Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Rust egy sandbox túlélő játék, amelyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít. Olyan alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker. A játékban egy ősembert alakítunk az apokalipszis után, ahol egy ellenséges környezetben kell megállni a helyünket, ahol az éhséggel, a szomjjal, a hideggel és természetesen a többi játékossal is meg kell küzdenie rákényszerítve minket a folyamatos fejlődésre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
tárgykészités: parasztvakitás, ha ebben a formában lesz, vagyis csak akkor ha 1 millió játékos csinál egy-egy tárgyat és abból 10-et beraknak a játékba. Ki fogja erre pazarolni az idejét?...
gui: ennek örülök, de csak ez nem tesz hozzá annyit az élményhez, hogy újra nekiüljek játszani
farmolás: ennek addig semmi értelme ameddig a szintezés nincs normálisan megoldva és ha elültetsz egy répát azt majd az erősebb gyűjti be. Farmolás most is van: Pro játékosok learatják a kezdőket... -
toeki
senior tag
Sajnos a játékban a "szintezés" marha rosszul van kialakitva, ebből kifolyólag a kezdőket simán levadásszák a "belakott" player-ek.
Viszont a playrusthu-n ha lelőttek akkor a legtöbb pro-ban volt annyi hogy otthagyta a batyu-t vagy abból valamennyit.
Rust.hu-n mint irtam is : spawn-olok-> kilőnek. spawnolok -> kilőnek, spawnolok,gyűjtök pár fát meg követ h tudjak vmit kreálni épiteni -> kilőnek
A kezdőket és a haladókat nem lenne szabad ennyire összeengedni szvsz -
toeki
senior tag
ajh ajh
csodás ez az összeolvadás...
megint ugyanaz mint amikor kezdtem.
login, lépek kettőt -> killed by xy with m5
spawn, lépek 2őt - > killed by xy ...spawn, kirohanok a világból, olyan helyre ahova negyedóra eljutni - > killed by... with m5
valahogy nem az igazi a leveling
-
toeki
senior tag
válasz FuRiONight #20 üzenetére
rust.hu
de azóta felfedeztem, hogy nem olvastam figyelmesen a cikket és van egy másik szerver is... ez már barátságosabb
-
toeki
senior tag
hmm. felléptem a szerverre, negyed óra alatt 23-szor lőttek le, gondolom merő szórakozásból.
igazi közösség
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest