- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Fúú, akkor bocsánatot kérek... most már annyira nem friss az élmény (+ sikeresen automatikusan jött ki a 26-os..), hogy emlékezzek, hogy két kérdés van, és hogy mikor jönnek...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Hát, nem vonom kétségbe, hogy így kellene működnie, de egy ismerősöm gépe sokadik elutasítás, és normál leállítás-újraindítás után sem frissült..., van erre külön pipa?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Male
nagyúr
Amit gondot felhoztam, az tényleg a Firebug.
"If content isn't displaying, you may be able to figure out why"
Na erre használtam volna egyszer ezt. Van egy elemem, ami görgetés közben egyszerűen eltűnik FF alatt pár verzió óta, és többet elő sem jön, az oldal frissítéséig. Kivéve persze mikor? Amint előhozom a cuccot a megkeresésére, rögtön megjelenik, és legfelül van... -
DRB
senior tag
Nyilván nagyon hasznos ez a 3D, ha webfejlesztésre adnám a fejem, biztos, hogy én is használnám. De most igazából a látvány nyűgöz le, veszett jól mutat, ahogy forgatom ide-oda... Minden oldalt amit kinyitok megnézek vele, kb. olyan feelingem van mint amikor 5 éves voltam és kaptam valami különleges játékot.
Amit meg a Download Statusbarra írtál beállítást, az mind a három „false”-on van(eleve úgy is volt, nem most állítottam be), de még sem megy. Valami más a gond, de vajon mi...
-
DRB
senior tag
Mikor én tanultam a webfejlesztést(bár nem ezt tanultam konkrétan, de tettünk egy amolyan kis kitérőt ebbe az irányba is) nem 3D-ben csináltuk. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, na meg végül is nem rossz ahogy szépen látszanak a weboldal „rétegei” egymáson, biztos sok fejlesztőnek segít ez látványos ficsőr.
Azt nem tudom minek hívják hivatalosan ami előjön az F12-re, de mi Male fórumtárssal most ezt hívjuk Firebugnak.És egy kérdés: esetleg nem tudod a Download Statusbar miért nem megy a FF 26.0-ban?
Persze lehet jobban járok ha „átmegyek” a FF topikjába ezzel, lehet ott valaki tudja választ. -
WonderCSabo
félisten
Igen, igazad lesz! Most próbáltam ki egy H264 videót Firefox 26-al Windowson egyéb extra telepítése nélkül és megy.