Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
petimbo
tag
A FULL HD teszteket én nem szoktam érteni. Főleg amikor RTX 4090-et raknak a tesztelendő proci mellé. Miért nem értem? Azért, mert aki RTX 4090-nel rendelkezik, azt nem fogja érdekelni, hogy a 9800X3D hány fps-t sajtol ki az RTX 4090-ből Full HD felbontáson, mert nem azon a felbontáson játszik! Ebből adódóan én nem látom értelmét FULL HD felbontáson tesztelni a processzorokat a világ legerősebb VGA-ja mellett. Magasabb felbontásokon pedig sosincs akkora fps különbség a tesztelt CPU-k között.
-
hahakocka
senior tag
Igen ezt én se értettem mert lehet kimutatódik a proci erő csak nem fogod érezni attól még 1440p-4K ba amivel a single gameket tolja az átlag egy ilyen vga-cpu kombóval 2024 ben én tuti 1440p-4K ba tolnék ilyen gameket. S ott lehet közelebb lenne a 9700x is s az átlag ember már 1440p be tolja ezeket a gameket. Multiplayer low graphicra vett (sok fps szám miatt) a gyorsaság végett most nem számítanak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Franklin
addikt
Procit mindig is low felbontáson tesztelnek, mert nagyobb felbontáson nem jönne ki az erőkülönbség.
Régebben ez 720p volt, manapság 1080p.
Ha te magasabb felbontáson játszol, akkor valszeg VGA limited lesz, tehát kis túlzással mindegy, h milyen procit teszel alá (ez nyilván i5/ryzen5-től felfelé értendő).
A 80% az erős túlzás, a többség még mindig full hd-n játszik, lásd Steam statisztika (még ha kiveszed belőle a kínai gamereket, akkor is).
-
Dare2Live
félisten
A fő gondja ennek a procinak, hogy kb csak akkor van értelme ha game és végtelen a pénz. A pénzt VGAba kell tolni. Procira egy 9700X de akár egy kifutó 13700K is mindenre elég.
Amúgy nincs értelme se 4Kra, se 1080Pre.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
cucka
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest