Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
No emberek, húzzunk bele , még 4 nap
aztán ha véletlen nyernénk, legalább az alkalom is meglenne a "gyűrűzésre"
Viccet félretéve ha tetszik , nektek nem kerül semmibe, nekünk pedig jólesik."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
Aranyos toletek, koszi
En rengeteg hibat latok meg bennuk, de a palyazatra bekuldott rajzomban 16 ora munka van, ugyhogy igy ment el ahogy van ^^
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
Lehet
Köszi amúgy minap pont azon filóztam, miután láttam pár művészien rajzolt /festett képet emberekről, arcokról, hogy az azért nem egyszerű.Az emberi test olyannyira csodálatos, és szeritem nehezen rajzolható, hogy az hihetetlen. Boris Vallejonak pl gyönyörű képei vannak.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
gaborbol
őstag
Nekem tetszik, szivesen szavaznek is ra, ha ezen a nyomorult facebookon kivul is lehetne szavazni meg valahol azintereneten.
Lehet kicsit jobb lenne , ha szines lenne akar fako szinkkel epp csak, igy kicsit komor, de igy sem rossz.
Tobbi kep is bejon, lehet ki kene ulnie egy szekre a varosba valaholva egy rajztabava meg par keppel
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Érdekes dolog, hogy az első helyen egy painttel összedobott , maszatos kép van, node ilyenek az emberek.
Addig is egy kis izelítő Esmein korábbi képeiből:Jótanácsokat szívesen fogadunk
Tetszik nem tetszik, valamit mondjatok már
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mr X
veterán
Jó kép.
-
tildy
nagyúr
Egy kis up a témának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...