- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A designe tetszik.
22 Ohm inkább hordozható lejátszókhoz való.
-
törölt tag
Tyű, de megdizájnolták!
Kérdés, hogy kényelmes-e és hogyan szól. Újabban semmit nem hallottam a márkáról, de a régi hangdobozaikat szokták szeretni.
-
Lomha 8V
addikt
Végre egy elegáns cucc. Már a tököm tele az ilyen Ed Hardy meg Skull Candy szarokkal.
-
stargazerhu
aktív tag
Biztos occccsó lesz
-
bteebi
veterán
Tényleg szép, de a hangminősége még azért kérdéses. Nem egy frekvenciatartomány-bajnok, de végülis elég ennyi is, csak legyen lineáris, dinamikus és legyen jó a tere . Árban biztos, hogy prémium lesz, remélhetőleg minőségben is. A 22 ohm mindenesetre meglepő, a "jobb" fejhallgatóknak legalább 50 ohm (de inkább >100 ohm) szokott lenni az impedanciája.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
MCGaiwer
addikt
tényleg elegáns, meg szép is. de legyen bármilyen elegáns, elég hülyén fest egy ilyenben meg egy öltönyben az ember... Bár nyilván vannak akik otthon, magukban is igénylik a luxus teljes érzését, de akkor meg teljesen felesleges hordozásra (is) alkalmassá tenni, hiszen az mindig az egyéb paraméterek rovására megy.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
macika69
tag
Nem tudom, hány éves vagy, de anno amikor kint az usa-ban elterjed az öltönyhöz való sportcipő (edzőcipő) viselet az is igen csak megosztotta a véleményeket. Vegyük tudomásul ezek a termékek zöme nem ide készült, hanem az tengeren túlra vagy nálunk "fejlettebb" országokba.
-
RetepNyaraB
veterán
Csak gyüjjék mán ide, hogy a fülemre akaszthassam próbálni
A P5 is -bár ótvar egy hájp árazása van az apple biznic miatt- a 100K-ig terjedő zárt fejes kategóriában igen előkelő teljesítményt nyújt szerintem"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
MCGaiwer
addikt
és kik hordták az öltöny + edzőcipő combót? a tróger wannabe busenissemen suhancok. egy magára valamit is adó, ezt a fajta eleganciát kereső és azt megfizetni is képes ember soha nem venne fel egy edzőcipőt az öltönyhöz, de még egy ilyen fejhallgatót se.
létezik más fajta elegancia is, ami nem ilyen típusú bőrt és fémet használ, az elmenne esetleg egy lezser farmer+ing mellé, de ez a fekete, első osztályú bőr, ezzel a disignal oda már túl komoly.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Ati1979
veterán
Már kapható is: [link]
120k. A megveri a t70p hangzásban lecserélem rá.
-
ghost364
senior tag
Biztos hogy 50mw?Én 10000 forint körüli kategóriában is láttam rengeteg 1000mw-set.
-
ghost364
senior tag
Biztos hogy 50mw?Én 10000 forint körüli kategóriában is láttam rengeteg 1000mw-at
-
titán
65 éves kanadai egyetemi professzor és több amerikai bank igazgatói tanácsában dolgozó ismerősöm sehova sem menne edzőcipő és baseball sapka nélkül. Múltkor jött hozzánk, és hozott ajándékba egy kupac baseball sapkát. Nem értette, hogy mit röhögök, és miért nem veszem fel. Szóval igen, arrafelé viccesek a szokások.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kolosanyi
veterán
Na kérem szépen, ilyen a szép fejhallgató, nem a bícc és társai. Tényleg nagyon tetszik, le a kalappal a dizájnerek között.
Érdekesen hangzik ez a tükrözés a párnákkal. Ha messzebb kerül a fültől, akkor valószínűsíthető, hogy visszafogottabb mélyei lesznek és nagy tere? -
Brumi
senior tag
Nekem P5 van és nagyon elégedett vagyok vele. Amikor kiválasztottam, jópár fülest kipróbáltam, de valahogy nekem mindegyik mély-túlsúlyos volt, és bár többnyire olyan zenét hallgatok, amiben sok a mély hang, de ennek a kiegyensúlyozottsága nagyon tetszett. Ennél az a legjobb, amikor egy nyugodt környezetben normál hangerőn hallgatom a zenét, nem arra való, hogy levigye a fejedet.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
-
Ati1979
veterán
+ (#33) kolosanyi
Köszi, hogy írtál róla. Biztos jó fejes lehet.
Én a head-fi-n olvastam a topicját és ott egyenesen szétfikázták, hogy ez nem egy 300 dolláros fejes.
Fejes topicban hallható volt olyan vélemény is, a p5-nek hangdoboz szerű hangja van, és ez nagyon egyedivé teszi. Ezt azonban csak kevés ember ismeri fel.
Ettől én még kívácsibb lettem.
A fülre illeszkedő kialakítás nekem nem a barátom, de ez szerencsére nem olyan. Szóval ezt a fejest jó forrásról mindenképp meg fogom hallgatni. -
RetepNyaraB
veterán
budai mamutban van P5. Beszakadt párnával de a membrán még él. És így akarják rádtukmálni 9000 ft engedménnyel Ma hallgattam újra és most nem tetszett különösebben (viszont valóban levegős hangja van), de igaz ma semmi sem tetszett az egy db JBL JL88 (??)-on kívül. Az az árához képest nagyon rendben van.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Ati1979
veterán
válasz RetepNyaraB #37 üzenetére
Én a west end-ben néztem. Ott nem voltak csak sz*r fejesek. P5 sem. Kivétel a zárt üvegszekrény mögött...
- 9000 Ft. Így? Ne röhögtessenek már...
JBL JL88 - ezt én így nem találtam a neten...
-
RetepNyaraB
veterán
Nemtudommár, a 88 az biztos, a többit elfelejtettem . Elég nagydarab circum cucc uszkve 30-35K Ft.
Nesze megvan, csak a színe volt narancs itt ni Volt még valami fakagylós Denon, több, mint 100 rongyért. Az se volt rossz, de ennyiért ez már elvárható... Nagyon könnyű volt viszont, filigrán és kényelmes. Circum, zárt (de elég szarul szűrt).[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
M@trixfan
addikt
Nagyon szép, biztosan jól is szól. Ennek ellenére szerintem maradok valamelyik studio márkánál.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Ati1979
veterán
válasz RetepNyaraB #39 üzenetére
Nem is rossz ár. Persze csak akkor ha tényleg jó.
Azok az új denon-ok elég jól néznek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest