Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz 1
tag
Mint már írtam, ma egyelőre eddig működik úgy mint régen, de arra gondoltam,ki tudja hogy mik futnak a háttérben, meglehet hogy nem befolyásol semmit, de a biztonság kedvéért ezentúl nem kommentelek és nem is lájkolok (ezek után még ezzel is csak saját időt spórolok).
"Sajnos a prémium nem mindig azt jelenti, hogy na jobbat kapsz" - így van, ezt több programnál is tapasztaltam már, egy frissítéssel nem biztos hogy pl. kompatibilitás, gyorsaság, stabilitás, stb. van javítva ami a felhasználónak kedvezne, hanem pl. a háttérben frissítés után adatgyűjtés fog futni felhasználókról, amit manapság a multicégek nagyon szeretnek kianalizálni.
Most tesztelek egy vágóprogramot, ami miatt frissítettem 22H2-re. Milyen "véletlen", hogy pont épp közvetlen a win frissítés után jött elő ez a YT probléma.
A 21H1 tökéletesen működött, abban az akkori telepítés után a windows-ban sok regisztert vagy modult átírtam, letiltottam vagy töröltem (szerintem a 22H2 a frissítéssel több regisztert újraírt),pár nap múlva vissza is másolom az előző rendszert. -
aprokaroka87
nagyúr
Nem, mivel DOT alapú megoldást támogat csak, Android 13 óta ha jól olvasom már DOH is.
Viszont én droidon ezt appot használom, támogatja az 53-as, 443-as és 853-as port lehetőséget is.
Én Next dns-t állítottam be rá.
Ilyenkor viszont annyit érdemes megcsinálni hogy az olyan böngészőkben ahol van privát dns támogatás, ott érdemes azt úgy beállítani hogy csak a gyárit használja.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest