-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
válasz tonyrulez #13988 üzenetére
Amikor Revoluton vàltasz te manuàlisan, akkor automatikusan létrejön az adott deviza alszàmla. Ha elfogy róla a pénz, ugyanúgy megmarad az alszàmla. Pl. refund-nàl nem lesz megint visszavàltàs erősebb-gyengébb àrfolyamon, pont annyi összeget kapsz vissza. Azért jobb, ha te
vàltasz hétköznap, mert ha hétvégén jön ràd egy impulzusvàsàrlàs, akkor plusz felàra van a vàltàsnak, ha nincs az adott devizaszàmlàn pénz, Revolut vàlt automatikusan.
Ez a jó benne, hogy realtime van a konverzió, nem kell kalkulàlgatni meg szàmolgatni és vàrni a tényleges terhelést, valós adatokat làtok azonnal.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz tonyrulez #15453 üzenetére
DHL Expressz hozza. Holnap este majd többet fogok tudni róla. A nyári eresztésben még sima postával jött.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
TrollBalint
addikt
válasz tonyrulez #15453 üzenetére
Ha azért nem tudod átvenni, mert nem leszel otthon, akkor tudsz megadni "ideiglenes címet", illetve valami csomagpont-szerűségbe is kérheted a kiszállítást. Amit kaptál levelet, abban van egy link, ott tudsz mindenfélét megadni (sőt, olyat is lehet, hogy a szomszéd / ismerős / akárki veszi át) Én át is kértem a munkahelyemre, és bízom benne, hogy még munkaidő vége előtt kihozzák.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Krethx
aktív tag
válasz tonyrulez #15505 üzenetére
..
instantwater
Nincs mit.[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
jotzo01
tag
válasz tonyrulez #23587 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ha a Google Pay hivatalosan is elérhető lesz nálunk, sokan át fognak pártolni a Revolutról. Nagyobb, megbízhatóbb cég (az átlagember gondolkodásából kiindulva), nem kell mókolni, pl. ha teló nfc-vel szeretném használni. Az meg hogy milyen szolgáltatást ad mellé, (váltás, pénzfelvétel, részvény), majd kiderül, remélem hamarosan.
-
vendingo
veterán
válasz tonyrulez #25785 üzenetére
Nekem azt nem fogadja el.
mod:
Igényeltem újat, azt már elfogadta.
A sberbakos kártyám 7x terhelte le 100 forinttal a simple, de egyszer se küldött semmi kódot. Látszik, hogy minőségi OTP-s szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz tonyrulez #25998 üzenetére
Egy fórumtárs már fizetett így. Igaz, Curve-el, de az szerintem most mindegy is.
A lényeg, hogy én is akkor szembesültem vele, hogy nem kell a GPay (app.), mert az gyakorlatilag része az Account services-nek. Persze jó, ha fenn van, mert akkor ott is látszanak a költések. -
nagyúr
válasz tonyrulez #26121 üzenetére
Szerintem nincs ilyen opció. 1.5 év alatt az nem egy nagy összeg, nekem az utóbbi 1.5 évben 3.65M Ft folyt át rajta Rengeteg helyen fizetek vele. Családban is ezzel rendezzük a tartozásokat, számlákat és az összes előfizetést is ezen fizetem többnyire. Nagy összeget mondjuk én sosem tartok rajta, max ilyen ~50k körül. Mióta van gpay itthon, végre a fizikai kártyát is elfelejhetem.
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
válasz tonyrulez #26130 üzenetére
A pénz hozzáadása sorban "Automatizálás" felirat. mellette körbe hajlított nyíl, benne "A" betűvel hiányzik neked: ez a használatot követően később megjelenő lehetőség. Megnyitva paraméterezhető az automatikus utántöltés. Szerintem, ha külön kéred és indokolod, akkor beállítja neked is ezt a lehetőséget a support. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
emeritus
tag
válasz tonyrulez #26135 üzenetére
Nekem sem volt ott eredendően, később megjelent "jó magaviseletem jutalmaként".
Gondolom van jó okuk, hogy egyes lehetőségeket utóbb tegyenek hozzáférhetővé.
Ha van igényed máris az automatikus feltöltésre, kérd, szerintem beállítják.Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
tonyrulez
őstag
válasz tonyrulez #26135 üzenetére
Nos Support ezt válaszolta:
Thank you for waiting. As per checking, Seems like your bank must accept recurring payments and the card might be required to be confirmed in our system. In this case, please clarify it to your bank and contact us again for further assistance.
Nem tudom mit kell engedélyeztetni a banknál, de ezzel is futok egy kört.
4 8 15 16 23 42
-
Divinity
őstag
válasz tonyrulez #27481 üzenetére
Én eddig kb 1000 részét csináltam, lehet kicsit többet
Amennyiben hivatalos módon törlöd, nem recovery-ből, akkor dobnia kell, ráadásul ez is csak néhány éve van így. Plussz ugye ez így van kitalálva szóval ott volt valami issue. Mindenestre én pl mindig kettőt nyomok csak azért is így egyből kiderülne
A Xiaomi account meg akkor keményen beég a bootloaderbereturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
pictigjis
senior tag
-
Ármester
válasz tonyrulez #28374 üzenetére
Az előtted linkelt cikkben 5db pénzelvételről van szó.
Nekem még nem jött mailKöszi az infókat.
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
anadroid
senior tag
válasz tonyrulez #32691 üzenetére
Nem normális, de az utóbbi időben szokásos. Próbáld meg a Zen.com-ot, az - tapasztalatom szerint - nem tart hét végén üzemszünetet!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
pictigjis
senior tag
válasz tonyrulez #32699 üzenetére
már előtte is ugyanez volt, amióta a currency cloud intézi a magyar belföldi utalásokat
az, hogy bárki főszámlának használja a revolutot, továbbra is science-fiction addig, amíg nem lesz minden usernek egyedi bankszámlaszáma ÉS nem integrálják ezeket a számlákat az AFR-be
-
anadroid
senior tag
válasz tonyrulez #32699 üzenetére
Használjátok erre a célra a Zen.com-ot! Hajnali 3/4 4-kor indítottam 100 forintot az OTP-számlámra, 9 és 10 között megjött egy 102 kezdetű számláról, napközbeni utalásként, két hexa blokkal kezdődő közleménnyel, mögötte az ékezetlenített és nagybetűsre váltott eredetivel.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest