Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
Miért kerül majd közel ugyan annyiba, mint a nyomtatott társa? Itt nincs nyomdaköltség, szállítás,stb. A reklámok ugyan úgy benne lesznek.....
Bár az Apple-nek le kell tejelni.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Igen, de ennek azért elég egyszerű magyarázata pl a méretbeli különbség. Én pl. 7" fölötti eszközt már nem nagyon szednék elé bkv-zás közben. (És ugye az, hogy miből hányat láttunk, még nem relevancia.)
Persze, hogy lenne rá kereslet, de sztem te is tudod, hogy x előfizető után éri meg portolgatni és a platform minden felhasználója közel sem lesz pl. gazdasággal foglalkozó magazin előfizetője... Kindle is lesz majd egyszer, ha elég elterjedtnek érzik majd.
-
Grafiqs
őstag
Én i4-re írt appjukat használom előszeretettel. Szerintem nagyon igényes munka. A címlaptár pedig egyszerűen zseni.
Ebből kiindulva nagyobb kijelzőre optimalizálva is szép és jó lesz biztosan.G
-
Zirowe
nagyúr
Kindle verzióról nincsenek hírek?:S
-
gabor85
őstag
HVG-t szeretjük
-
Polllen
nagyúr
Helyes, legalább látják, hogy haladni kell a korral!
Új hozzászólás Aktív témák
it Elsőként az Apple iPadjére készült el a hetilap alkalmazása, de jön majd más népszerű táblagépekre is.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest