- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz
contaxg #2848 üzenetére
Ez csak egy videó a több 100-ból amit linkeltem, de itt is látszik hogy 3 részből áll, rázhatod is, a kicsúszó 3 dolláros sínt minek kéne mosni.
A fogantyúnál van az a festetlen és szegecselt rész, a princessnél 3 csavarral van megoldva amik 2 sütés után fellazultak, továbbá ott van a kosár biztosítója ami majd ledörzsöli a kezelt felületet.
Tényleg hülyék a philipsnél, hogy 2 popszegecset tettek és kb. 5x erősebb alumíniumot oda ahol a legnagyobb igénybevétele van a készüléknek. -
Czimby
addikt
válasz
contaxg #2852 üzenetére
Az is igaz
Nekem 2 dolog nem tetszik a Philipseknél az, hogy a kosár oldala nem perforált,
meg az újlenyomatmágnes csillogó fekete külső.
Beírtam már párszor, hogy lemérhetné valaki a 6.2L-es Philips kosár méretét de nem volt senkiben sem affinitás. Én a 14-es Princesst be is írtam akkor.
Tehát lényeg a lényeg, a liter több de a hasznos terület kevesebb... -
updog
őstag
válasz
contaxg #2384 üzenetére
Két kilós zacskós fagyasztott krumpli 75%-át elnyelte és még bőven maradt benne hely, nekem ez pont elég, szóval nem mértem. De mintha valamelyik hsz-ben linkelték volna már
#2385Beni2360 + #2386bul07 félidő után, pont azért mert láttam hogy még nem az igazi, még háromszor vettem ki összerázni, és még utána 5 percet 200°C-n ráhúztam, de valahogy nem akart változni a szín/állag, cserébe kicsit elkezdett száradni, úgyhogy még a technikán kell dolgozni
De így se volt alapvetően rossz, tuti hogy marad a cucc, bár hely az nem nagyon van neki a panelkonyhában
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest