- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig az ABP tökéletesen működött amire nekem kellett (nem vagyok hardcore fejen alucsákót hordó blokker) azért nem foglalkoztam vele és nem használtam mást, csak az utóbbi fél-egy évben kezdődött ez el, hogy hiába jelölök ki valamit vagy írom be manuálisan többféleképpen, akkor is megjelenik. És most érte el azt a pontot, hogy már zavaróan sok oldalnál csinálja. Mivel magasan a legelterjedtebb blokkoló a letöltési adatokból nézve, gondolom a weboldalak is szépen egyre több energiát fektetnek abba, hogy immunisak legyenek rá.
Egyelőre még fent hagyom az ABP-t mert sok mindent megold, de fut mellette már a uBlock is innentől kezdve.
-
törölt tag
Igen, a ublock nekem is megcsinálja rendesen, eddig csak ABP-t használtam, de ezek szerint egy csomó oldal már kijátssza azért nem tűnnek el a dolgok. Nem az Időkép az egyetlen, más oldalaknál is vannak ilyenek amik ott maradnak. Ublock megoldja akkor most, kérdés meddig...
-
törölt tag
Hali.
Az Időképen fent az egész felső sort, fejfélcet blokkolni akarom, de hiába írom beidokep.hu##.fejlec
amit az elem kijelölése opció ad, mégsem tűnik el.
A hufilter a reklámot kiszedi belőle, középen van egy függőleges hirdetés felirat meg elől az időkép logója, nekem nem kell az egész fejléc totál felesleges.
Régebben nem volt gond az ilyenekkel, de már egy ideje egyre nehezebben tudom az elem kijelölés opcióval eltüntetni amit szeretnék. -
törölt tag
Üdv.
Adblock Plusban hogy lehet az utolsó blokkolt elemet visszacsinálni? A régi kettes verzióban időrendi sorrendbe rakta be a listára az elemeket, így ha olyat blokkoltam amit nem akartam mégse akkor az utolsó bejegyzést kitöröltem és kész is volt. Most viszont random vannak benne, a lista elején és a végén is olyanok vannak amiket évekkel ezelőtt raktam bele. Hogyan találom meg mi volt az utolsó amit bevittem a listára? Nem tudom a többszáz elemet egyesével végigbogarászni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest