Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zoltan6 #9819 üzenetére

    Az a baj, hogy úgy próbálsz helyretenni hogy közben fogalmad sincs az aktuális szabályokról. :( :(((

    - Ugyanarra a hsz-re választ vagy ugyanabban a témában önálló kommentet szerkesztési időn belül (ami prémiumnak nem is 5 perc) egy kommentbe kell szerkeszteni.
    - Ha egy adott felhasználó kommentjére íródik a válasz, azokat külön-külön hozzászólásban kell megírni.

    Nem tetszik? Nekem sem teljesen, speciel bírtam a régi rendszert, amikor még ezeket egy szép nagy kommentbe kellett összefűzni sorban - PC-ről ez nem vészes meló. Viszont ugye a régi motoros is megérti hogy a mai világban a felhasználók jelentős része mobilról használja az oldalakat, és nem elvárható hogy szuttyogjon a linkek ide-oda másolgatásával, főleg hogy nincs egységes mobilnézet még, illetve ami van, az sincs alapértelmezésben a halmozott válaszadásra felkészítve (mert amúgy minek is tornázna ezzel lezso, pár öreg rókán kívül a kutyát nem érdekli).

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák