Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • csicso82

  nagyúr

  Használtam már mindkettőt, az Ublock Origint évekig. Mivel, ahogy írtad a Nano Adblocker az Ublock origin forkja ezét SZINTE ugyanaz, a Nano Adblockerben van pár plusz filter, és gyakrabban módosítják úgymond gyakrabban van belőle BETA állapotú változat. A Nano Adblocker fejlesztője írta - ha jól emlékszem - aki abban látta a különbséget hogy az Ublock Origin-t feltelepíted, használod "ELFELEJTED" kiegészítő. A Nano Adblocker a gyorsabb fejlesztés miatt több lehetőséget rejt több odafigyelést igényel stb. Ebből én hátrányt még nem éreztem.

  Bevallom különbséget sem éreztem. Akit az Anti-Adblock Killer téma jobba érdekel és emiatt használni akarja a Nano Defender-t annak mindenképpen - Chrome-ra - a Nano Adblockert ajánlom mindenképpen Ublock Originnel való együttműködéshez van pár apró de macerás lépés.

  Firefox-ra is áll az aki nem akar túl sokat agyalni rajta az telepítse az Ublock Origint. Mivel a Nano Defender-t kivették a kiegészítők közül ezért annak használata macerás, de megoldható és ha használni szeretné akkor egyértelműen a Nano Adblocker-t telepítse.
  A Nano Defender integrálására Firefox alatt a Nano Adblocker mellé 2 lehetőség van:

  - feltelepíteni az utolsó elérhető verziót fájlból : Nano Defender
  Ezt a beszélgetést Fandango találta a fenti linket is ő adta meg de ebben a beszélgetésben is megtalálható: Beszélgetés a Github-on Elvileg még a későbbiekben lehet újra hivatalos Nano Defender a Firefoxhoz ha elhárulnak az akadályok.

  - másik lehetőség: telepíted a Chrome Store Foxified nevű kiegészítőt aminek a segítségével közvetlenül a Chrome áruházból tudod telepíteni a Nano Defendert - nálam ez a megoldás is működött de a korábbi natív fentebb linkelt fájlból telepítős verzió ajánlottabb.

  Számomra ez kiemelt problémakör ezért én most Nano Adblocker + a fájlból telepített Nano Defender-t használom Firefox alatt.

Hozzászólok Aktív témák