- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wariror
tag
ÜDv!
Megtudná mondni valaki hol tudok szerszámot szerezni?
Sok tippet hallgattam de egyik se jött be -
muxi-muxi
senior tag
válasz MPowerPH #950 üzenetére
Nem, a szervoruha nem számít zárt lélegeztetésűnek. Csak két ilyen ruci van: a Bulat, és a SEVA. A Szkadovszkon lévő díler elég jó cuccokat tud hozni, a szervóruhán kívül is.
Szerk: Látom, már meg tárgyaltad a kérdést magaddal
Warriornak: Szerszámokat a fűrészmalom padlásán találsz illetve az Alállomáson találsz (az alállomás az első pályán délen van, a szivattyútelep és a másik nagy komplexum (nem tudom, mi a neve) között a kráter alakú anomáliától (amiot két körbe-körbe járó fityfene őriz) nyugatra. A második pályán pedig a Jupiter üzem déli részén egy épület emeletén talász szerszámokat (abban amelyik tele van villámokkal).
[ Szerkesztve ]
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Azért megpróbálok átmenni az alagúton az exoban, hátha nem lesz baj. Kicsit jobban véd...
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Fullig fejlesztett exoval át lehet jutni.
Don't Tread On Me
-
riolobo
tag
A legmókásabb az,hogy némi pripyati portyázás után ismét eljöttem janovba és ezúttal egy chimera volt a bázison. Mikor bementem ki akart futni egy másik ajtón de megakadt mert hát ugye csukva volt,szal ott rohant egyhelybe.Odamentem,kinyitottam neki az ajtót és elfutott
Mod: legközelebb biztos egy burer lesz majd benn((:
BMW001: Ha pripyatban lehet megtalálni a kalibráláshoz szükséges szerszámokat,hogy fejlesztetted fullra?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Köszi!
Most hogy mondod, mikor először toltam végig mintha lett volna ilyen feladat, de most nem botlottam bele. Kinél tudom felvenni? Ha emlékezetem nem csal akkor Pripyatba lesz, és mintha a x8-as épületből kellene lövészkedni.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
riolobo
tag
válasz MPowerPH #959 üzenetére
Értem! Egyébként ha szervoruhát akar maxolni valaki akkor a hajón lévő technikusnak érdemes adni a kalibrálós cumót. Először a janovi csávókámnak adtam viszont azt a fejlesztést ,hogy lehessen a szervoruhában is futni nem tudja felszerelni. Visszatöltöttem,átvittem a részegesnek a szvadovszkon a cuccot,az meg fel tudta. Most egy aranyhal artifactal megtámogatva 102 kilót cipelek szervoruhával,és tudok sprintelni,eleinte azért utáltam a szervót mer nem tudtam.Amúgy az iránytű képződménynek tényleg van vmi különleges képessége azon kívül,hogy csomó féle védelmelemhez hozzátesz?
Emre: A küldetést a pripyati katonák vezetőjénél vettem fel,a munkásszáló udvarán van a találka és azzal szemközti épületből kell lőni,adnak is egy puskát hozzá ha netán nem lenne,mondjuk nem hinném,hogy errefele bárki úgy járkál,hogy ne lenne vmi ütős csúzli a zsákjában((: Közben voltam az x8-ban és simán bementem az ajtón amit írtál,nem tudom,hogy kellett e hozzá a kártya mivel szimpla vasajtó volt. Csak vigyázni kell mer mozgó áramütéses anomália mászkál ott. Viszont gyanítom,hogy nem mindent találtam meg a komplexumban mivel,egyik részen hallok egy burert morogni néha de nem találom sehol.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Igen, csak Zaton -ban lehet maxolni. De mondom, ott se tudod teljesen felfejleszteni.
Most szopok a gauss -os küldetéssel, lent vagyok a laborban, szürny már megnyakkant, csak nem találom az utat közvetlen a doksikhoz.
Seva -ban az nem jön még be, hogy nincs éjjellátó. Márpedig ide az elengedhetetlen lenne. Igaz katonáknál kaptam Bulat rucit, de beraktam a dobozba, az se olyan mint a szervo.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Nah, van még 2db mellékküldetésem függőben, jó lenne megcsinálni mindegyiket, mielőtt vissza megyek Pripyatba.
Az egyik Zaton -ban van, "Mi lett Bárkással és Viccessel.." című küldi. A másik meg Jupiternél, ott a Monolitosokkal nem tudok mit kezdeni.
Van valami megoldás ezekre?Don't Tread On Me
-
emre
veterán
válasz MPowerPH #963 üzenetére
Én egyikkel sem tudok mit kezdeni, de a monolitosról nem is hallottam.
Pedig még a zombi hullákat is átnéztem, hátha beleakadok abba a két csókába.A monolitos küldiről tudsz valami bővebb infót?
Más az első végigjátszásom alkalmával ellopták a cuccomat jupiteben levő dobozból, a másodikban ez nem történt meg. Hogy rövid legyek WTF?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
MPowerPH
félisten
Jupiternél van egy kis híd a konténerraktárak fölött. Álldogál ott pár emberke,monolitosok. Odamentem a vezetőjükhöz, aki azt kérte beszéljek a Stalkerekkel Janovban, hogy befogadják őket. Nem tudják hogy kerültek ide, de valami irányította őket eddig az ideig stb... Elmentem Janovba, végigkérdeztem mindenkit. Szolgálatos nem bízik bennük, nem veszi fel őket. Gondoltam hátha a laborban, de ott se. Aztán filóztam, hogy hátha velem jönnek Pripyatba, de nem volt olyan opcio. Így most az csak a levegőben lóg, mert nincs több ötletem.
Csávónak Zatonban visszavittem a gauss -t megcsináltatni. Há LOL, mondom megkínálom vodkával. Erre azt mondja, leszokott róla. Ugye ez már nálam marad, nem kell a katonáknak adni?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Még egy apróság. Eljöttem megnézni a szellőztetőt, és fogtam egy kóbor rádió üzit. Segítséget kérnek, nem találják a kijáratot. Épületben lehetnek beragadva, vagy a föld alatt lehetnek? Eddig nem találtam bejáratot.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Jupiterben balra fent, de hülyeséget mondtam, mert hűtőtorony.
Szerintem ez egy olyan dolog lesz, mint amilyen volt a Clear Sky -ban is, valamilyen anomáliában ragadtak. Nézegettem detektorral, de nem érzékeli, pedig a 'Veles' a legmodernebb, vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Mondom én, hogy ez a szitu. Valami Svarog detektort kell szerezni hozzá.
Don't Tread On Me
-
emre
veterán
válasz MPowerPH #971 üzenetére
Arra jártam, és a tudósok adnak ebből a kisérleti detektorból a feladathoz, de ott mindössze az történik hogy 3-4 hulla esik ki egy téranomáliából.
Viszont a kisérleti detektor semmi másra nem lesz jó, de itt meg a hagyományos nem ér semmit.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
riolobo
tag
válasz MPowerPH #963 üzenetére
A monolitosokra van receptem. Én még pripyat előtt megoldottam. A tudósoknál kell felvenni vmi küldetéseket és lesz egy olyan küldetés,hogy a hűtőtoronynál kell vmit megvizsgálni és kapsz egy nagyon spéci veles-detektort ami az anomáliákat is mutatja a radaron. Ugye ha hűtőtoronyhoz mész fura rádióüzenet töredékeket lehet fogni,és ebbe a küldetésbe ezt kell felderíteni.Szal mikor odaballagsz és előkapod az említett detektort megnyílik egy téranomálisa és kiesik belőle egy rakás hulla.Az egyiknél van egy pda amiről kiderül,hogy a duty alapítójáé. A csapatával a meggörbült térben rekedtek és meghaltak,pontosabban a góré az üzenet végén lepuffantja magát. Ez valamiér érzékenyen érintheti a szolgálatosokat ha kiderül. Szal két lehetőség van.Vagy eladod a pda-t a dutynak és eltusolják az ügyet,vagy a szabaságnak adod el aminek hatására egymásnak esnek janov környékén is. Én a szabadságnak adtam és ezután hajlandóak voltak tárgyalókat küldeni a monolitos-srácokhoz és be is veszik őket.A vezetőjüket,Kószát én utána el is tudtam hívni magammal a pripyati különítménybe. Gondolom ha a dutynak adod a pda-t utána ők hajlandók befogadni a monolitosokat.
Amúgy a kisérleti detektor nagyon is remek,lévén látni rajt a környező anomáliákat így ki tudod kerülni őket((:Amúgy én már a tudósok előtt szert tettem egy svarog detektorra,Szakáll adta.
[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
Ja és ugyanúgy jelzi az artifactot is csak kisebb ponttal a kijelzőjén,nagyon jól át lehet szlalomozni vele az anomáliák közt,hogy felvedd,a csavardobálás értelmét veszti.
-
DerStauner
senior tag
hogyan tudok szerezni egy bear detektort?
-
riolobo
tag
válasz DerStauner #976 üzenetére
Nem veles-detektort keresel inkább?
-
MPowerPH
félisten
-
riolobo
tag
Az oázissal kapcsolatban valaki jutott valamire?
-
emre
veterán
Persze addig mentem az oszlopok alatt míg ezüst eső nem esett két oszlop között, utána mindig az eső alatt mentem át, és cirka 30 perc alatt be is jutottam.
Javaslom, ha bejutsz a stukkert ne tedd el.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dr.Én
veterán
én igy jutottam be az oázisba....
most hogy végig értem a játékon, azt kell hogy mondjam nekem tetszett, és többször is végig játszom asszem
WOT: kissio
-
DerStauner
senior tag
válasz MPowerPH #978 üzenetére
közben kiderült, hogy volt is nálam. sőt, már a játék elején összeszedtem. csak éppen nem tudtam, hogy így hívják. nálam nyíl-detektorként van jelölve. veles detektorból már van kettő. az elsőt nem tudom, hol találtam, viszont a 2.-kat a tudós zsoldosának küldetésében (valami Topol volt) szereztem meg. így már csak 1 hiányzik.
újra felkerestem a légvédelmi komplexumot, és most ki tudtam nyitni a kódos ajtót. pedig amikor először jártam itt, akkor nem. de úgy tűnik, hogy nincs mögötte semmi.
már megtaláltam a kolobokot meg a meat chunk-ot is, meg találtam egy egyszerű szerszámot is. már kezdem megérteni a játékot. így már nem nagy ördöngőség.
-
riolobo
tag
Tehát ha jól értelmezem akkor egész egyszerűen megyek át az oszlopcsarnokon újra és újra, na persze mindig át a "eső" alatt és egy idő után beérek? Csak mer én már minimum egy de lehet,hogy másfél óraja ezt csinálom és bizony nem jutottam még be. Annyi van,hogy először mindig két oszlop között hullott a valami majd egyszer csak átváltott 3-ra,de most már olyan rég folymatosan 3 alatt kell menni,hogy kezdem elvszteni a türelmem. Mondom minimum egy órája megyek,ez normális?
-
MPowerPH
félisten
Nah, tudósoknál kaptam egy feladatot, hogy vizsgáljam meg a hűtőtoronynál lévő rádiós jelet az továbbfejlesztett detektorral. Közben van egy olyan opció, hogy várjam meg, amíg Bagoly megkapja a detektorokat, amiket már leadtam. Most akkor addig nem tudok vizsgálódni, amíg nem kapom meg azt a prototípust? Majd egy futár viszi, de próbára aludtam egyet, vagyis 4 napot, és akkor is ugyan ez volt kiírva. Majd Novikov valamikor elküldi..... Nem értem. Lehet bug?
riolobo: Nem, nem normális. Nekem 30 percembe tellett, igaz nem láttam a videót róla, csak észrevettem, hogy valami potyorászik felülről.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
DerStauner
senior tag
válasz DerStauner #984 üzenetére
a légvédelmi komplexumban a kódos ajtó kinyitásával lehet a lezárt fegyverraktárba jutni. semmi érdemleges nincs ott, csak egy rakétavető két rakétával.
-
riolobo
tag
Na végül beértem,visszatöltöttem egy autómatikus mentést és úgy jó lett. Már csak a Vicces és Bárkás felkutatása maradt függőben de az különösképpen nem is izgat. Azt hiszem 25 vagy 26 napot töltöttem a zónában((: A három helyszín közül talán a jupiter környéki a leg hangulatosabb, pripyat is lehetne mer elég jó a maga nyomasztó atmoszférájával de attól azért kicsit többet vártam ,azt hittem nagyobb lesz meg több küldetést lesz ott,néhány mellékküldetés elkélt volna oda is.A végkifejlet meg egészen csapnivaló...na mindegy. Na meg persze hiányoltam az óriáskereket. A sok új gyógyszer meg mindenféle szir-szar ugyancsak jó ötlet de annyira könnyű brutálisan jó felszerelésre szert tenni ,hogy semmi hasznuk. Egyszer nem voltam például pénz szűkébe vagy pl soha nem volt olyan,hogy elfogyott az elsősegély csomagom vagy ilyesmi,ahány féle fegyver van a játékban szinte az összeset volt pénzem kimaxolni,úgy hogy mellette vagy 4 féle ruhával szintén megtettem.Folyamatosan kb 80-90 db kötszer és 30-40 elsősegély csomag volt nálam. Mindez a Mester vagyis legnehezebb nehézségi szinten,az elején még filóztam is,hogy nem lesz e így túl erős,az előző részek nehézségéből kiindulva.Egyszer se kellett vért izzadnom egy tűzharc során se,pedig a korábbi részekben azér bőven volt olyan. A SoC föld alatti ,beparáztatós küldetéseinek színvonalát sajna ebben se sikerült megütni.A chimera azér komoly dög,a burer viszont kész röhej((: Ezek ellenére azt kell,hogy mondjam a jó kis stalker-feeling még aludni is alig hagyott jó pár napja Sokat fejlődöt az egész cucc, csak egy jobb sztori meg egy nagyobb és több pripyat kellett volna.Azért bejött,valszeg nem utoljára toltam végig((:
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Nah, grat.
Engem már most meggyőzött, bár az igaz, hogy a SoC alatt néha még én is beleborzongtam, annyira jól el lett találva a hangulat a föld alatti részeken. Ember beleéli magát ilyenkor.
Én direkt nem sietem el a végét, most beindítottam a generátort a laborba vezető úton. de kicsit bejárom Pripyatot, megnézem az épületeket, kíváncsi vagyok. A többi helyszínt már végignéztem. Nekem már ebből kiindulva is nagyon bejön a game, a hangulata az utánozhatatlan, azt meg kell hagyni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
emre
veterán
Ha keményebbre akarsz váltani tedd fel a ShoC inferno jellegű mod-ot.
Már linkeltem párszor. Vadászpuskával kezdesz, törött sisakkal, és az első tócsánál kinyírt a sugárzás.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
DerStauner
senior tag
milyen olyan artefaktok vannak (hogy hívják őket), amelyek sugárzást csökkentenek? mert amiket találok, viselném is, csak mindegyik sugároz. és ennek ellentételezésére jól jönne végre egy olyan is, amelyik kiegyenlíti a sugárzást. de ilyet még nem találtam.
-
riolobo
tag
válasz DerStauner #992 üzenetére
Medúza(-2),buborék(-6?),még van egy ami -3-at csökkent de nem jut eszembe a neve.Talán a facsarék.Már ha magyarul játszol((: Én egy idő után már két buborékot akasztottam magamra,az úgy már egész korrekt((:
[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
Tévedtem,a buborék sugárzáselnyelő értéke csak -4.
-
DerStauner
senior tag
megvan a svatorg detektor is, a hűtőtoronynál kiszabadítottam a már halott őrzőket, a pda-jukért kaptam egy páncélt meg egy puskát. (habár már nagyon rég óta az eliminator-t használom). tök jól haladok előre, egy csomó mellékküldetést megcsináltam. holnap már pripyat-ba megyek (az előkészületek már rég megvannak). csak azt sajnálom, hogy egyszerű szerszámnál jobbat nem tudtam még találni. a chimera-t meg megölni nem volt nagy cucc. 3 tár elég volt rá (24 golyó). sokkal nehezebb mutáns az, amelyik jedi módra tárgyakat lebegtet és hozzád vág. bár az is könnyű, ha az ember állandóan mozgásban van. volt egy küldetés, ahol egyszerre 2-őt kellett elintézni.
-
MPowerPH
félisten
válasz DerStauner #995 üzenetére
Én ma nem tudtam leülni játszani, pedig az X8 -ba kellene mennem. Nálam a detektor függőben van, nem szólt bagoly, hogy menjek érte.
Viszont nekem a kedvencem a kis 'Joda' (), sokat szórakoztam vele. Pontosabban késsel mentem neki, nagyon élveztem a fogócskát. A végén már menekülőre fogta.
Kimérának elég egy tár soci is, pont a fejébe, csak találd el.
Irányítókat szeretem nagyon, nem nagy ügy lelőni őket, főleg ha van nálad rpg.Don't Tread On Me
-
riolobo
tag
Nekem egy alkalommal 3 burer volt egy helyen. Elsőre meg is szeppentem mikor megláttam őket,de vesztükre már volt gauss-puskám((: Bármennyire is utálom azt a fegyvert mivel nekem valahogy nem illik bele az egész feelingbe,azért nagyon hasznos tud lenni((:
-
riolobo
tag
válasz DerStauner #995 üzenetére
Finom munkához való szerszámot zatonban az alállomáson találsz.
-
MPowerPH
félisten
Most lementem az X8 -ba, találtam is 1db doksit. De írta, hogy kereshetek még, gondolom nem véletlenül. Bejártam az egészet, szerintem, de eddig belül nem találkoztam kódos ajtóval, pedig van egy másik kártyám.
Merre lehet az ajtó?[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Vagy sorry na, 2db doksit találtam. Joda bezárta magát oda, nem tok bemenni, e ahogy néztem az csak egy klozett helység.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest