-
IT café
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
mZoleee #2271 üzenetére
Ha van "dig" parancsod, akkor igen, csak masold be es "csokold meg"
(Azert probald ki parancssorban elobb, hogy a kapcsolok is mukodnek e.)
(#2272) ztsoft: "vannak olyan letöltők (99%-on állnak), akik tőlem egy byte-ot sem vittek, de csatlakoznak hozzám"
Ez pl. lehet egy "kozismert" rtorrent bug (a leacher-ek reszerol). Milyen torrent kliensek ezek? (rtorrernt / utorrent / transmission/ stb.)
-
chros
őstag
válasz
mZoleee #2267 üzenetére
"dobja az összes peert és nem is csatlakozik senkihez, ameddig nem nyomok egy START/STOP-ot az összes torrentnek"
Ez nagyon fura, mert az elmult 5 evben, en nem vettem eszre semmi hasonlot nalam (ugyan ruTorrent-et nem hasznalok), s itt sem emlekszem ilyen hiba jelentesre. Nalam is dhcp van, valtozo IP-vel.
Mas valaki tapasztalt ilyen hibat?
"Esetleg valahogy automatikusan bontsa a peer kapcsolatot és hozza létre.. vagy nem tudom"
Script-elni szerintem le lehetne, de inkabb azt kene kideriteni, hogy mitol van ez nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest