Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz SaGa59 #34697 üzenetére

    El nem tudom kepzelni, hogy milyen lehet ez az epitkezos F4, es hogy milyen kuldetesek vannak benne, es milyen a fo tortenet szal, csak annyit hallottam,olvastam a dologrol, hogy mar a kezdetben kapunk valami eropancelt, es valami golyoszorot, igy nem kell benne sokat kinlodni, masok viszont nehezmenyeztek ezt a dolgot, en egyelore nem tudok hozzaszolni, meg van benne sok keszitheto fegyver, meg valami az apaddal, ennyit tudok a 4ik reszrol osszesn.

    borovi akkor talan ugy picitt elvezetesebb lesz, remelem megvan meg a NW mentese az otthoni gepemen, de ujrajatszani nem fogom, valahogy nem jon be a tortenet, meg a helyszinek, ott bolondul koborolni a sivatagban stb, az osszelott, lepusztult Wasinghton sokkal izgalmasabb.
    A F4 meg meg mindig draga, de ha lesz learazas es lesz penzem akkor talan megveszem, azt mondod megeri?Meg is kukkintom mindjart a GOG-on, hogy ott mennyibe kerul de utoljara is valami 39 font volt, megjeleneskor 60, meg igy is nagyon draga, de talan iden meg eresztenek el az arbol.

    Yutani a WiP az allati jo mod, szamomra ez jelenti a Zona igazi hangulatat.Van benne par hiba, nem tokeletes, de ez van.

    Dhampir nem rafanyalodast jelent, hanem azzal van baj, hogy a leghosszabb Stalker mod is rovid egy F3-hoz kepest, egyszoval kevesebb idot szorakozol 1 moddal mint az emlitett jatekkal, azaz hirtelen 10-20 mod kellene, annyi er fel az F3 alapjatekaval...Tlan valtozik a helyzet a jelenlegi leghosszabb modokkal, mert nehezek es hosszuak...

Új hozzászólás Aktív témák