Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
La Magra
tag
válasz mizoli #11103 üzenetére
Időközben töltőre dugtam újra, nyomkodtam össze-vissza, majd csatlakoztattam PC-hez, és így elkezdett szép lassan feltölteni újraindulás nélkül.
Azóta bekapcsoltam, használtam, megnyomtam párszor a bekapcsoló gombot is, és egyelőre működik.
Bár elképesztő, hogy milyen lassan tölt így PC-ről (eddig hálózati gyorstöltővel használtam mindig).Szerinted még így is a bekapcsoló gomb lehetett és csak mázlim volt, hogy most kiakadt a beragadásból?
Vagy az akkumulátor szarakodik, és lehet, hogy egy sima akksicsere a megoldás? (Elég keveset bír egyébként, kb. fél naponta töltőre kell dugnom.) -
La Magra
tag
Sziasztok!
Tegnap este bootloopban ragadt a telefonom, és sehogy sem sikerül kizökkentenem onnan.
Egy screenshotot akartam készíteni a bekapcsoló és a hangerő le gomb együttes megnyomásával, mire a telefon újraindult, ám csak a kezdő "mi" feliratig jutott, majd ismét újraindult és ez ismétlődött a végtelenségig.
- Fastboot, Recovery mode szintén max. egy másodpercre villan fel, és már indul is újra, így semmit nem tudok csinálni.
- Az éjszaka folyamán hagytam lemerülni a telefont, hátha utána el tudom indítani, de ma reggel töltőre dugva ott folytatja, ahol abbahagyta.
- Olyan, mintha fizikailag lenne beragadva a bekapcsoló gomb, viszont ezt nem érzem, nyomásra ugyanolyan, mint eddig.Van esetleg valakinek ötlete, mit lehetne csinálni ezzel a csodás készülékkel?
-
La Magra
tag
válasz alex devil #10277 üzenetére
A Messenger a legfrissebb, az akkukímélő sose volt bekapcsolva, a lakatot viszont még nem próbáltam, de most bekapcsoltam.
Köszi a tippet! Meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
La Magra
tag
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy Messenger értesítések vagy csak jóval (akár 1-2 órával) később jelentek meg, vagy pedig csak akkor, amikor belép Messengerbe?
Nagyon véletlenszerűen csinálja ezt a telefonom, de már jó ideje. A legtöbbször megjön a Messenger értesítés időben, aztán egyszer csak nem. Más alkalmazásokkal nincs ilyen gondom. Jelenleg Android 10, MIUI 12.0.4 van a telefonom, custom ROM vagy más mókolás sosem volt.
Van erre valamilyen megoldás?
-
La Magra
tag
válasz Black&White #4033 üzenetére
Ez azért egyszerre és
Mindenesetre köszi az infót, berendeltem a Xiaomit. -
La Magra
tag
válasz Black&White #4027 üzenetére
-
La Magra
tag
válasz -Prometheus- #4021 üzenetére
De az is csak Quick Charge 3-as, nem?
-
La Magra
tag
Használ valaki Quick Charge 4+ töltőt a telefonhoz?
A specifikáció szerint elvileg QC4+ 27W-os töltésre képes a telefon, de sehol nem találok ilyet hozzá... -
La Magra
tag
válasz Black&White #2733 üzenetére
-
La Magra
tag
válasz Sanyesz. #2728 üzenetére
Azért vettem meg, mert azt állította, hogy magyarországi vásárlás, és hogy küldi a garancialevelet és a számlát is küldi a csomagban (személyes találkozóra nem volt lehetőség a távolság miatt). Szó nem volt UK töltőről meg ilyesmiről, az már a meglepetés része volt, ami a csomagban várt...
-
La Magra
tag
válasz Atomgeszi #2726 üzenetére
Köszi, én is így gondolom...
A sztori röviden: vettem itt, hardveraprón egy Mi9-et, amire direkt rákérdeztem az eladónál, hogy itthon vette-e, hivatalos Xiaomi boltban. A válasz igen volt.
Viszont amit kaptam, az egy angol töltővel (és egy hozzá adott átalakítóval) ellátott telefon, mindenféle számla és garanciapapír nélkül (pedig ezekre is külön rákérdeztem előre, hogy elküldi-e). Amikor erre rákérdeztem, ez volt a válasza, hogy IMEI alapján bármelyik Xiaomi boltban érvényesíthető a garancia.Nagy bullshitnek tűnt már elsőre, de gondoltam, rákérdezek itt a biztonság kedvéért.
Köszi a megerősítést! Így már legalább tudom, hogy átvertek, és pontosan 0 nap garancia van az általam vett telefonra...
-
La Magra
tag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy egy külföldről behozatott (de elvileg EU-s) telefonra IMEI szám alapján lehet érvényesíteni a gyári 2 éves garanciát itthon is?
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest