-
IT café
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Gaborpecs #20700 üzenetére
Persze, megértem a dolgot. nekem is ez volt a baj a Mobilmementókkal, volt pl a 6260-asom, amit nem vittem el, mert nem volt szép állapotban. az 5210-re is akkor vettem meg a házat, 4000-ért. a kiálításra csak. (meg utána nekem megmaradt a szép telefon, persze
) Szóval nekem is 2 dolog, ami hajt: egyrészt legyen meg a telefon, legyen szép (ha nem is új, de szép legyen) és olcsó
Amúgy telefonlezúzás: balesetek mindig vannak, nekem is esett már le a lépcsőn a frissen felújított 5510, azért is nincs rajta a fólia, mert az megfogta a karcokat hála az égnek.
A 6800-ám nem volt ilyen szerencsés, az leesett a legfelső lépcsőfokról, egyenesen a parkettára (deszkalépcsők vannak nálunk). Kicsúszott a zsebembúl. Nem lett baja szerecsére, mert szétesett darabokra (akku, hátlap, telefon) és nem tört el sehol, mert az, hogy szétesett, relatív jól elnyelte az esési energiát. De igyekszem vigyázni a telefonokra, ha csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- 2022-es M2 MacBook Pro (8GB/256GB) Dobozos, Töltővel 98%-os Akku
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Msi Thin Gamer laptop új állapotban, 2év 4 hónap garanciával, dobozával és töltőjével.
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Asus ROG Strix G15 Gamer laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest