- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- OpenWRT topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- eBay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz SirRasor #4557 üzenetére
Ez az e-mail milyen címre jön?
Nálam már a gyerek használja a 4a-t, ő van beregisztrálva a telóra, akkor nála keressem ezt? Most cserétem neki akkumlátort decemberben amúgy.
Köszi az infókat, megpróbálkozom én is ezekkel a lépésekkel, amit írtál.
Nem tudom, ki mennyi tárhelyet ad, Pixelen vagyok 5 éve, előbb 4a, most 8, de egyre jobban érlelődik bennem, hogy 690-ért az a 100GB egyáltalán nem sok, ráadásul megoszthatod a gyerekeiddel, akik rengeteget fotóznak ráadásul.
Így voltam a YT prémiummal is, addig húztam , amíg lehet, kerestem a kibúvókat, aztán mikor 3 éve jött a sok brüsszel, meg "márki-zay behozza a háborút" hirdetések, és már az 5-7 éves gyerekeim is elkezdték ezt a baromságot, megvettem a prémiumot, és azóta nyugodtan alszom.
[ Szerkesztve ]
-
danbenzin
csendes tag
-
raveinT
tag
Én is így értelmezem, hogy a korlátlan tárhely visszavonás érdekében nyugdíjazzák ezt a készüléket ezzel az update-el... Adtak volna inkább volte támogatást... Egyébként azt az egyet nem értem, hogy ha van, ahol ingyen akksi cserét ajánlanak, akkor lehet mégsem teljesen rossz a szándék.
-
adabra
senior tag
Én elkérem az 50 dolcsit, és megpróbálom nem telepíteni a frissítést...
Én egy éve már csak wifi hotspot-ként használom, mert a 3G lekapcsolása után kritikán aluli lett a beszélgetési hangminőség (és VoLTE ugye nincs).
De a mai napig jó kézbe fogni, bár a hátső ujjlenyomat olvasóval sosem voltam kibékülve...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával