- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Alteran-IT #22 üzenetére
"Nem egészen, mert nekem nem, ugyanis számomra még annyit sem ér"
Így viszont teljesen érthetetlen a rage-trip olyan termékek kapcsán, amiket egyáltalán nem áll szándékodban megvenni.
-
Stylewars_kp
őstag
De akkor mi a jobb? Mondj jobb, olcsóbb, értékállóbb készüléket?!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
totron
addikt
Kérdés, hogy hol találsz kristálytiszta forrásvízből működő gyártást, újszülött kisangyalok szárnyvégeivel simogatott termékpalettával, örökéletre tervezve. Nem az Apple-t védem ezzel, de ha mondasz is egy ellenpontot, mint egyetlen igaz brandet, végül arról is kisül, hogy az is szubjektíve az.
-
Alteran-IT
őstag
válasz Stylewars_kp #18 üzenetére
Végül is az elmúlt 5-10 évben történt 3-4 akkumulátor meg egyéb botrány miatt és az amiatt törvényileg előírt akkucserék és egyéb kötelezések miatt érdekes lenne, ha nem bírna 5 évet egy ilyen drága szar, mondjuk előtte nem is bírt ennyit, csak vagy 2-3-t, vagy még annyit sem az Apple által külön szabadalmaztatott tervezett elévülésnek hála, amiért már hányszor pofán vágták őket, ahogy kell, csak az a baj, hogy a hülyék sosem tanulnak még a saját kárukon sem és ez nagyon jellemző az Apple-re.
#20 kpbendeguz: Nem egészen, mert nekem nem, ugyanis számomra még annyit sem ér, ahogy szerintem sok más ember számára sem, akik szakmailag és erkölcsileg is megfelelően tekintenek a cégre és a termékeikre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Alteran-IT #16 üzenetére
"a jelenleg 3-500 ezer forintba kerülő szarjaik kerüljenek 30-50 ezer forintba, kb. annyiba amennyit érnek is"
Neked.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Alteran-IT #16 üzenetére
Végül is csak 5 éves az i8 telefonom. Most kell benne akkut cserélni. Napi 5-6 órát használom átlagban. Akku csere után szerintem még pár évet ki fog szolgálni. Szerintem megérte a pénzét.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
t72killer
titán
Szokásos játék, ezek így alkudnak egymással hogy ki miért mennyi licenszdíjat fizessen végül.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Alteran-IT
őstag
"Az Apple egyébként tisztességes licencdíjak kiszabását kérte a bíróságtól, és jelezte, hogy nyitott minden vádat ejteni, ha erre kész az Ericsson is."
Ennyi erővel meg az Ericsson kérhetné, meg minden más cég, illetve felhasználó, hogy az Apple túlárazott szarjai végre tisztességes áron legyenek értékesítve, vagyis pl. a jelenleg 3-500 ezer forintba kerülő szarjaik kerüljenek 30-50 ezer forintba, kb. annyiba amennyit érnek is, főleg ilyen gerinctelen szarrágó háttérrel, mint az Apple.
-
cuebler
senior tag
"Az Apple egyébként tisztességes licencdíjak kiszabását kérte a bíróságtól, és jelezte, hogy nyitott minden vádat ejteni, ha erre kész az Ericsson is." szerintem itt van a lényeg. az apple csak keresett egy indokot arra, hogy viszont perelhessen és kikényszeríthesse az ericsson-ból a keresete visszavonását
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
doooo
veterán
"Az Apple konkrétan betiltaná az Ericsson mobilos bázisállomás-felszerelések importját az USA-ba."
Hát ez konkrétan esélytelen, hogy megtörténjen (és ezt az Apple is tudja), szóval... kár is tovább beszélni róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez már innentől OFF:
"Azokat amiket leírtam nem én találtam ki csak másutt, korábban olvastam., csak hozzá fűztem a dolgokat.
Meg lehet nyugodni nem áll szándékomban erről szakmai oldalról megközelíteni a dolgokat."Tehát bevallottan mások (ezek szerint téves) elképzeléseire alapozza a sajátját anélkül, hogy utánanézne a tényeknek.
"Volt pár észrevételem, gondolatom."
Inkább indulata.
"Inkább azzal kell foglalkozni akit a szerző leirt.
Majd ha én leszek, vagyok az adott téma negirója,
AKkor lehet kritizálni, véleményeit írni. "Ha hozzászól egy fórumhoz, akkor az írására mások reagálni fognak, ez a műfaj velejárója. Részben azért, hogy egy megalapozatlan vélemény, netán tárgybeli tévedés ne terjedjen amolyan "hallgatás beleegyezés" logika mentén, mert a "továbbközlőt" már az hitelesítené, hogy "leírták és nem cáfolta senki".
-
jeni
félisten
válasz #54625216 #10 üzenetére
Azokat amiket leírtam nem én találtam ki csak másutt, korábban olvastam., csak hozzá fűztem a dolgokat.
Meg lehet nyugodni nem áll szándékomban erről szakmai oldalról megközelíteni a dolgokat.
Volt pár észrevételem, gondolatom.
Ennyi.
Inkább azzal kell foglalkozni akit a szerző leirt.
Majd ha én leszek, vagyok az adott téma negirója,
AKkor lehet kritizálni, véleményeit írni. -
törölt tag
"Lehet saját véleményem és gondolatom az egész Apple dologról."
Lehet, de ha már egy nyílt fórumon kifejti, akkor viselje el, ha valaki rámutat az ellentmondásaira.
"Miért kell tudnom is többet az Apple szolgáltatásairól, termékeiről? "
Semmit se kell tudnia, de akkor okítani sem célszerű a témában.
"Ha nem érdekel akkor nem fogok többet tudni róla."
És ezzel nyilvánvalóvá is tette, hogy mennyire tekinthető megalapozottnak a véleménye.Két cég szabadalmi perbe bonyolódott egymással, ami nyilvánvalóan jogi fingreszelésnél nem szól többről, mégis mi értelme van indulati alapon szurkolómentalitással beleállni a témába?
-
jeni
félisten
Zavarja magát ha nem szimpatizálok az Apple-val?
Lehet saját véleményem és gondolatom az egész Apple dologról.
Egyszóval sem írtam, hogy a Kínai vetélytárs nem telepíthet semmit se USA-ban, sem egyes Európai országokban sem.
Fájt magának amit leírtam hát lépjen túl rajta.
Miért kell tudnom is többet az Apple szolgáltatásairól, termékeiről?
Őn szerint mindenkinek köteles tudnia erről?
Ha nem érdekel akkor nem fogok többet tudni róla.
Itt nem a Nokiaról, nem Samsungtól és nem más gyártókról szól a téma henam Apple - ról. Maradjon is ezen és felesleges másra terelni a dolgot.
Ki beszélt itt az Androidról?
Ha rossz napja van akkor menjen le a parkba sétálni hátha lenyugszik egy hosszabb séta után.
További szépnapot vagyis szép sétálást a közeli parkban.
. . -
beef
őstag
5G licence nem fair, áruházi sarc korrekt.
-
Silenzio
addikt
Te aztán tájékozott vagy...
"Ha megteszi akkor Kína állam nyert és nekik adnának igazat világszerte." Kínai versenytárs már évek óta nem telepíthet semmit az USA-ban.
"Az almások elmehetnek oda ahonnan jöttek vagyis..." Fölösleges személyeskedés. Mi van velem pl., akinek Almás és Droidos készüléke is van, amúgy meg PC-t használ?
"Én az biztos, hogy nem veszek Apple terméket sose." Ezzel el is árultad, mennyit tudsz a cég termékeiről és szolgáltatásairól. Lószart se.
"Nem elég, hogy drága de megkérdőzelendő a tisztaságúk, a becsületük, HOGY Ázsiában kikkel van partneri viszonyban és ők kiket alkalmaznak." Az elég világsajtó lehozta, hány technológiai vállalat van, akik kínai átnevelőtábori rabszolgamunkával hozhatók közvetett kapcsolatba.
"az Apple, az Amazon, a Huawei, a Samsung, a Google, a Microsoft és a Sony. De ide sorolható a BMW, a Gap, a General Motors, a Nike, a Toshiba és a Nintendo is.
Az ASPI szerint összesen 83 globális cég ellátási láncához tartoznak hozzá a fent említett gyárak"
Mivel ott a Google neve is, az összes droidos is elmehet a búsba? A TSMC-nek is vannak gyárai Kínában, és mivel ők gyakorlatilag mindenkinek szállítanak, potenciálisan a világon az összes ember elmehet a picsába, aki valaha is fogott a kezében informatikai/telekommunikációs eszközt.Az árakról meg csak annyit, hogy a Samsung új S22-es alapmodellje sem olcsóbb az iPhone 13-nál, a Sony pedig amellett, hogy hangyapénisznyi piaca van, jócskán túl is áraz az almán. Szóval ez az a komment, amire tipikusan azt mondom, hogy "bölcs maradtál volna".
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
MODERÁTOR
Huawei kilőve, ZTE kilőve, ha nyerne az Apple, az Ericsson kilőve.
Maradna valaki, aki 5G-tornyot tudna telepíteni náluk?Xiaomi 13T
-
jeni
félisten
Vicc ez az Apple!
Az Apple azt hiszi, hogy egy mindenható akárki?
Ezt nem is tehetik mert ez szembe megy az USA elképzeléseivel,törekvéseivel az Európai partnereivel szemben. Ha megteszi akkor Kína állam nyert és nekik adnának igazat világszerte.
Az almások elmehetnek oda ahonnan jöttek vagyis.....Én az biztos, hogy nem veszek Apple terméket sose.
Nem elég, hogy drága de megkérdőzelendő a tisztaságúk, a becsületük, HOGY Ázsiában kikkel van partneri viszonyban és ők kiket alkalmaznak.[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
ez az! tiltsák be az összes 5g gyártót az usában!
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis