Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
This_is_Ice #79 üzenetére
Na akkor erre rálesek majd
Nem az összeg itt a gond....hanem az élmény.
-
s1ru2
aktív tag
Gyakorló autóbuziként régen iszonyat sokat szimulátoroztam és mindig álmodoztam a MOMO-nál jobb kormányról. Csak sajnos azt láttam, hogy a aheverjaim akik jobbat vettek hurcolták vissza mindig, hogy ez meg az a baja... Elkezdtem moddolni a MOMO-t és a mai napig működik 720-as kormányforgással
Valahogy, ezek a szimulátorok...mindaddig semmit nem tudnak visszaadni a vezetési élményből amíg nem kezdesz el többszázezret beleölni a cuccokba. Mindamelett, hogy a szimulátor programokban több tíz éve képtelenek normális hangokat (erősségben, mélységben, részletgazdagságban) letenni az asztalra, hogy tényleg odaszögezzen telejsen mértékében....
27 évesen vettem egy Alfa Romeot és azóta a közelébe nem megyek a számítógépes autós játékoknak....Többet kellene rákölteni, mint egy valódi kocsira. Kinek éri ez meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ferrari Integral Alcantara Edition szettet teszteltük, mely különleges kormánnyal és hármas pedálsorral hódít.
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest