Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doki13
aktív tag
Ezt a kurva gyári böngeszöt hogy kell ki iktatni?
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
workin
senior tag
válasz Sanyesz. #595 üzenetére
És? Engem nem szokott zavarni / érdekelni.
Nem mellesleg még így sem vagy lassabb, mint amikor valaki KP -val fizet, és megkérdezi a pénztáros, hogy esetleg nincs 195ft -ja apróban, majd a vásárló elkezd keresgélni.Nem mellesleg , az embereknek meg nem árt egy kis plusz türelem, sokan nem is tudom, hova rohannak . Úgyhogy nyugi, várja ki mindenki a sorát
-
Sanyesz.
őstag
-
skyli
senior tag
válasz Sanyesz. #574 üzenetére
Nekem valamiért csak úgy működik a simple fizetés, ha kétszer tolom oda a telefont, mert közben egyszer még kéri az ujjlenyomatomat vagy jelszót. Gmailes email címmel vagyok bejelentkezve és akkor is ezt csinálja, ha 10 mp-el előtte oldottam fel ujjlenyomattal a telefont
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz the radish #589 üzenetére
Nincs mit, azonban az utolsót mondatot javítom, iphone-t nem tudja tölteni gyors töltéssel csak simán, emiatt a ventilátor sem kapcsol be.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor nálad gond volt a kamerával, én ilyeneket nem vettem észre meg tapasztaltam, viszont tökéletes nincsen ez igaz. Van nekem egy nagy canon szörnyem, talán arra lehet mondani, hogy az tökéletes képeket csinál, de olyanokat, hogy az ember álla leesik, de ott rohad több éve a szekrényben. Ekkora dögöt nem fogok magammal cipelni...
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz petipetya #584 üzenetére
Mindig feloldom a képernyőt az kimaradt, bocsi.
Nekem a telefon hátuljának a tetejével teljesen jól működik. Előtte a Oneplus 5 segítségével kikerestem merre van az antenna, mivel az alumínium és ezért a kamera lencse körül van (legjobb, leginkább egyértelmű hely egyébként). A két telefont egymásnak háttal állítva 10ből 10szer csatlakozott egymáshoz, úgyhogy már úgy mentem a boltba, hogy egyből a telefon tetejét értettem oda. Teljesen kényelmes volt.A telefon közepénél nem is működik egyáltalán, nem értelek titeket.
MOD:
[link] -> ezen a képen is látszik, hogy a telefon tetején van az NFC, nem a telefon közepén.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos az iPhone képei egyrészt tulszaturaltak, több esetben a világos részeket beégeti, másrészt éjszaka használhatatlanok.
Az sem tokeltes!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #584 üzenetére
Az általad ajánlott témát használom én is, tényleg talán ez az egyik legjobb oled-re.
Szóval manuálisan ide lőttem be a fényerőt, amit a szoftver szinte teljesen lecsökkent automatán a fentebb írt szobára
---------
mod:
Na ez érdekes, pedig levágtam a feléig, hogy azok az üzenet infók ne látszódjanak, erre csak a végéből csípett le egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Sajnálom a negatív tapasztalataidat. Nálam szimplán csak az számított, hogy már a második telóra rakattam fel úgy a legolcsóbb fóliát, hogy előtte neten berendeltem, és így biztosra tudtam, hogy nem feleslegesen megyek, illetve nem egy sufni gsm csinálja, plusz nincs kint az isten háta mögött száz utcával, mint a Speedshop.
Ez a hosszú mondat az Elkelkáposztástalanítottátok Zrt. támogatásával jöhetett létre.
"nincs rá lezsóidő"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én most untam meg az automata fényerő hülyeségét, ami 26-on tökéletes volt. Szinte majdhogy nem nullára leviszi egy kicsit sötétebb helységű szobában, de az átlagos fényűnél is rendesen spórol a fényerővel. Mert, miért (kellet ez is elcseszni) a 27-es egyre frankóbb dolgok jönnek elő frissítéssel?
Az a 26 szinte már-már tökéletes volt nekem... -
Laci.M
senior tag
válasz Atomgeszi #570 üzenetére
Oneplus 3, majd Oneplus 5-el sosem volt problémám se a simple-el sem a Budapest Bank mobil fizetésével. Már paráztam, hogy itt valamit állítgatni kell, de simán ment tegnap minden amikor próbáltam. NFC fizetésnél Budapest Bank az alapértelmezett, asszem a HCI van beállítva, nem SIM-re és ennyi. Semmi mást nem állítottam át, se automatikus indítást nem csináltam, se a mobil alkalmazást nem indítottam el. Több mint egy éve nincs is nálam a bankkártyám.
Aláírás
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah, ezeket tegnap lőttem, ahogy a családdal hazasétáltunk a városból, pont azért, mert ilyen már készült az MI9-cel is, próbáltam ugyanott fotózni nagyjából.Bár ennél sokkal szebb (nagyon sok) képeim is vannak ezzel a mobillal, ha előtte eltökörészek néhány beállítással, de ezek a zsebből ki és katt fotók. Egyszerűen lehet akármilyen fényviszony, nem tud hibázni.
-
petipetya
nagyúr
Azt is már ezerszer lejátszottam a fejemben, de kényelmetlen lenne, mivel a legtöbb terminál jobb kézre esik, így a bal kézen lévő órával ki kellene csavarni a karomat. Ráadásul rendes órát hordok.
Jobb csuklón lévő karperec szintén kényelmetlen lenne, ha az NFC chip felfelé nézne.
Csakis egy jobb gyűrűsujjon lévő NFC gyűrű nyújtaná ugyanazt a kényelmet, mint most a jobb kézben tartott bankkártya.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
#Dániel
tag
Én írtam fentebb nagyon röviden hogy kell fizetni, és azt is, hogy GYIK-be meg mindenhol máshol is nagyon szépen le van írva a SIMPLE által. Azt javaslom elolvasásra, mert tök jó. Tényleg.
Ha minden be van állítva, de tényleg minden, és az NFC is ON. Akkor csak feloldod a készüléket, érintesz, jóváhagyod, érintesz. Ez az első vásárláskor kell. Utána meg már csak egyszer érintesz.
-
petipetya
nagyúr
Ha minden rendben be van állítva mindenhol, akkor így szoktam:
- feloldom a kijelzőt
- terminálhoz tartom és fizetekLezárt kijelzővel még nem próbáltam. Sokszor idegesítő, hogy feloldott kijelzővel 90 fokkal elforgatva kell a terminálhoz tenni, és akkor véletlenül elindítok egy appot (általában a kamerát). Kicsit nehézkes a mostani terminaloknál ekkora telóval fizetni, a legkényelmesebb egy NFC-s gyűrű lenne (ha jól tudom, van is ilyen).
"nincs rá lezsóidő"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz the radish #568 üzenetére
Ha a telefont feltölti 100%-ra, akkor a készülék lekapcsol, további töltése nem lehetséges, de ettől még tölt(ene) tovább, mert érzékeli a telefont, de csak akkor tudja tölteni, amint esik 1%-ot, de addig is töltő üzemmódban marad...ahogy írod is... Kb, ez így nettó hülyeség, mert maga a vezeték nélküli töltést kellene blokkolni a készüléknek, hogy a töltő tudja, hogy nem tölthet tovább, illetve a rárakott készülék nem tölthető.
Xs-t is töltöm vele, a hülye apple ezt is megtudta csinálni. Mármint 100%-on megszünteti a vezeték nélküli töltés lehetőségét.
A töltő (venti) lekapcsol, a zöld kis led villog, hogy nem tudja tölteni a telefont, de 99-nél máris újra elindul.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Már kérdeztem, de nem jött rá válasz. Mi a helyes eljárás, ha ott állok pl. A "lidli" pénztáránál és fizetni szeretnék? Tételezzük fel, hogy helyesen van konfigurálva mind a készülék, mind a Simple. (Nem OTP-s MC PayPass kártyát regisztráltam).
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz petipetya #553 üzenetére
Nálam az xprotector már több éve leszerepelt, amit árulnak annak semmi köze nincs valami japán minőségi cuccra, amire hivatkoznak. Ki ez a japán cég? Az üvegfóliájuk, mert elég sokat kipróbáltam, pontosan megegyezett a pár száz forintos ebay-en rendelhető kínai gagyikkal.
Egy üvegfólia tesztelése: Fogod a szikét és egy erősebb nyomással belevágsz, ha ott megmarad egy kis nyoma is, már szedheted is le, mert csak dísznek van fent.
Ha leesik a készülék az a kijelzővel együtt törik.
A minőségi TG-k ilyen nincs, ott nem tudsz belevágni , mert a bevonaton csúszik, ami letörölhető, pl az összes nillkin ilyen. Vagy az iglass is, ami egyébként tényleg k..va drága. A fólia más tészta, lényegében csak az apró karcok ellen véd, emiatt aztán abból bármilyen felkerülhet, de ott is számít, hogy mennyire cseszi el a képminőséget és ugye egy oled-nél nagyon is számít.
Szóval, nem tudom, hogy az xprotector valamit is változott az évek során, de ha (bár elég sok helyre írtam már emiatt, csak egyet linkelek be) erre valaki nekem végre ad egy bizonyító erejű választ, akkor elismerem, hogy nem ők az egyik legnagyobb átverők...2016-ban írtam, azóta is várom a választ... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz Oldmobil #569 üzenetére
Ja az még a Mi5-re vonatkozott. De aztán lehet, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy beléptem az appba pluszban.
De amúgy meg "bénáztak" előttem már más telefonnal is.
Jöhet az NFC chip vadászat, hogy pontosan hova is tegyük a telefont.Ha a progi futását nem akadályozza semmi, lockolva van, automatikus indításban bent van, HCE és egyéb beállítások akkor mennie kell. De amúgy némelyik terminálon nekem sem sikerül mindig elsőre. Valahol meg egyből működik. Amúgy még ezzel a két próbával is gyorsabb szerintem mint kártyát bedugdosni meg pötyögni PIN kódot, esetleg(már akinek) előkotorászni a pénztárcából a kártyát.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
the radish
senior tag
Mi 9 és a XIAOMI vezeték nélküli töltő.
Megérkezett, tölt is, de az rendben van, hogy nem kapcsol ki, ha feltöltötte a telefont? Folyamatosan megy a venti és világit a zöld led is...
Mintha valaki írta volna, hogy kikapcsol ha feltöltődik. -
LeadR
csendes tag
Kb ezt az egy fóliát találtam ami készleten van [link] mit gondoltok róla?
-
Atomgeszi
nagyúr
Egy Gcam kép: [link] Remélem a teljes méretűt hozza be.
Sajnos gyári kamerás kép nincs innen :/Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Hogy kell beállítani az ftp-t, hogy TC-ben elérjem a telót wifin keresztül? Gondolom nem oneway, hanem odavissza működik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sanyesz. #500 üzenetére
Automatikus indításban bent van a simple app? Lockoltad a simple appot?
Nekem sokszor csak úgy ment, ha beléptem a simplebe a kártyámhoz, odaraktam és villant egyet a kártya a kijelzőn.
Elvileg van hozzá widget is
-
LeadR
csendes tag
Zafírnak zafír (csak olcsó, gyenge), és egy GG6 nál nem jobb az sem. A GG6 pedig tud karcolódni. (Legalább is én így tudom, ugyan ez volt az iphone "zafírjánál" is.)
[ Szerkesztve ]
-
cirx
senior tag
Jó de ez már a tizes android, ami még a pixeleken is béta, szal meg van engedve nekik, hogy instabil legyen.
S23 GREEN
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest