- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Windows 11
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen program, ami...?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Te kezdted el magyarázni, hogy szereted, ha kint vannak a polcodon a lemezek. Leírtam, hogy ez miért nem járható út.
Nem kötözködésképp, de ha én így szeretem, akkor az miért is nem járható út nekem? Én nem mondtam, hogy másnak is ezt kell csinálnia. És szerintem sokan vannak még akik igenis szeretik megvenni a fizikai terméket is. Amíg ez így lesz, addig lesz lehetőség is megvásárolni. Ugyanakkor támogatom a letölthetős opciókat is. Értem én, utálod a fizikai termékeket, mert helyet foglalnak, de ettől én még hadd szeressem.
Új hozzászólás Aktív témák
it A tiltakozó megmozdulások sok helyen értek célt, több országban leállították, lelassították a ratifikációs, illetve a csatlakozási folyamatot.
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest