Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alevan

őstag

válasz kameraman77 #55 üzenetére

Végig olvastam. És nem hangzik idiótán, hisz szépen, helyesen van megfogalmazva. De ökörség.

De a te logikád követve, tételezzük fel, hogy nem lenne elektromosság két hétig. Garantálom, a te generációd is pánikolna (igaz történet alapján, szilveszterkor 4 napig nem volt elektromosság egy közeli városban. A fiatalabbak kicsivel jobban viselték, mint az idősebbek.)

Mert ebben a korban nem az a dinoszaurusz aki felett eljár az idő.. az van kihalásra ítélve aki egy áramszünet alatt lemerült telefonnal képtelen felidézni adatokat, mert az agyát nem kényszerítette erre, vagy éppen nem képes megírni 5-6 oldalas dolgozatot kézzel, vagy levelet írni és feladni postán és türelemmel kivárni a választ!

Szóval a digitális világ adta előnyöket ne használjuk ki. Ok.
    -miért használunk elektromos húsdarálót, hisz a kézi húsdaráló fejleszti az karizmokat.
    -miért használunk láncfűrészt, hisz amíg a kézi fűrészt használták őseink, mindenkinek kocka hasa volt.
    -miért járunk autókkal, hiszen a lovak sokkal gazdaságosabbak és régen a felmenőink jobban azonosulni tudtak a természettel
    -miért lakunk házakban, lakásokban, hiszen amikor barlangokban laktak őseink, mindenkiben megvolt még az a veszélyérzet és óvatosság amit a mai fiatalok teljesen elvesztettek

Ennyit a digitális rasszizmusról. Ami valójában makacsság, felsőbbrendűség és régimódi gondolkodásmód keveréke.

(#58) Kékes525 Ha nincs idő nevelni a gyermekeket, foglalkozni velük szülőként, akkor az nem az állam hibája.

De igazad van. Az is a kormány felelőssége, hogy nem kötöttem be a cipőfűzőt és hasraestem.

Új hozzászólás Aktív témák