Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Én is megosztok egy sztorit :)

Nyáron volt a kissógorom és az én születésnapom is, ugyan nem egy napon, de az volt idáig a szokás, hogy egy szombati napon megtartjuk mind a kettőnkét. Idén is így lett volna. Az anyós (após nincsen) is mondta, hogy majd milyen jó lesz, majd akkor megtartjuk egybe. Teltek a hetek, eljött az idő, szülinapozásra mentünk Veresre. Ott vagyunk, kissógorom családja is ott vanm akikre nem számítottam mert nem szóltak, hogy ott lesznek. Eljön az ebéd minden szánsájn, bícs, tücsök,. Majd felköszönti mindenki a kissógoromat, hiszen ő idősebb tőlem, pont 40 lett. Én meg egy "boldog szülinapot neked is ha már itt vagy" mondatot sem kaptam. Rosszul esett. De nagyon. Én teljesen abban a tudatban voltam, hogy ennyit azért csak kapok, hiszen arról volt szó, hogy mindkettőnk születésnapját megünnepeljük egybe. De ennyit sem.

Abszolúte meg tudlak érteni. Itt skacok nem azzal van a baj, hogy ki hány éves és már nem veszünk ajándékot, nem tartjuk úgy stb, hanem az, hogy a szerző ehhez volt hozzá szokva, mert mindíg is így csinálták, aztán az utolsó utáni pillanatban kiderül, hogy ja amúgy nem így lesz. Nyilván ha előbb tudott volna róla mondjuk 2-3 nappal, akkor nem viselte volna meg ennyire. De én maximálisan átérzem milyen az, ha számítasz valamire aztán még egy nagy 0-t sem kapsz.

A fórumtársaknak számítasz, együtt érzünk veled!

Isten éltessen jó sokáig! :)

* Új Nillkin Super Frosted S21 FE tokok * adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák