Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Vannak már képek is, bár ezek még nem a makulátlan minőségűek.
-
soulcube
aktív tag
Részletek az új Wolfenstein játékról. [link] Remélem az E3 után okosabbak leszünk. Az id nagyon pörög mostanában: Rage, Doom 4, új Wolfenstein. Hajrá id !
-
Jofi81
őstag
Itt van minden, amit a RtCW-ről tudni kell. Elfogott a nosztalgia...
Annak tudnék még nagyon örülni, ha a Star Wars: Republic Commando-nak készítenének egy folytatást...
-
A Wolfeinstein sikeres lett, erre még rátett egy lapáttal a multis kiadás Wolfeinstein Enemy Teritory amit még most is többen játszanak mint a Cod1-et és a CodUo-t együttvéve. Van több 64 player-es szerver is, ami néhány pályán idegesítő darává csap át ha tele van, de a nagyobb pályákon igazi háború megy arcade módra. Szerverek.
Ja és persze ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
Fáraó
őstag
Az első RtCW-el nagyokat nyomultunk a suliban, az új részben viszont idegesített, hogy nem találtam meg az összes Hidden Place-t, meg a főhőst a végén nem tudtam elkalapálni.
Btw, nincs vkinek hozzá végigjátszása, a rejtett helyekkel? Neten nem találtam...VIGYORRRGAZMUS.....
-
k.
őstag
Eddig a return to the castle kimaradt az életemből.Tényleg ennyire jó?Mert laptopon nem futnak a mai játékok ugyhogy gondoltam akkor megszerzem ezt.
-
-
Pukkancs
aktív tag
Nem is gondoltam volna, hogy másoknak is ennyire tetszett a játék. A rtCW-nek a grafikája is jó volt a korhoz képest, és korszakalkotó volt, imádtam
-
őstag
Hát igen, én is játszottam az összes eddigivel. Az rtcw-t még anno multiban is. Feledhetetlen emlékek ezek. Reméljük hogy valami igényes alkotás lesz, és méltó lesz a nevéhez.
-
Jofi81
őstag
De szép is lenne! A return to Castle Wolfenstein nagyon nagy játék! Régóta várok egy folytatást.
-
Gyusz
őstag
A RtCW máig nagy kedvencem, remélem egy újabb jó Wolfenstein játékkal leszünk majd gazdagabbak. Addig meg jöhetnek az infók és a videók.
-
Pukkancs
aktív tag
Játszottam azzal a wolfeinstein-nel is, amiben csak jobbra-balra lehetett forogni, meg a késöbbi, normálissal is, és mindkettő nagyon megragadott, a késöbbi meg máig nagy kedvencem, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem szúrják el valami gagyi újíttással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest