, valamint nem fagy ki annyiszor mint a sima 2.2. Én inkább az Enot edition ajánlom figyelmedbe
Szerintem újrarakás után minden ok lesz.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Physicist03 #9222 üzenetére
Egy masik rajongo - nem jut eszembe a neve, tul ritkan jarok erre a forumra - megadta a sorrendet, ugyanaz mint az altalad ajanlottban, azaz 1-tol 3-ig, az utolso a magyaritas, tehat nalam 4 lepesben tortent.
Az erdekesseg az, hogy amikor legeloszor elinditottam, akkor mondjuk kb 5 perc alatt elindult, csinalt egy alapmentest ugye, azaz a kezdest, aztan felvettem az elso kuldetest, elmentem a faluhoz, ott lelottem egy banditat, utanna megnyomtam az F5-ot, azaz gyorsmentest csinaltam, de tobbet nem jatszodtam, mert epp elutaztunk 10 napra.
Es amikor hazajottem, egyik mentest sem volt hajlando betolteni, egy bizonyos ido utan kifagyott.Miben kulonbozik az SGM 2.2 az ENOT-tol ?
-
Misi 007
őstag
válasz Physicist03 #9225 üzenetére
Nem csináltam meg mindent maximum csak a felét a játéknak.
De ahogy látom helikopterek nélkül a kísérővel is lelehet lépni utólag a zónából.
Megpróbálom megcsinálni a kimaradt küldetéseket addig nem akarok modokkal játszani -
Dhampir
félisten
válasz Misi 007 #9224 üzenetére
Én az alapjátékban még visszavertem a zombik támadását, amíg a Stalkerek elfoglalták a kiürült pripyati bázist, utána el kellett mennem Zatonba, a Szarkáról való információt elvinni.
Ez már a második végigjátszásnál történt, mert az első esetben elrepültem a helikopterekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
No végigtoltam az alapjátékot.
Amúgy van valami értelme maradni Prypiat-ban? -
Carline
őstag
válasz rétisün #9200 üzenetére
Ha már ennyire cheatelsz akkor miért nem írod át a pl. medúza tulajdonságát az artefacts.ltx -ben úgy, hogy minden tulajdonságot az egekbe emelsz?
Akkor elég lenne egy medúza és fullos lenne Gyigtyarjov tőle.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Physicist03
senior tag
válasz Physicist03 #9221 üzenetére
-
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9220 üzenetére
Inkább maradj a DX9-nél. Jobban mondva tegyél minden beállítás ugyan arra mint amikor az alapjátékot játszottad. Ha az alapjáték ment gond nélkül, akkor moddal is mennie kell, a mod nem növel túl sokat a gépigényen. Esetleg írj egy sorrendet, hogy hogyan telepíted fel az egészet, lehet ott rontassz el valamit.
-
Antonius1978
addikt
Rendben, ujrateszek akkor mindent, koszonom a szives segitsegeteket.
UI : persze, ezert mergelodom, mert az alap jatek mindennemu gond nelkul fut, esetleg neha-neha beszaggatott kicsit.Es ha ujrateszem, akkor majd valasszam a DX10-es valtozatot, mert ugy jobb ? Vagy maradjak meg a DX9-nel ?
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9218 üzenetére
Akkor itt bizony más probléma lesz. Próbáld meg újrarakni az egészet (játék, mod). Ezzel a géppel azért nem indokolt az ilyen lassú betöltés A videókártyád csak DX10-et támogat, úgyhogy annak lennie kellene, de DX11-nek nem.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #9213 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz Physicist03 #9214 üzenetére
Nvidia GT9500 - ilyesmi, lehet nem GT hanem valami mas...tudom hulyen hangzik hogy nem tudom pontosan, de a 9500 az tuti, 1 giga ram.
AMD 2 magos proci 2,1 giga, 3 giga ram
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Physicist03 #9214 üzenetére
Igen, a gépedet jó lenne tudni, hogy milyen.
-
Physicist03
senior tag
válasz Antonius1978 #9213 üzenetére
Milyen pontosan a videókártyád?
-
Antonius1978
addikt
A tegnap vegigbongesztem a videobeallitasokat, es ilyet nem talaltam,gondolom akkor elkerulte a figyelmemet, pedig egyenesen ezt akartam leellenorizni...
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #9211 üzenetére
a videobeállításoknál te tudod kiválasztani, hogy mit akarsz.
-
Antonius1978
addikt
válasz zuzu000 #9210 üzenetére
Azt elfelejtettem irni, hogy Win7-esrol van szo.
Lehetseges, hogy XP alatt jobban fut.
Mindenesetre bosszant nagyon a dolog, mert szivesen jatszodtam volna a moddal.
De ha ilyen lassan tolt, csak idegbajt kapok, es inkabb nem jatszom vele.UI : milyen helyen irja (mellette), hogy DX 10-11 ?
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Antonius1978 #9208 üzenetére
Ha nincs mellette, hogy DX10-11, akkor 9-es. Az a baj, hogy elméletileg DX9-be nem kéne sokat töltenie.
-
rétisün
veterán
válasz M@trixfan #9206 üzenetére
ebben csak kétfajta van minden fegyverhez, ráadásul ha ráviszed a kuzort a fegyverre mutatja milyen lőszer jó hozzá (vagy ez az alapjátékban is így volt? )
más: megvan a 300 fejlövés, mehetek aludni
-
M@trixfan
addikt
Akkor jó. Ha jól emlékszem, az OL modot próbáltam ki egy nagyon rövid ideig (teljes gép reinstall kellett valamiért) és abban volt zavaró, hogy hatmillió fajtája volt a töltényeknek. Első ránézésre azt juttatta eszembe. Ha lesz időm kimaxolom az X8 labort és akkor kipróbálom én is ezt a modot.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Misi 007
őstag
Délután nem ment a hatodik dokumentum megtalálása erre most összejött két perc alatt egy RP-74-es skulló kíséretében.
Ennyi buggal mint ami az X8-ba volt szerintem összesen nem találkoztam a SOC-ba és CS-ba úgyhogy örömmel lépek le innen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest