- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
Miért kerül majd közel ugyan annyiba, mint a nyomtatott társa? Itt nincs nyomdaköltség, szállítás,stb. A reklámok ugyan úgy benne lesznek..... Bár az Apple-nek le kell tejelni.
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Polllen
nagyúr
Igen, de ennek azért elég egyszerű magyarázata pl a méretbeli különbség. Én pl. 7" fölötti eszközt már nem nagyon szednék elé bkv-zás közben. (És ugye az, hogy miből hányat láttunk, még nem relevancia.)
Persze, hogy lenne rá kereslet, de sztem te is tudod, hogy x előfizető után éri meg portolgatni és a platform minden felhasználója közel sem lesz pl. gazdasággal foglalkozó magazin előfizetője... Kindle is lesz majd egyszer, ha elég elterjedtnek érzik majd.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk én eddig bkv-n elég sok kindle felhasználót láttam, ipadből meg egyet se..
Szerintem azért lenne rá kereslet, megfelelő áron.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Grafiqs
őstag
Én i4-re írt appjukat használom előszeretettel. Szerintem nagyon igényes munka. A címlaptár pedig egyszerűen zseni.
Ebből kiindulva nagyobb kijelzőre optimalizálva is szép és jó lesz biztosan.G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Zirowe
nagyúr
Kindle verzióról nincsenek hírek?:S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gabor85
őstag
HVG-t szeretjük
-
Polllen
nagyúr
Helyes, legalább látják, hogy haladni kell a korral!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest