- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux Mint
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Béta iOS-t használók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Csak leegyszerűsítve az eddigieket:
- *lassutaps.gif*
- Légyszi ne kezd már el az anti-hadjáratot megint.
- Nyugi, ennek most volt egy vicces előzménye, de ígérem, hogy nem fogok megint haterkedni, az idő amúgy is engem igazolt.Ha ezek után te mosod a kezeidet, akkor remélem valami töményebb oldatban. Ha függetleníteni akarod magad a témától, akkor ne tegyél szurkálódó megjegyzéseket a hozzászólásaid végére. Hogy én mit akarok? Nem végignézni, hogy megint te leszel a Titanfall "antiarca".
-
.LnB
titán
Jó lenne ha eldöntenéd, hogy mit akarsz?!
Most vagy fejezzem be. Vagy válaszoljak erre az üzenetre és akkor ugyan úgy folytatom ahol az első résznél abbahagytam.
Értem én, hogy nem tetszett neked a szövegelésem, de akkor most minek "provokálsz" (nagyon idézőjelenesen)?! Ha rosszul gondolom hagyd szó nélkül aztán kész. Mert ha szólítanak, akkor válaszolni fogok. Mert rendes gyerek vagyok, mindenkit megtisztelek a válaszadással. Aztán meg ha nem tetszik neked..Szóval dönts el mi legyen. Ha gondolod tudok én neked erre is válaszolni, de akkor megvárom inkább a döntésedet. Mert utána megint megkapom, hogy mindig csak fikázom a játékot meg trollkodom akkor mi értelme??
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BoneDragon #20 üzenetére
-
BoneDragon
veterán
Titanfail 2.
-
.LnB
titán
Eszembe sem volt folytatni. Az is csak azért volt mert már "elhíresült hater" lettem, és privátban is ment róla a bohóckodás. Volt ennek az egésznek háttere, amit sokan nem láthattak. Bár ez nem kifogás, csak talán egy kis magyarázat.
Viszont! Mindazok mellett, hogy túlzásba vittem itt a hülyülést egy idő után. Amiket leírtam mind bebizonyosodtak, és eltűnt a süllyesztőbe a játék. Páran biztos jól szórakoztak vele egy ideig. De az, hogy felejthető tucatjáték volt az szerintem nem vita tárgya.
A második részről is le fogom írni a véleményemet, de visszafogottabb mennyiségben azt megígérhetem.(#18) norti A Division-nél azért fstam mert tudtam, hogy mindenképp megveszem
De lehet ez jó. Nem úgy indulok én neki, hogy utálom, csak rossz lehet! Gondolom tanultak az előző rész hibáiból. (és most ide tudnék írni egy "vicceset". De látjátok nem teszem! [link])
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Támogatom az oldal működését (win-win) és cserébe nem húzom a számat, ha nem-Titanfall jellegű hírhez beraksz egy sitcomos gifet
Sikerült lehúznom veled, a nemtetszik kommentjeiddel meg a gifeiddel egy "szezont" (gyakorlatilag Titanfall életciklusa bétától számítva), nem akarom még egyszer, na!
Legyél jó fórumelvtárs és nem dobok rád egy titánt se, deal?
-
.LnB
titán
Most az nekem miért poén, hogy te befizeted a prémiumot magadnak?!
Egyébként nem fogok minden hírnél beírni valami "I hate Titanfall" kommentet. Sőt lehet én is megveszem majd.
Amit most ide írtam két kommentet annak van háttere, amit te nem látsz. Szóval no para, semmi trollkodás nincs ebben. -
atidzsiforc
őstag
s majd a kard is smart lesz mint a pisztoly?
-
twollah1976
őstag
Nekem bejött az első rész, az se zavart, hogy nincs benne kampány rész.
-
Raysen623
addikt
Nem tudtam mi hiányzik még a mai napból....hát ez B+ Ha Frostbite moci hajtja majd, és rendesen meg lesz csinálva a játékmenet story móddal, akkor talán érdekel majd....
-
.LnB
titán
Ahogy megjelent a teaser pillanatok alatt kikerült ide.
-
Bad Pritt
félisten
Tök jó. Legyen valami fasza kampány és akkor érdekelni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre hivatalosan is hallat magáról a folytatás, de a teljes leleplezés még odébb van.
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- March 2025 Humble Choice Maradékok
- Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív
- Újszerű ASUS Vivobook Magyar 2025.04.25ig Garis Laptop 15.6"FullHD i5 1135G7 16GB DDR4 512GB M2 SSD
- Gigabyte GTX 1660S OC
- HP Victus 2026.08ig Garis Gamer Laptop 16"144Hz i5 14500HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest