- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Tomato firmware
- Python programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem jár hozzá, külön kell megvenni.
Btw. Amit a topik elején írtam, az még most is áll:
"A vezetékmentes töltést a Nokia továbbra sem otthoni felhasználásra adaptálta - illetve nem ez az elsődleges felhasználási terület -, hanem a kávézók, pubok, éttermek, repülőtéri lounge-ok, esetén az bútorzatba beépített töltőkkel próbálják népszerűsíteni és terjeszteni a megoldást - ha már az akkumulátor technológiák ennyire gyengék."Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Syl
nagyúr
Ideje lenne végre bevetni a nukleáris cellát
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
butyek
senior tag
A zsebemben hordom, és éjszakás műszakban néha van időm hunyni egy kicsit, volt már hogy nyomta a combom
Ismétlem, nem írtam, hogy nem kényelmes. Azt sem írtam, hogy a kábel nem helyhezkötött. Annyit írtam, hogy helyhezkötöttebb, mint a szimpla kábeles megoldás, mert azzal legalább lehet mozgatni, használni. És igen, baromi sokat használom, mert itthon pl. szinte semmire nem használok számítógépet, ezáltal igen masszív akksi kéne hozzá, hogy ne kelljen gyakran tölteni. Plusz a munkahelyemen is kitűnő unaloműző, ha épp üresjárat van, így ott is tölteni szoktam. Így az egyszer bedugom és elfelejtem nem állja meg a helyét, mert ugyanúgy hordani kellene.&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
butyek
senior tag
Várj, elmagyarázom.
Nem kétlem, hogy kényelmes, és nem is vitattam, egyszerűen csak annyit írtam, hogy akkor lenne igazán jó, ha nem lenne helyhezkötött. Röviden: úgy használni, hogy töltődik, kábel nélkül, és közben mozgathatod is.
Mit szeretnél még tudni? Mi nem világos?
[ Szerkesztve ]
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- További aktív témák...