Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makraipeter1
tag
AK 74M Gauss
-
makraipeter1
tag
válasz horvathkrisz #2196 üzenetére
-
titán
válasz horvathkrisz #2196 üzenetére
Mindkettoben ugyanaz van.
-
horvathkrisz
addikt
válasz makraipeter1 #2195 üzenetére
és ezt honnan szedted? mert nekem ezexerint csak az updtate van meg, amit csak másolni lehet, semmiféle .bat
szerk.: megvan, csak kellet a 7zip is. de félreérthetően van fenn az oldalon:
SCOPHU-v1.00.zip vagy SCOPHU-v1.00.7zén inkább a zipet szedtem...
szerk:
SIKERÜLT KÖSZI!!!
[ Szerkesztve ]
-
makraipeter1
tag
-
titán
válasz horvathkrisz #2193 üzenetére
Semmit, mennie kene, ha a gamedata mappat bemasolod a gyokerbe. Nekem is magyar lett, eredeti jatek.
-
horvathkrisz
addikt
válasz makraipeter1 #2192 üzenetére
de mit kell csinálni hogy menjen, azon kívül hogy bemásolom a magyarítást?
-
makraipeter1
tag
válasz horvathkrisz #2189 üzenetére
Ezzel nekem megy az 1.6.0.2-vel
-
robo5133
csendes tag
válasz horvathkrisz #2189 üzenetére
lehet itt irták már hszben is hogy hol vagy 2-3oldalal nézd vissza a hszeket
[ Szerkesztve ]
-
robo5133
csendes tag
sziasztok letöltötem a hardrock modot jo megy errösen nyugdijas jellegü nagyon alap felszerelésel indulsz van egy pisztoly és semmi csak a kis térkép nem mutat semit se barátot se ellenséget a kitörést sem közlik elöre szoval van valakinek valami ötlete hogy a kis térképel mit lehetne kezdeni??
-
horvathkrisz
addikt
ja, a verzióm 1.6.0.2, ezt lehet egyáltalán magyarosítani?
-
makraipeter1
tag
Ez nemigaz! Itt is mindenkinek jobb gépe van mint nekem!
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2184 üzenetére
1x én is többre irtam átt aztán rájöttem h 1,4M pénzel nem fogom a zombik cuccát hurcolni a kereskedőhöz
na feldobom én is a saját modomat amiket összeszedtem, én iyg jácom most:
STALKER - Call Of Pripyat - Hedo MODஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Felraktam újra a játékot, először 1600*1200-as felbontásban, majd visszavettem 1280*1024-be. Mitől lehet az, hogyha a pipát kiveszem a 60Hz elől a játékban, akkor a monitor elsötétül, és azt írja ki, hogy "Frequency out of range". A játék továbbra is megy, hallom a hangokat, játszani is tudok, csak kép nincs. Hogyha a játékból kilépek, a windowsban van rendesen kép, 1280*1024@85Hz. Sony Multiscan G400-as Trinitron monitor. A max felbontása 1800*1440@70Hz. Hogyan hozzam vissza a képet a játékban?
Marci
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2178 üzenetére
le7 az elsz amjd de most amiket szeretka zok joks zoval inkáb kijácom még1x
indul6 is a játék 1 kis kereskedés után: (katt a képre nagyitáshoz [aktuális kedvenc fegyóim kis moddal ])makraipeter1: de de az maxra fejelsztve is ratyi
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
makraipeter1
tag
válasz Freeman444a #2180 üzenetére
Bagolynál nem lehet venni?
-
Freeman444a
csendes tag
g36 -t merre találok ??
kösz -
emre
veterán
Itt egy válasz a SMRTER-től
"Ha szeretné használni a magyar feliratok mod, használja a "Disable Dreams" opciót Options Pack, különben a játék összeomlik és minden alkalommal, amikor megpróbál aludni."
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
makraipeter1
tag
válasz makraipeter1 #2176 üzenetére
Jajj!
Ez a moddolt!
A CoP remixxel írd felül a dolgokat!Ha úgy se jó akkor tölts le egy másik relase-t
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2176 üzenetére
nem jo
xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "E:\Games\STALKER - Call Of Pripyat\bin\xrGame.dll" at 001B:0288ECDB, CDialogHolder:DialogHolder()+102043 byte(s)
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2174 üzenetére
nem fontos, mert az én verziommal smemi mod nem mukodik szinte
na egyefen 1 probát megér, de már v 10x raktma ujra astlakit még jo h csak kicsomagolod és megyamugy a fullos aks 74 játékilag modolt nem nyultma én is bele nálatok is oylan h lefele huz ? :S
inv_weight = 3.3 ; weight in inventory
a sulya elvileg ez ezt ird átt ha nincs fen a málhás mód^
|
Kösziii[ Szerkesztve ]
-
makraipeter1
tag
-
emre
veterán
válasz makraipeter1 #2171 üzenetére
nagyon szar
az AK visszarúgását miért nem vetted vissza?
és hogy-hogy nincs gránátvető a pisztolyon?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2171 üzenetére
gyáá sörétes pisztoly ?
de mit kell áttirnija h akkro amit adtál az már iylen bütykölt fegyókat tartalmaz ?
[ Szerkesztve ]
-
makraipeter1
tag
Videó
Semmi nem írtam át!
Van fent magyarítás, az a Spawn mod vagy mi, meg ez![ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2169 üzenetére
x engines ez is mikor betöltenéma játékot kifagy :S
na de engem az érdekel h hol mit irtál átt h jo lett? :$
na megint reinstal lesz több iylen vackot én fel nem teszek már
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2167 üzenetére
nemjolink javitom ha erre gondolsz: http://data.hu/get/2338831/cop_remix_1.0.zip
-
makraipeter1
tag
Nekem ezzel megy!
-
qdak
addikt
egyböl fagy ha még a sima ak74 scope tulajdonságait adtam hozzá akor is :S
(#2153) makraipeter1: Általában ha van weapons mappa a játék fagy nálam is kivéve az alpupgrade 8 db fegyót
(#2154) bluyoo téleg jo lenne de érdekes: feltettem simán el sem indulk a játék kifagy viszont ha mentet játékbol indotom akkro jo :S (ejjha) amugy azért az h a kutyát macskára cserélték inkáb nevetséges mint jo ott miauu zik
(#2157) makraipeter1 segiccs hogy kell nekm kifagyott :S
(#2158) bluyoo youtuben van video h hol vannak a fegyók
(#2162) robo5133 milyért?
(#2164) emre na még tezstelje vki aztán megprobálom én is
jóhoszuhsz
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
No elvtársak lehet megvan a probléma a S.M.R.T.E.R. lövöldözéskori fagyás hibára.
Nálam legalábbis eddig működik a dolog.
Telepítés: smrter > magyarítás > magyarítás javítás
Eddig egyszerű mint a gyomorszájon vágás
Most vissza a mod mappájába és a gamedata > configs > ui > ui_custom_msgs.xml fájlt
felül kell iratni azzal amit a magyarítás bepakolt magának.A hivatalos információ szerint semmiféle más mod-dal nem játszható a smrter
Akinek más problémája van az próbálja ki ezt a kis pack-ot melyben találhatunk javításokat is a smrter 0.41-eshezhorvathkrisz: localization.ltx fájlt is átírtad?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
valaki legyenszíves leírni hogy tudom magyarosítani.
Megpróbáltam, de nem lesz magyar és ha bemásolom a magyarítást a játék mappájába, és játékon belül megpróbálok belépni az options-ba, kidob xray engine hibával.Az fsgame.ltx-et is átírtam "true"-ra, de így is ugyanezt produkálja.
-
robo5133
csendes tag
ajálom mindenkinek, hogy probáljon meg leszurkálni egy vérszivot most ezzel szorakozok minden mutánst csak késsel nyirok ki még a vérszivo meg az irányito hiányzik
-
robo5133
csendes tag
sziasztok van valaki aki a smrter0.41 mod helyet valami mást is kiprobált ami hasonlo ehhez de nem fagy ki állandoan????
-
makraipeter1
tag
válasz makraipeter1 #2157 üzenetére
Sörétes autómata pisztoly
szerk1:
Amúgy egy Saiga-12 fegyvert lehetne csinálni, csak 3dstudioval, a tust átalakítani, meg a tárat, és kész is[ Szerkesztve ]
-
makraipeter1
tag
válasz makraipeter1 #2153 üzenetére
Megcsináltam hogy az AN 94-re lehessen hangtompítót rakni, meg 2sec alatt ellő 30 golyót!
-
mr.saint
tag
Ezek a modok közül van amelyik küldetést ad vagy több mutáns lessz vagy ilyesmi?Bocs csak nem tudok angolul
-
-
makraipeter1
tag
Általában ha van weapons mappa a játék fagy
-
DarthRevan
tag
Még mindig az eredeti gáma másolásvédelméről:
Volt szerencsém kipróbálni a játékot egy másik gépen. Telepítés előtt megszakítottam az internetkapcsolatot. Simán felment a játék, még futkároztam is egy kicsit Zatonban utána. A játékot többször is elindítottam, és soha nem panaszkodott arra, hogy "usgyi aktiválni, különben nem játszhatsz!"
Szóval itt a végső következtetés:
A CoP egy lemezbe integrált Disc Key-jel működő StarForce másolásvédelmet használó játék, mely kizárólag a lemezt hitelesíti, semmiféle aktivációs szerverrel nem veszi fel a kapcsolatot. Utólag logikusnak is tűnik - ezért nem találtam semmiféle aktivációval/deaktivációval kapcsolatos opciót a programban, még mutatóban sem. Az az egy kulcs amit a játékhoz adtak pedig csak és kizárólag a multiplayer kulcs, ahogy az oda is van írva. Ergo a szerencsétlen magyar kiadó (akik egyébként elmehetnek melegebb éghajlatra, mert a levelemre lassan egy hónapja sem képesek válaszolni) valószínűleg a Securomos verzió borítóját és kézikönyvét fordították, ott reális a netes aktiválás.
A Magyarországon kiadott S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nem tartalmaz netes aktivációt, csak a lemezt csekkolja!
-
emre
veterán
válasz makraipeter1 #2148 üzenetére
Mint már párszor említettem nincs eredeti gamedata mappa.
Innét töltsed le ami neked tetszikqdak Nem tudom ilyent még nem próbáltam, de megnézhetem mit lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz makraipeter1 #2148 üzenetére
nekem kicsit modolt van annyi h trader mod van benn meg a málhás szamár
ha iyg jo már teszem isஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
oksi ha nem lesz akkro majd felrakom ujra
nekem olyan kellene: ak74u ra feltenni az amcsi távcsövet ami sárga szinu (mittom milyen fényviszonyokhoz van) asszem 1.6 os zoomal van mert azt nagyon szeretm, esetleg a zoom ját is le7 modolni ?meg oylant keresek h a fegvyereket tudjam javitonál fullra fejleszteni, most ni8ncs kedvem ujra keresni mindent :$ meg mauyg sme volt meg 1 csomo dolog mikor 1x kijácotam
-
makraipeter1
tag
Valaki fel tudná valahova tölteni a gamedata mappáját becsomagolva?
-
emre
veterán
Nem annyira, már várom a választ egy német forumról.
Csak az érdekelt volna, hogy egyedi a probléma, vagy mindenkinek ugyanaz a gondjamr.saint: Kardán is bele tudja rakni, ha megvan a harmadik fejlesztő készlet. Az átalakítás fedőneve: erősített szervomotorok.
-
mr.saint
tag
Sziasztok szervóruhába ki rakja bele a futást? Mert én nem találtam senkit.
Ha esetleg már kérdezték akkor bocsi nem olvastam annyit vissza.
Előre is köszi. -
emre
veterán
-
emre
veterán
Akinek problémájavan a SMRTER 0.41 moddal kérem publikálja a xray_"felhasználó".log file utolsó sorát, hogy milyen hibára hivatkozik a game.
A fájl helye W7-en: C > users > public > documents > stalker cop > logs"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
qdak
addikt
köszi, ép msot rakom ujra, smrtr v mien mod eléggé hazavágta :S
na leszenk nekem oylan fegyoim h ihaj föleg ha jol nézem jól szüröm le akkro a töltéynt is tudod modolni:
ammo_elapsed: laposság, 0= mesterlövész szint,elször azt hittm h ugyanaz a töltégy uyganzon a röppályán megy végig, na kicst belenézek
ő ő ő nekem a weapons mappában 8 féle fegyó van csak :I fura 1 verziom le7 mert elég sok dolog nem ugy van nálam ahogy nálatok :I
nem tenném rá a kezem de sztem ezek a fegyók már piszkáltak, és talán ezért jött ki nekem ez a kedvenc fegyvereknek amiket mutattam
anyi rémlik havertol: h az elején aligbirt lelöni vmi kutyát nem tom nekem marha jol adja, majd felteszem ezt a pár filét ha van kedved megnézed h ez eredeti vagy mod olt de msot aszsem lefexek majd ma este
[ Szerkesztve ]
-
Evilchild
csendes tag
Üdv!
Én nem bírom beszerezni a SWAROG detektort!! Ott vagyok bagolynál és azt mondja hogy nincs több munkája de leszállítani sem tudom a tudós labor tevnikusának!! Most akkor mi van?? Valaki fel tudna világosítani??
-
robo5133
csendes tag
a magyarositás nem jo most leszetem a magyarositást elsö pályán megcsináltam a kotrohajos küldit irány a második pálya és igy okés igy nekem most nem fagyot ki mikor megtámatam a konténer raktárt edig folyamatosan ott szopatot meg mikor a legnagyob tüz harcban voltam probáld igy ki
-
emre
veterán
válasz makraipeter1 #2131 üzenetére
Nincsenek érintetlen fájlok, mert az eredeti játék a gamedata mappát sem tartalmazza.
robo5133 Én az utóbbi időben folyamatosan szopok a smrter moddal. Nálam is ugyanaz a helyzet. Most akarom kipróbálni a 0.31-est, hátha a kettő kell ahhoz hogy rendesen működjön.
-
robo5133
csendes tag
sziasztok van egy pici problémám feltetem a smerter modot és magyarositást is az elsö pályán minden okés volt de a pásodik pályán mindig megfagy a játék mikor lövöldözünk egymásra kiad valami zöld bogarat meg bla bla bla van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond??
-
makraipeter1
tag
Az érintetlen fájlok fent vannak valahol?
-
emre
veterán
válasz Xblades #2129 üzenetére
Úgyvan, akkor ezt is megoldottam
Esetleg tegyél fel valami csekélységet amit aztán átszabhatsz mondjuk itt van ez a weapon mod (még nem próbáltam)
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
A gamedata mappa > configs > weapons > az adott fegyver neve.ltx
fire_distance: lőtávolság (méter)
bullet_speed: lövedék sebesség (Km/h)
rpm: tűzgyorsaság (db/min)
ammo_mag_size: tár méret (azért egy sörétesnél ne írjuk t a tárat 100-asra mert lemegy a nap míg betáraz a csóka)
ammo_elapsed: laposság, 0= mesterlövész szint,
ammo_class: lőszertípus, volt hogy egy ritka fegyver ritka lőszerét lecseréltem 5.56-osra.A fegyvereknél nagyon mást nem piszkáltam, de ha van kérdés szívesen segítek.
Ha jól belegondolunk elég érdekes kombinációkat lehet kihozni. Például egy PKM gépfegyves sörétes lőszerrel. Vagy PKM lőszerű mesterlövészpuska. Azt hogy a különböző fejlesztéseket lehessen variálni egy másik mappába kell belenyúlni. (weapons > uppgrade)
De itt sokkal kötöttebb a rendszer, könnyen fagyás lehet a vége a dolognak, egy mentett állás betöltésénél. Jártam úgy SPAS-el hogy lőszertípusváltáskor az összes nálam levő skulót betárazta, majd pár lövés után megdermedt a kép.Esetleg rendezhetünk versenyt, az győz aki először elkészít egy távcsöves kézigránátot.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Én is jobbára ezekkel toltam végig, VSS Vintorez, meg egy SPSA sörétes.
Igaz mindegyiket átírtam kicsit, és így pöttyet több lőszer fért bele.
A CS-nek a felét még egy gyorstüzelő AK74SU-val toltam, de itt már a nagyobb terek miatt jobb a Vintar. A FN2000-et is szeretem, SVU-SVD volt nálam mindig, de ritkán használtam.[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
ak 47 nincs is alapbol leg is nem látam van 1 mod azal lessz de most nem tok jácani mert szétment a jobb válam :I vintar ? az meik
az igaz a kis ak fegyót amiböl2 használok kuldöm neki és nem is kel javitgatni dradu bol nem találtál ? hisz az 1 boltban" megle7 venni SVD dragunov de a lynix verzio jobbEzt a játékot ki kell élvezni.
én si ott csesztem el h végig rusholtam aztán alig volt fejlesztett cuccom és véga :I
[ Szerkesztve ]
-
makraipeter1
tag
válasz makraipeter1 #2122 üzenetére
Esetleg ha frisssítetted a driveredet!Bocs az offért!
-
emre
veterán
lehet a vga megy alacsonyabb órajelen
-
7600 GS
addikt
Mostmár teljesen tanácstalan vagyok. Most max 10 FPS-t tol ki magából a rendszer. Ezelőtt megvolt az 50-60. Elkezdtem húzni a kártyát, Bad Company 2 szépen meg is érezte, bár néha az is csak 10 FPS-t ad. Most visszavettem mindent alapórajelre, a helyzet ugyanaz. Van valami ötletetek? Már kezdek ideges lenni egy kicsit.
-
zH.
senior tag
Mind2 feltünt. Shadow of Chernobyl-ba 1-2óra alatt több mint 100STALKER-t öltem ,itt viszont 20-nál járok. Az elhagyatott helyek pedig jók ,mert éjszaka nagyon fosatósak tudnak lenni. Tegnap hajnali 1kor elkezdtem játszani full sötétben..elmentem az elhagyatott cementgyárhoz ( vagy hova ) háát.. fél óra múlva ki is léptem.
just be
-
Vladi
nagyúr
100 rubón görcsölsz? Nekem van valami 100k.
Van nagyon sok kis mellékküldetés, azokat is érdemes csinálni. A fontos szereplők adnak feladatot, kérnek segítséget stb. De lehet találni érdekes iratokat, amit eladsz pl: vezetőnek. Akkor olcsóbban vezet stb. Szóval van tennivaló.más:
Nektek is feltűnt, hogy:
ad 1: a játék mennyire kihalt? Tele van egy csomó elhagyatott gyárral meg hasonlóval, de sehol egy sztalker se.
ad 2: mennyire pacifista. Egy csomó küldi megvan már, de alig harcoltam.il sole non sorge più ad Est!
-
zH.
senior tag
Kiélvezem. Ahogy elkezdődött átvizsgáltam az összes helikoptert ,utána pedig a navigátor elvitt egy másik helyre. Most azon a helyen átvizsgáltam még egy helikoptert ,és még egy van. Fekete dobozt megtaláltam ,viszont nem volt pénzem kifizetni ,hogy "dekódolja" a csávó. Elmentem neki cuccokért ,de még mindig kell 100RU. Most akkor szerszámokat kell szerezni neki.
just be
-
Vladi
nagyúr
Pedig nekem bizony felrobban csavarra! Viszont csak néha és csak közelebbi úgyhogy semmit nem ért. De egy halk kattanást azt lehet hallani ha az aknára dobod a csavart.
Egyébként azt hogy csináltad, hogy 7 küldi és már itt jársz? Tessék csak szépen sorba menni. Ezt a játékot ki kell élvezni.
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
Én az ex szovjet fegyvereket szeretem. Elsősorban az ak47 és dragunov. sajna ez utóbbit még nem találtam előbbire meg nem lehet tenni hangtompítót.
De a vintar is jó ám.
Ennyiből is valós a játék, hogy ilyen körülmények között a nato fegyverek csúnyán leszerepelnek, de a szovjet fegyók azok bírják a strapát. Ja és végtelen mennyiségű lőszer van hozzá. Ak skuló ha fogy, lelődözök pár banditát...il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
Nem is tudtam, hogy újratermelődik. Köszi a tippet akkor majd megyek learatni a termést.
(#2062) makraipeter1:
Figyelj oda, mert a kitörést is beleszámolja. Azokat én mostanában utazással töltöm.
Én szoktam altabolni, mikor elakadok nézem a fórumot.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
emre
veterán
válasz makraipeter1 #2110 üzenetére
Ne is mond. Annyit szoptam azzal mikor Zuluval kellett innom. Lehet a mod miatt de a karakter napokig csak kóválygott. Egyszerűen nem lehetett csinálni semmit. Újra kellett kezdenem a játékot.
-
300000
csendes tag
válasz makraipeter1 #2101 üzenetére
na és a 21 achievementből mennyit szereztél meg?
-
Zsolt!!
aktív tag
Kikapcsoltam az uacot de ugyanaz.nincs ötletem mit kéne csinálni vele.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz Süni 1985 F #2104 üzenetére
Csak a legutolsó mentést hagytam meg de igy se jó nem lehet h az uac szól bele már a törléséhez is rendszergazdai megerösités kellett.
-
Zsolt!!
aktív tag
Vettem új vinyót újra kellett telepiteni a windowst.Persze a stalkert is újraraktam savegamet bemásoltam el is indult szépen a játék a régi mentésekkel de hiába nyomogattam az f5 az kiirta h mentett de valójában nem mentett.Mi lehet a gond?
-
makraipeter1
tag
válasz skeleton91 #2100 üzenetére
ááááááá lekéstem a 2100-at
Amúgy már kezdem unni a játékot!
Van 120000 RU-m, minden fegyverem meg van csinálva, van szervópáncélom stb...
Amúgy valami banditaírtás küldetés nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest