Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Sajnos nincs mindenhol jó lét, és az ilyen programok se a megfelelő helyekre jutnak el, vagy a színvonal kérdéses mint az ingyenes nyelvoktatás. Egyszer még 'digitális' forradalom lesz, és olyankor a csőcselék is jön. Ez a nari rohad, a szegfű tehén lepényben van (igaziból mindig is ott volt, a narancs legalább friss volt, kár értük), a digitális jólét meg jön. Az ötlet jó, csak a seftes cég, és a sötét cégvezetők nem fogják tudni megvalósítani eredeti cél szerint (persze papíron minden szép lesz, és akkor a terv gazdálkodás is villantott egyet). Itt a cégekre gondoltam problémaként, mint amiről tudok: leépítették a budapesti központot, és felvették olcsóbb bérért az embereket vidéken, munkahely teremtési támogatással. Nos az ilyen cégeket kellene büntetni. Persze akkor nincs annyi siker sztori.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
kolopele
nagyúr
Én nem szidtam senkit, sem benneteket, sem a moderátorokat. Egy politikai beütésű cikkre reagáltam, miért fáj az ha nem ellene szóltam? Elmebajos vagyok meg birka, és még én szidok másokat. Érdekes kicsit..........
Narxis Persze, mert aki nem egyből azt látja egy pályázat kapcsán hogy megint csak lopás készül az máris provokátor.[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek miért foglalkoztok egy fideszes provokátorral? Ne etessétek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Onlány
tag
Kit érdekel az MSZP? Korrupt banda mindkettő az ország sorsának rontói. Az biztos, hogy a fidesz maffia mindent visz korrupció terén. Maga az állam a maffia. Úgy játszanak a törvényekkel, ügyészséggel ahogyan nem szégyen. Régen azért voltak ügyészégi vizsgálatok pl. Tocsik ügy, Hagyó stb. de most már addig sem jut el semmi a mert a fidesz alapító Polt Peti főügyész elintézi. Ki van ez találva rendesen és kétmillió birka béget hozzá.
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
kolopele
nagyúr
Sok minden épül Uniós forrásokból, pontosan ezért is marhaság az hogy ki akarnánk lépni. Stadionokból tény, kicsit túltengés van már, meg ilyen Mészáros féle meggazdagodásra sem lenne szükség, de ha már van akkor legalább okosabban csinálnák, mondjuk úgy mint az MSZP tette hogy nem verték nagydobra. Amit nem látsz, nem hallasz az lényegében nincs is
-
kolopele
nagyúr
A mézes bödön találó, mellette ülök hosszú évek óta valóban, csak éppen nem a kormányoknak hanem magamnak köszönhetem hogy mellém került, de már az ember megszokta mára hogy ha valaki jól él az semmi más nem lehet csak rokon, csókos, stb., ezeket én már fel sem veszem. Sorossal meg felesleges volt jönnöd, persze hogy nem fog indulni a választáson, vele egészen más problémák vannak. Azonban én úgy gondolom, ezt a politikai topicban vagy priviben kellene esetleg tovább beszélnünk, de most lassan megyek a gyerekeim farsangi műsorára
Még annyit azért hogy felőlem lehet másik kormány is, engem ugyanúgy nem fog érinteni (na jó, azért ha mindenemet zárolnák mert olyan kedvük lenne akkor igen ), de kíváncsi leszek az emberek többségének mennyi idő fog kelleni hogy őket is elkezdjék szapulni. Azért az ellenzéknek azt sikerült elhitetnie rengeteg emberrel hogy a mondjuk 25 éve tartó rossz körülményeikért egyedül és kizárólag a 8 év Fidesz kormányzása a felelős, az iskolák felújítása is az ő hibájuk, miközben már 20 éve van olyan állapotban némelyik amilyenben és közben azért más kormányok is voltak, meg hogy a Fidesz kényszerített bárkit is abba hogy 25 évre vegyen fel hitelt (erre most mondanék még valamit, de inkább nem teszem). Én amióta az eszemet tudom a magyar emberek zöme mindig a másik embert teszi felelőssé azért amilyen helyzetben esetleg van, magában sosem keresi a hibákat. Az a gyűlölet ami van most az országban a sok kis ellenzéki vicc párt miatt tényleg borzasztó, valamikor Fideszes és nem Fideszes jó barátságban voltak, most meg meg tudnák ölni egymást, tapasztalom más fórumokon, már be sincs kedvem lépni mert egy értelmes hozzászólásra is csak a trágárság meg a lámpavas a válasz. De tényleg befejeztem, mert mennem kell, meg nem akarok offolni. Ennyi éppen elég volt -
kolopele
nagyúr
válasz Gargouille #16 üzenetére
Nem szoktam részt venni közbeszerzésekben, egészen más a tevékenységi köröm, de az tény hogy aki éppen nem nyer meg egyet az azonnal csalással vádolja meg a másikat. Ez így volt régen is. Most a választások előtt meg ugye minden csalás amit a kormány éppen csinál, a cikk tárgya is ugye egy pályázat ami még el sincs osztva de máris mindjárt azt mondják úgyis el lesz lopva.
-
Gargouille
őstag
Persze, hogy megloptak, sőt téged is ha fizetsz adót. Hogy csak egyet mondjak, biztosan láttál már közbeszerzést, ha nem akkor javaslom vegyél részt benne és látni fogod, hogy veszti el az adód "közpénz jellegét".
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
<Lacy85>
addikt
Nem az emberek saját életéről beszélek, hanem a lassan teljesen szétbarmolt országról. Azt sajnos elég nehezen tudja 1-1 ember irányítani.
De igazából teljesen felesleges bármit írnom, mert vagy meseországban élsz, vagy ott ülsz Te is a mézesbödön mellett.
Egyéb esetben nincs olyan ember, aki azt mondja erre a kormányra, hogy jó, amit csinál.
Ja de. Az agymosott zombik, akik szerint Soros indulni akar a választáson, mert annyira kipucolta az agyukat a kampány.
De merem feltételezni, hogy nem tartozol ezen illetők közé. -
kolopele
nagyúr
válasz Gargouille #13 üzenetére
Én a tisztességes munkaadók közé tartozom, és láttam annak idején azokat az embereket akik ott csaltak ahol csak tudtak, semmiféle törvényi szigor nem volt, sőt még a megélhetési bűnözést is legalizálták. A Fidesz sok ilyennek vetett véget, és még lehetne sorolni azokat az intézkedéseket amelyek az ország érdekeit szolgálják, de itt ezt nem fogom megtenni. Téged megloptak? Engem nem, legalábbis nem tudok róla hogy konkrétan elvették volna a pénzemet. Mondjuk tény, fizetnem kell az embereim után, fizetnem kell az egykulcsos adót, meg a rezsit, stb., de ezzel meglopnának? Sok minden épült amióta ők vannak, nálunk is a városban, utak készültek el amelyeket előtte csak ígérgettek, de mindegy, van akinek sosem lesz jó semmi.
-
Gargouille
őstag
Mivel nap mint nap engem (és a többi adófizetőt) lopnak meg én nem tudok csak úgy "túllátni ezen". Lehet, hogy te beletörődtél ebbe, de én azt gondolom, hogy ez semmilyen körülmények között nem elfogadható, függetlenül attól, hogy melyik politikai párt csinálja. Továbbá azt gondolom, hogy mások gazembersége nem menti fel az embert a saját bűnei alól, ezzel nem legalizálható az ami most folyik.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
kolopele
nagyúr
válasz Gargouille #5 üzenetére
Megkérnélek valamire: Ha értelmes kérdésed van max. akkor szólíts meg. Köszönöm.
Egyébként meg világ életemben Fidesz párti voltam, ami persze nem jelenti azt hogy nem szoktam őket kritizálni is. Volt részem a Kádár rendszerben is, van összehasonlítási alapom bőven.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Azért jó azt látni hogy 8 éve töretlen a fejlődés az országban, a következő 4 évben még biztosan az is marad. Persze vannak amiket másként is lehetne csinálni, de egy kormány sem lehet tökéletes ill. mindenkinek jó.
-
GD
őstag
oktatói-tanácsadói cégek figyelem, indul a nagy pénzkipumpálás! kormányzati kapcsolatok kifejezetten előnyösek! új OLAF jelentés template open
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest