- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Ezzel találkozott már valaki?
-
törölt tag
Sziasztok! Van valami módja annak, hogy blokkoljam TV-n a youtube reklámokat? Ahogy utánaolvastam úgy látom, hogy a pi-hole sem működik úgy ahogy kellene.
-
Cs1csó
titán
válasz
Ra's al Ghul #1495 üzenetére
Pár ADGUARD filtert, + Fanboy annoyances, úgy emlékszem az adblock warning removal list sem alapértelmezett.
-
-
-
-
Valaki betenne nekem egy képet, hogy mik az Ublock alap beállításai/szűrők, amikkel települ a program? Szeretném visszaállítani. Köszönöm.
-
Cs1csó
titán
Rámentem az Indavideóra és elindítottam az első videót valami Koronavírusos cibálják a csávót az ajtóban és simán lejátssza UO mellett, kb. alap szűrők vannak.
-
-
-
Cs1csó
titán
Hasonlóval találkoztam már, tehát jön a felkérés, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót én kikapcsoltam de csak azon az oldalon ahol épp tartózkodtam és az oldal továbbra is azt kérte kapcsoljam ki ekkor fogtam és kiegészítők között letiltottam a reklámblokkolót frissítettem az oldalt és már így tetszett neki, valahogy érzékeli, hogy a böngészők között még ott van.
Persze ezt jól is meg lehet írni - az anti-adblock-ot - de nem megy mindenkinek. Amúgy nem UO-t vagy AdGuard-ot használsz?
-
ƵøŁĭ
veterán
"Állj! Stoppold a blokkolód!
Nem érted, hogy miért történik veled mindez? Igazából nem is érdekel, csak a kiválasztott videódat néznéd már?
Ehhez elég lekapcsolni az Adblockert az indavideo.hu-n."Kikapcsolom erre kapcsoljam ki megint xD.. Ezek a reklámok.. Így se tudok elindítani egy videót.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Gubek-Einste #1472 üzenetére
Két kiegészítő ugyanarra a feladatra fölösleges az AdBlock-ot kukázhatod nyugodtan.
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #1470 üzenetére
Tegnap feltettem alap beállításokkal de még saját szűrő sem kellett, hogy menjen a Port.hu.
Valamelyik szűrője foghatja nálad, vagy összeakadt az uBlockOrigin -el. Utóbbit kikapcsoltam. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Gubek-Einste #1470 üzenetére
? kukázd és telepítsd az Ublock Origin-t vagy az AdGuard-ot, itt ez a két ajánlott kiegészítő.
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #1466 üzenetére
-
junior11
veterán
válasz
Ismét kipróbáltam TV2, Viasat stb. mai műsorkínálatot gond nélkül engedte megnézni. MS Edge chromium, Chrome és Brave alatt is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Nálam is jó már bekapcsolt UO mellett is.
Esetleg távolítsd ez a böngészőt, ürítsd a böngésző nyomokat, cache-t stb. majd telepítsd újra az UO-t. -
-
junior11
veterán
Pár napja a port.hu oldal ismét működik probléma nélkül reklámblokkolóval is.
-
dbius
veterán
Semmit, legalábbis a blokkolt elemek listáján semmi nem jelenik meg, csak a fehérlistán látszik, hogy elvileg azt érzékeli, mert az megjelenik zöld színnel.
Köszönöm a javaslataid, tényleg nem értem én sem az okát, de mind1, ara a rövid időre kikapcsolom, aztán konfigolás után meg vissza.
-
törölt tag
Eddig az ABP tökéletesen működött amire nekem kellett (nem vagyok hardcore fejen alucsákót hordó blokker) azért nem foglalkoztam vele és nem használtam mást, csak az utóbbi fél-egy évben kezdődött ez el, hogy hiába jelölök ki valamit vagy írom be manuálisan többféleképpen, akkor is megjelenik. És most érte el azt a pontot, hogy már zavaróan sok oldalnál csinálja. Mivel magasan a legelterjedtebb blokkoló a letöltési adatokból nézve, gondolom a weboldalak is szépen egyre több energiát fektetnek abba, hogy immunisak legyenek rá.
Egyelőre még fent hagyom az ABP-t mert sok mindent megold, de fut mellette már a uBlock is innentől kezdve.
-
Cs1csó
titán
-
-
törölt tag
Igen, a ublock nekem is megcsinálja rendesen, eddig csak ABP-t használtam, de ezek szerint egy csomó oldal már kijátssza azért nem tűnnek el a dolgok. Nem az Időkép az egyetlen, más oldalaknál is vannak ilyenek amik ott maradnak. Ublock megoldja akkor most, kérdés meddig...
-
törölt tag
Hali.
Az Időképen fent az egész felső sort, fejfélcet blokkolni akarom, de hiába írom beidokep.hu##.fejlec
amit az elem kijelölése opció ad, mégsem tűnik el.
A hufilter a reklámot kiszedi belőle, középen van egy függőleges hirdetés felirat meg elől az időkép logója, nekem nem kell az egész fejléc totál felesleges.
Régebben nem volt gond az ilyenekkel, de már egy ideje egyre nehezebben tudom az elem kijelölés opcióval eltüntetni amit szeretnék. -
Töröltem az utolsó két hozzászólást!
A további személyeskedési viták miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest