-
IT café
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
de amugy "sovány" jah
épp most írtam be az előző sort a smb.conf -ba, de nem nagyon vettem észre változást, 2 magos atom/ion lap. Win7-es kliensre, nincs RAID, és 40-50 megabyte/s között másol, ugye winyó jó esetben bírna 80-at durván, végülis nagy gondom nincs vele, de nem bánnám, ha inkább 50 fölött lenne jellemzően
de most nézegetem, másik winyóra, linuxra fel másolva 100 Mbyte/s -el kezd, és lemegy 70-80-ra. onnan másolva a wines kliensre meg 15-20 mega
na ez mi a franctól lehet?
-
vtechun
veterán
valaki tudja milyen opcióval lehetne megoldani azt, hogy ha berakok 10 torrentet pl, akkor egyszerre egy megadott számút töltsön. pl 3-at. Utorrentben ez simán működik. Van ilyen opció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest