Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
coldfire16 #1070 üzenetére
Bár az olcsóbb rendszerek közé tartozik - nem is mindenki szereti - én elég sokat telepítettem és gyakorlatilag 0, azaz nulla hibával működnek azóta is. (Eközben SP7000-el folyamatosan szívok, mondjuk ott gyanakszunk valami elektromos hálózati hibára mostmár.)
Személy szerint az egyik nagy kedvencem volt, amíg le nem cserélték a portfóliót...Egyedüli bajom az első felprogramozással volt néha, de rá szoktam, hogy amikor minden kész van (mármint a programozás), áramtalanítom teljesen a központot és utána rendben működik. Mintha egy restart alkalmával töltődött volna be rendesen minden beállítás. Az ilyen restartosok is működnek évek óta, egy panasz nem érkezett még rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megtollasodik középkategória
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest