- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Nekem elfogyott a havi váltási keretem. Arra mennyire ugrik a Revolut, ha elküldenék barátomnak párszáz ezer Ft-ot, hogy ő a premium előfizetésével átváltsa és egyből visszautalná? Próbálta már valaki? -
bigdady
nagyúr
Hali
Van értelme leváltani a forintot euróra ha EUR készpénz vennék fel l? Vagy mindegy hétköznap árfolyam szempontból?
-
Üdv!
Csináltunk a kisebbik fiamnak <18 számlát. Valamiért ékezet nélküli a neve az appban, pedig úgy emlékszem, hogy én nem úgy adtam meg. 🤔
A másik fiamnak ékezetes a neve (az alkalmazásban, a kártyáján nem), de az övét 2 éve csináltam.
Én csesztem el valamit, vagy újabban már ez így működik?
Megpróbáltam megváltoztatni a nevét, de nem engedte. Érdekességképpen a nemét engedné megváltoztatni lányra. -
Krethx
aktív tag
-
törölt tag
-
autotaxmo
őstag
Igen, most már deaktivaltam ezt a szart, igy van 926 pontom amit kolthetek majd feleslegesen tularazott dolgokra
ha nem akarom hogy elevuljon majd. Fura egy husegpont rendszer ahol automatikusan tranzakcionkent vesz neked husegpontokat.
-
Krethx
aktív tag
válasz
autotaxmo #49088 üzenetére
A normál kerekítés továbbra is elérhető ha egy Pocket-et létrehozol. A pontgyűjtős a Lifestyle menüből nyitható meg és ott is látod az összegyűjtött pontokat. Amúgy írja is ha kerekítesz akkor megveszed a pontokat. Metal Plan-ban kerekítés nékül (amikor nem veszük meg) 1 pont 1,000Ft. elköltésébe kerül.
-
autotaxmo
őstag
Amig nem volt ez a revolut pont hulyeseg, addig szepen a megtakaritas szamlamra ment minden apropenz felkerekites es feltunt hogy a felkerekitett osszegek nem oda mennek hanem a rev pontokra es akkor lattam megdobbenve, hogy kvazi 1.000 forintokert vasarolgatok tranzakciokent pontokat. Ilyenre gondolni sem mertem, foleg hogy ugy ossze vissza vonogatott osszegeket vasarlasonkent. Sehol nem hallottam még olyat hogy husegpontokat lehet vasarolni. Total nonszensz
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok, ez a revolut pont jol besz*patott. Elkezdtem hasznalni 2 hete es beallitottam, hogy apropenz kerekites legyen minden tranzakcio utan. Na most ez gyakorlatban azt jelentette, hogy jelenleg 10 ezer forint ertekben a Revolut vasarolgatott nekem a tranzakciok utan revolut pontokat 🤬 ha jol ertelmeztem. Ti mit tapasztaltok?
-
8
senior tag
válasz
Bunda555 #49084 üzenetére
Ki jogosult arra, hogy a Revolut <18-kártyával fizessen az Apple Payen vagy a Google Payen keresztül?
A tinédzserednek egy olyan régióban kell élnie, ahol jelen vagyunk, és a régiójában már elérte az Apple ID vagy Google-fiók jogosultsági korhatárát.
Az Apple Pay használatának alsó korhatára országonként:
16 Horvátországban, Németországban, Németországban, Gibraltáron, Magyarországon, Írországban, Liechtensteinben, Luxemburgban, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szingapúrban és Szlovákiában. -
Bunda555
tag
Sziasztok. Azoktól szeretnék kérdezni akik használják a gyerekükkel a <18 appot. Nekem standard csomagom van ezer éve, igényeltem a fiamnak <18 kártyát. Ő most 15 éves. Az appban nem tudom bekapcsolni a kártyájához az érintéses fizetést. Jól gondolom, hogy a standard csomagom miatt van ez a korlátozás? Ha Plus vagy nagyobb lenne akkor menne? Illetve akkor hozzá is lehetne rendelni a kártyáját az iphone-ján a wallethez? Vagy az csak 16 év felett működik? Köszi a segítséget előre is.
-
Jolida
tag
válasz
Gabesz87 #49081 üzenetére
A forintos Revo számla mellé nyiss az app-ban egy EUR-osat is.
Feltöltesz saját (itthoni bankos) forintos kártyáról pénzt a forintos Revo számládra.
Ha kell -és megéri- hét közben (hétvégén felár van!) az "Átváltás" opcióval veszel EUR-t, ami a Revo EUR számládon jelenik meg. -
válasz
Gabesz87 #49081 üzenetére
A váltás történhet előre, amikor úgy érzed, hogy most nagyon jó az árfolyam, vagy automatikusan, amikor fizetéskor automatikusan vált az éppen aktuális árfolyamon. Ha előre tudod, hogy hétvégén fogsz fizetni, érdemes előre váltani, mert hétvégén magasabb az árfolyam.
Feltöltés célszerűen forint alapú kártyával, ha magyar Revolut számlád van, amennyiben a Revolut váltási árfolyamát szeretnéd kihasználni (ami állítólag egyre kevésbé jó) vagy ha van EUR számlád, akkor onnan feltöltve meg forintra tudsz váltani, ha van ilyen igényed.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Pár napja regisztráltam még csak, kártya úton van (Standard csomag). Egyelőre ismerkedem a revoluttal, appal, lehetőségekkel, de volna egy kérdésem. Alapvetően arra használnám, hogy külföldi rendeleseknel ezzel fizessék Eur-ban, illetve ha nyaralni megyünk külföldre, szintén a Revolut kártyát használnám. Ami még nem teljesen világos, egyértelmű, hogy hogyan is kerül EUR a számlára?
Feltöltöm a Revolut számlát, és utána az Átváltás opcióval átváltom EUR-ra az összeget? A feltöltés pedig történhet utalással, sima kártyás vásárlással, illetve GPay!? Voltaképp csak azért vagyok bizonytalan, mert látom, hogy hozzáadható devizaszamla is, de erre akkor nincs szükség!? Ez akkor lenne jó pl, ha eleve EUR számláról töltenék fel? -
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Még sosem használtam ATM-et. Hogyan kell aktiválni egy fizikai kártyát?
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat, újra telepítettem a Revot, most már tudok lőni
-
chungee
addikt
Sziasztok!
App-ban (android) hogyan tudok képernyő képet lőniEddig lehetett
-
laleeee
őstag
Hogy tudok appon belül live chat-et indítani az ügyfélszolgálattal ?
-
bigdady
nagyúr
Mióta van hogy jobb az árfolyam huf-ról levéve a devizát közvetlenül, mintha előre konvertálnék?
Most pl USD-t előre véve 370,4-ért váltott volna, így végül huf-ból fizettem usd-t és 366,5 lett... Azért 3,9 Ft/USD az húzós.. -
3800+
őstag
Sziasztok!
Nem talalok hozza bovebben infot, kartyara utalast neha csinaltam es mukodott most viszont tegnap engedte es azota nem. Van esetleg erre is valamilyen limit? OTP kartyarol van szo.
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A havi 75k FT felett milyen díjakat számít fel a revolut a kp felvételnél?
Dilemmában vagyok, nyaralásra kellene majd kb 500€ kp, de nem tudom, ogy itthon vagyem ki a saját számlavezető bankomtól a kp-t, vagy a revoluttal? Lehet, hogy szerbiában, montenegróban jobb feltételekkel lehet kivenni közvetlenül €-ban, mint itthon váltva? -
laleeee
őstag
Egy kínai 30$ postaköltséget akar nekem utalni . Nincsen csak Revolut számlám és bankszámla sincs hozzá csatolva ,csak úgy használom hogy egy barátom néha feltölti fizetési linkkel. Lehetséges a Revolut számlámra utalni külföldről 30 dollárt milyen adatokat kell megadnom a kínainak ?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest