Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
veterán
válasz kbyte1024 #164 üzenetére
Félreértesz
Én sajátként 2021 őszi Redmi 9T-t használok, és jelen pillanatban még elégedett vagyok vele. Majd elmúlik
(+ a cégesem egy 2020 augusztusi Samsung A10, ami egy borzalmas rettenet, abban egyébként 2 db sim van, estére jellemzően 15-30% körüli kakaó van benne)
Nem vagyok PowerUser, amint azt a 163-as hsz-ben lévő screenshot-on láthatod, ma este 19:17-kor 88% volt a 9T-ben. Jellemzően egyébként ilyenkor 60-70%.
A hsz lényege nem ment át: nem mindenkinek fontos a gyorstöltés, mert nem mindenkinek kell töltőért kapkodnia.
Köztudott, hogy töltésben Xiaomiék sokkal előrébb járnak.
-
-
GuruZone
őstag
válasz kbyte1024 #144 üzenetére
szia, Note 13 Pro, 1 napja nyúzom. A Pixel 7 Pro-ban lévő Tensor procinál gyorsabban pörög, főleg play store-os telepítéseknél látni.
Minden fasza vele. Az ajándék* 6.5 littyós AirFryer miatt húztam be gyorsan, ha nem válik be, továbbadom a lányomnak. Xiaomi12/13, Pixel 7 Pro után teljesen korrekt. Nyilván a videós képességek gyengébbek (4k 30fpa videó).Mélyvíz: egy nagy negatívum számomra , nem engedi nyitni a bootloadert, pedig még MIUI van rajta.
* Tudom, 159.990 Ft a teló, de ez hivatalos forrásból van... láttam , hogy a megbízható szürkeimportos ár 120.000 Ft alatt van...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
-
noisia
aktív tag
Jaaa értem. Hát nemtom, nekem majdnem mindenhol van wifi, ahol meg nincs, ott meg megy a net, lehet telefonálni. Senki nem panaszkodott még, hogy nem hall rendesen. Bár nyílván ha ezzel vannak tele a fórunok, akkor ez egy valós probléma lehet. De akkor én makker vagyok, mert még sosem volt problémám ... céges teló, ingyen volt
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest