Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz VaniliásRönk #42 üzenetére
"ha a Linux "közösségen" múlt volna a PC sorsa, még mindig nem tartanánk sehol"
Ebben én nem értek egyet... Érdemes megnézneda Windows fejlődési útját és mellé társítani a vele párhuzamosan futott/futó Linux-okat. A Linux általában mindíg pár(jó pár) lépéssel a Windows előtt jár... ésugyan így a MacOSX is...
Ha MS-ék sem csak kimondottan a pénzre hajtanának, akkor képesek volnának évenként megújítani az op.rendszerüket.
(Ha viszont a programok által nyujtott fejlődésre gondolsz... az nem a Windows érdeme. csak a Windows hírének/gyors elterjedésének az érdeme. Mert én pl: a mai napig nem mernék egyik Win. példánnyal sem nekivágni a web-nek antivírus nélkül, ha pedig arra gondolsz, hogya Windowstaposta ki az irányt a desktopfelhasználók felé, akkor megemlítem, hogy valószinűleg MAC OSX akkor is lett volna... ő pedig távoli rokona a Linuxnak. )
A Linuxal is sok problémám van... az kétségtelen, de ha magát a rendszert nézzük, akkor szerintem nem jelenthető ki, hogy a Windows fejlettebb... sőt.
-
leviske
veterán
Ha már annyira a Vista kompatibilitásra akartak utalni, nem tudom miért nem Vista II lett. Az lenne a legegyértelműbb...
Vagy esetleg Vista SP2...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest