- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz M@trixfan #36625 üzenetére
Meg is értem, jó dolog a konzol, habár nincs róluk közvetlen tapasztalatom. Megfelelő konzol nélkül kimarad sok játék az ember életéből, mint például a Rain (ez PlayStation 3-on fut).
Kicsit maradiként a billentyűzetet szoktam meg és azt szeretem használni. Ráadásul konzol mellé már megfelelő monitor is kellene, és mindez vélhetően nagyobb pénzfaló befektetést igényelne.
Az sem mindegy, hogy az adott játék milyen konzolon fut, például Xbox, PlayStation, Nintendo..., szóval egy kisebb vagyonba kerülhet az "univerzalitás", ha mindent szeretne az ember, vagy pedig maradnak a kompromisszumok.Amennyiben jól tudom, konzolokon a Stalker-modok sem futnak, de lehet, hogy tévedek, konzol témában nincs jártasságom.
Összefoglalva, a konzol leginkább azoknak való, akik azokat valóban ki is tudják használni.
-
Sensut
őstag
válasz M@trixfan #36621 üzenetére
Nincs láz, mert még mindenki kételkedik a második rész megjelenésében Az a néhány képsor, amit megszellőztettek, nem bizonyít semmit, amiért kétségbe kellene esni. A fejlesztők örömre egyáltalán semmi okot nem adtak eddig, mintha államtitkon ülnének, de azért reménykedünk. Viszont ha nincs miről beszélni, akkor minek a topik? A találgatásoknak nem sok értelme van. Mellesleg az ilyen hosszan kitolt folytatások csak nagyon ritkán érnek célba, mindig valami reboot sül ki belőlük (Thief, Duke Nukem Forever...), de reméljük a legjobbakat. Az Unreal Engine nem túl igényes, elég széles a konfigurációs skálája, ezért nem kell konzolt venni. Mellesleg ha szép játékokra utazol, a PC a legjobb választás, a konzolok sose fogják elérni a PC-s grafikát.
-
Dhampir
félisten
válasz M@trixfan #34682 üzenetére
Szó sincs kihagyásról, a "tarisznyában" pihen már tavaly óta.
(#34683) rétisün
Nem is hasonlítanám hozzá, de legalább "ismerős" lehet a környezet.
Irodalmára vonatkozóan mondta valaki, hogy a könyvek valamelyike jó.
(#34685) Antonius1978
A Stalkerben sem muszáj féktelenül gyűjtögetni a lőszert, mert csak ráromlik az emberre a modderek által feltöltött sok pupuval egyetemben. Még érdekesebb is lehet más megoldásokat kiötölni. Taktikázással is túlélhető a Zóna egy darabig, ha nem viszket folyton a mutatóujjunk a ravaszon.
-
rétisün
veterán
válasz M@trixfan #34687 üzenetére
a Fallout 2 még csak nem is fps, szóval a grafikája hogy úgy mondjam, szóra se érdemes....de ettől még marha jó, ahogy írtad
az introja viszont nekem az örök No1. lehet, csak azért, mert ez volt az első olyan játék, ami az első elég egyszerű gépemen is elment (talán a Gamestar mellé adták teljes játéknak, azt hiszem még mindig megvan a cd) de akkor ez nekem nagyon oda*****tt.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
válasz M@trixfan #24084 üzenetére
A Mosoda.
Dodopek honlapja segít egyedül a küldetések elvégzésében.
A Spectrum Project sokkal kidolgozottabb, profibb a WiP-hez képest (csak sajnos nem teljesen befejezett munka).
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz M@trixfan #24075 üzenetére
A zsoldosokkal találkoztál már?
A régi bázistól beljebb eső épületekben érdemes és akadnak képződmények is.
Az Inda anomálián fel kell másznod. A fenti szobában iratot találsz és feladatot a gázról. Speciális fegyver mellett egy nagy fegyver és egy egy kis ellátmány van ott még. Utána lemászol Szellemékhez az X8 kártyáért.
-
kislaki92
senior tag
válasz M@trixfan #23245 üzenetére
az Areallal semmi gond nincs szerintem.ha jobban megnézed...csak a misery amit rohadt gusztustalannak tartok kissé keveri a szart...és tereli az embereket a saját projektjük felé
ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...
-
válasz M@trixfan #17288 üzenetére
...akkor a lényeg lényegében lényegtelen, ezek szerint bonyolultan fogalmaztam. Sebaj, akkor inkább igazad van!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
válasz M@trixfan #17284 üzenetére
"Mindegyik rész teljesen játszahtó a frissítésekkel."
Nem, sajnos nekem eredeti, DVD verzió minden frissítéssel, próbálkozásokkal, fórumozással is bugos volt a CS is és a SoC is. Csak a CoP-ot tudtam végigvinni. Nem véletlenül voltak tele a fórumok a hibákkal. Többször is írtam példákat itt, is, nem kell elhinni, annyira engem nem izgat, h ki mit gondol - de angol és német fórumokat is olvasok, ha vmi hiba van, akkor nem szoktam egyből otthagyni, nem ijjedek meg, ha bele kell nyúlni beállításokba, registrybe vagy ilyesmi... Lehet, h majd újra próbálkozom, mert változott a gépem sokat, újra lett húzva, stb... hátha több szerencsém lenne.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz M@trixfan #16850 üzenetére
A Stalker 2 kéne már..... Hány évig fognak csücsülni a játék jogain vajon? Előbb-utóbb csak csinálnia kell vele valamit, vagy szándékosan basszák az ember idegeit és nem csinálnak folytatást? Mi van ekkora konkurencia a CoD hulladékok ellen azt el kell nyomni a Stalkert?
-
Stalker78
tag
válasz M@trixfan #16842 üzenetére
Igen amint megtalálod a csoportot lesz szerelő és kereskedő is.Katonai raktárakhoz,Yantarba vissza lehet menni a könyvesbolt környékén található kapun viszont onnan pripyatba csak a kórház és undergroundon keresztül (nem kell félni üres lesz nem spawnolnak vissza az ellenfelek)
-
Antonius1978
addikt
válasz M@trixfan #16753 üzenetére
Egy dologban biztos hogy jobb : sokkal olcsobb
Nem tudom hogyan allsz penzugyileg, de sztem igazan folosleges mas pancelt venni, az alap katonai is megteszi, amig megkapod a jutalmat az Oazis miatt.
Ha mindenaron akarsz venni, akkor a katonai bazison a Kupola nevut vagy mit, ami korkorosen - ezt a szot jegyezd meg es a leirasbol rajossz hogy melyikrol beszelek - ved, jo ertekei vannak, es 4 kepzodmenytartoja.
Mar kiserletezgettem a pancelokkal is, szoval hallgass ram. A tobbiek ilyen vagy olyan ok miatt nem jok.
Pl az egyiknel ami nagyon jo vedelmet biztosit - amolyan urruha fele - nagyon gyengus a pihentseg toltodese stb, amiatt keveset tudsz futni, es itt bizony eleg sokat kell maszkalni, oda-vissza, stb stb ervek.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz M@trixfan #16540 üzenetére
Erdekes, nekem Dx10-en tokeletesen fut, nem szaggat, es nem fagy ki...(csak nagyritkan).
A kerdesem az, hogy milyen procitok van, es milyen kartyatok.
Nekem 2 magos 2,1 Gh-es AMD, es 128 bites, 1 gigas 9500 GT NVidiam.
Kivancsi vagyok, hogy milyen cuccuk van azoknak akiknel jol megy, es milyen azoknak akiknek nem.SHIELD : a valasz igen, en egyszeruen csak veletlenul, azaz heccbol tettem Dx10-re, hogy hadd lam, akkor mi lesz ? Es az lett hogy kurvajol megy a jatek...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz M@trixfan #16313 üzenetére
Úgy látszik a dokik a legnagyobb barteresek. Eddig azt feltételeztem, hogy csak a katonai raktáraknál lévő dokibá' gyakorolja a merkantilizmust.
(#16315) rétisün
Én a PDA-kat kajtattam, legalább 2-3 órám ráment, már mindenre felmásztam, végül Dodopek leírásából pillanatok alatt felvilágosodtam.
Közben ért a felderítő kalandozásainak végét jelentő csak számomra pozitív üzenet, így nem tudtam kihámozni az eredeti killert, akár a Kisóriás is lehetett, az kipusztította a falu 3/4 részét, ha nem többet.(#16308) ViZion
Nekem ez a Mod bejön. Életem első modja, ami szerintem hangulatos lett. persze a felvonultatott fegyverarzenál túlzás, viszont eladás szempontjából fontos árucikké válhat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz M@trixfan #16286 üzenetére
Nekem pont az tetszik...
Alap CoP má' olyan volt, mint egy kirándulás: idegenvezetők, buszok, stb...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Aarpok
őstag
válasz M@trixfan #16286 üzenetére
Szerepelt az "öreg" eleget (SOC,CS) most nem kapott lehetőséget.Szerintem az SGM nem éppen egy kihalt mód elég sokan vannak csoportokba rendezve.A beállítások között pedig megoldható,hogy újra benépesítse a kipucolt helyeket akár mutánssal,akár emberrel.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
dodopek
addikt
válasz M@trixfan #16124 üzenetére
Vannak hátizsákok elszórtan, de tényleg felesleges gyűjtögetni. Én csak a könnyű dolgokat gyűjtöttem össze.Gránát, lőszer, gyógyszerek, kötszerek.
Néhány tipp, hogy megkönnyítsem az életed. Nato fegyver az ATP mögötti út végén, az alagútnál (10), egy teherautó felfordult tetején. Másik a Szidorovics pincéjétől nem messze, a szeméttelepes katonai tábornál (rózsaszín 1), és egy taktikai sisak egy fa tövében kb a 14től északra. Vintar a 4től keletre egy vasúti kocsin.
Remélem kicsit könnyebbé teszem a kezdeteket...Dhampir!
Ha alapból nem 1.6.0.2., akkor kell a patch!
És persze nem győzöm hangoztatni, hogy MUSZÁLY minimum dinamikus megvilágítás! Teljes dinamikus már jó, teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz M@trixfan #16124 üzenetére
Nem nagyon kell gyűjteni. Ami sárga fegyó, azt nem veszik meg, javítás->eladás bukó. Vannak a sérült fegyók, amiket pár stalker megvesz, de az is kevés, nincs sok pénzük. Cuccokból így nem sok lesz, csak amit magadnak összeharácsolsz, ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rétisün
veterán
válasz M@trixfan #16109 üzenetére
way in pripyat.
eldobtam egy talált svd-t, mert már nem bírtam menni (annyi cuccom lett, amikor megkaptam a jutalmat a szakácstó) de úgy eldobtam, hogy egyáltalán sehol sincs
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dodopek
addikt
-
addikt
válasz M@trixfan #13898 üzenetére
Szintén azért, mert a ShoC csalt, a COP-ban meg valósághűbben csinálták meg. A valóságban Pripjaty ~5 km-re van az erőműtől (nem is nagyon látszik maga az erőmű, inkább csak a szálló tetejéről), és nem is délre attól, hanem észak-nyugatra. A ShoC-ban meg tök szomszédos volt a két terület.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ZetorGumi
addikt
válasz M@trixfan #9517 üzenetére
Igen, elég nagy érv, de igazat adok PeL kollégának, konzolon nem lehet úgy FPS-t tolni, mint PC-n.
Mondjuk PS3-hoz lehet billentyűzetet, és egeret kötni, szóval kitudja..
ARMA-kkal őszintén szólva nem játszottam, ideje lenne megnéznem.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
rétisün
veterán
válasz M@trixfan #9206 üzenetére
ebben csak kétfajta van minden fegyverhez, ráadásul ha ráviszed a kuzort a fegyverre mutatja milyen lőszer jó hozzá (vagy ez az alapjátékban is így volt? )
más: megvan a 300 fejlövés, mehetek aludni
-
muddy_waters
csendes tag
-
Blizzardking
őstag
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
válasz M@trixfan #8063 üzenetére
Hát a régi pályák minőségét nem tudom, mert pl. az SGM-ben az X18 labor ugyanúgy a régi textúrákat használta, fakó és low quality volt, bántotta is a szemem rendesen. Ha nem tesznek minden pályára új textúrákat akkor sanszos lesz hogy nem lesz túl jó minőségű. A Clear Sky pályái már magasabb minőségű textúrákat használnak alapból mint a SHOC ezért szebbek is az onnan származó pályák mint pl a mocsár és Cordon SGM-ben.
Ilyen új storys modot még javaslom a Way to Pripyat-ot (CoP download topik). Megtalálod GSC fórumon csak olvasd el figyelmesen mi kell hozzá mert kell 1 pár k-s extra addon is meg mittomén.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz M@trixfan #8059 üzenetére
Az SGM csak pár helyen módosítja - bővíti, a jelenleg kint lévő SMRTER nem nyúl a küldetésekhez úgy tudom, a most készülő már igen. Hát nem akarok vészmadárkodni de az SMRTER 0.45 kicsit hajaz a SHOC-os Narodnaya Soljanka modra, mármint ami a tartalmat illeti. Abba is belerakták az összes mapot meg küldiket is csináltak hozzá aztán a végeredmény egy óriási bugtenger (vagy inkább bug oceán...) lett. Pedig azt többen fejlesztették, ezt meg állítólag egyedül építgeti egy srác. Így kissé rossz előérzettel várom a modot, remélem nem így lesz és megéri a várakozás.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz M@trixfan #8023 üzenetére
Úgy tudom semmi utalás nincs rá a játékban hogy lehet elérni (mivel eddig senki nem is érte el) így nekünk kell rájönni, aztán az outroban amúgy miután felszállnak a helik lesz egy részlet róla
SPOILER:
hogy a banditák stalkereket próbálnak rávenni hogy menjenek velük az Oázisra mert ők is tudják már az utat (gondolom utánunk) és ott meg szépen jól kifosztják őket
-
Aarpok
őstag
válasz M@trixfan #7962 üzenetére
Igen inkább a katasztrófából merített,mint a filmből.Az élővilág is megsinylette a magas sugárzást és genetikai torzulásokat okozott.Ezt sikerült a játék készítőinek remekül átültetni a játékba.A növényi torzulásokat az anomáliákkal az állatiakat pedig a mutánsokkal.Én amúgy nem láttam a filmet,de a játék így is beszippantott,pedig elsőre nem is tetszett aztán elkapott és nem engedett el többet.Nincs még egy ilyen játék ami ennyire hatna rám és az külöm öröm,hogy ezzel nem vagyok egyedül
Аарпок
-
<MZ/X>
őstag
válasz M@trixfan #7902 üzenetére
Nem akartam előre bejelenteni, mert jobb szeretem már az elkészült munkát bemutatni, de barátommal kb. egy hónapja tervezzük egy S.T.A.L.K.E.R. mod összegyűjtő magyar oldalt. Designja kb kész van, az ismertetőket is elkezdtük írni.
Amit tervezünk: mindhárom játékhoz az összes értelmes nagyságú mod (három új mutáns vagy külön M.S.O. modot nem raknánk fel, mert bele vannak integrálva nagyobb modokba) kilistázása letöltési linkekkel, feature ismertetőkkel. Ez az alap. A legtöbbhöz tervezünk személyes véleményt írni, legalább az első pár dologról (pl. Clear Sky esetében Sido-ig eljutni). Néhánynál részletes cikk lenne mint pl. SGM, Enot, Way to Pripyat, Priboi, stb. Ezeket általban végig is játszuk, de pl. a Completet nem visszük végig.
Fontos még, hogy csak angolosítással (ha van hozzá akkor magyarosítást is mellé tesszük) rendelkező modok lennének. Nagyon sok idő volt, de végigtúrtam a GSC fórumait ahol a legtöbb modder van, meg google translattel az orosz oldalakat (amikhez elérhető angolosítás), úgyhogy bízunk benne, hogy rengetegféle új modot sikerül bemutatnunk. Egyáltalán, már az is segítség szerintem, hogy leírjuk mit rakj fel, hogy menjen, mert több mod esetében is segítettek a fejlesztők, hogy milyen sorrendben, miket kell feltenni. Jelenleg tudok játszani egy nagyon high-end gépen, úgyhogy grafikailag is tudunk nyilatkozni, barátomnak több éves laptopja van, úgyhogy ő a gépigényt tudja leírni
Legközelebb remélem, hogy ugyanebben a témában már a kész honlapot belinkelhetem.
Original's never fit - Socket 370
-
Dr. Akula
félisten
válasz M@trixfan #2737 üzenetére
Miért ne működne? A szkóp az egy egyszerű nagyító, ha te éjjellátóval nézel bele, akkor ugyanúgy éjjellát, mintha mellé néznél.
Alapverzió, modokat sose rakok fel.
---
marton2008:
Azért mert ritka, így nem lehet olyan könnyen szórni mint ami minden bozótban van. AK skulót az ellenfelek kb. 80%-a használ.---
proci985:
Értelemszerű. Én is beáldoztam 2 upgradet a reliability opció kedvéért, de ez is csak kismértékben javít rajta. A Storm (meg gondolom az alap Tunder S14 is) majdnem olyan hamar leírja magát mint a TRS301 (M16).[ Szerkesztve ]
-
Májsztró
addikt
válasz M@trixfan #1977 üzenetére
Igen , vissza lehet menni. Ha érdekel hogyan akkor olvasd el az off-ot . Ha nem akkor hagyd ki
Közvetlen Zatonba nem tudsz. Először Yanov-ba visz át a faszi , ingyen. Onnan Zatonba 1000 rubel. Aztán vissza Yanov-ba 1000 rubel. És Pripyatba pedig 5000 rubel. Bár ezt biztos lehet valahogy olcsóbban , de nekem még nem sikerült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Ukrajnai háború
- A HMD készülékekre is megérkezett az Android 15
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia