Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #7717 üzenetére
Hentai az nem gyári Android. De ott tényleg működik.
-
spect80
senior tag
válasz
Black&White #7622 üzenetére
köszönöm!
-
spect80
senior tag
válasz
Black&White #7616 üzenetére
és azt hogy tudom frissíteni? play store?
-
Integrale
veterán
válasz
Black&White #7590 üzenetére
Nekem mûködik.
-
alikah88
tag
válasz
Black&White #7213 üzenetére
Köszi, nekem sajnos még nem, pedig rákerestem a Camera appra is direktbe, azt írja hogy a 8.7 a legfrissebb. Mindegy, ha nem dobja fel este akkor felteszem sideloaddal.
-
MC Pite
veterán
válasz
Black&White #7115 üzenetére
Tesztüzeme már megy, Q3-ra már akár kint lehet (Q2-ben nem hiszek). Szintén zenész, emiatt várom én is, de én optimista vagyok, támogatott lesz (roottal/patchel tuti).
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #7089 üzenetére
Illetve annyi még, hogy elvileg van OTA is, de egy rendszeresen frissülő apk-n keresztül van megoldva. Az apk már kint van.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz
Black&White #7076 üzenetére
És amúgy milyen verzió van alatta? Próbáltam valami értelmes release notes-ot keresni hozzá, de számomra nem egyértelmű, hogy akkor most milyen ROM-ból indultak ki és hogy az mit is jelent (mikori security patch, stb)?
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
A HentaiOS amúgy gyakorlatban miben különb a sima standard rendszertől az 5G és VoLTE supporton kívül?
-
szente
addikt
-
szente
addikt
válasz
Erről tudsz egy linket dobni? Xda-n nem találtam, amit meg találtam weboldalt, az sem volt túl segítőkész.
-
redst4r
tag
válasz
Nekem 2 hónapja van fenn a Hentai (7pro). Tökéletes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Black&White #7062 üzenetére
Annyi, hogy a Posta vámügyintézi. Én az extremeskinsről rendeltem inkább mostanában, mert ott nem volt ilyen "extra". Mindkettő jó minőségű. Dbrand helyett váltottam ezekre, mert nagyon arcoskodtak és elszálltak az árakkal is.
-
bbendre
őstag
válasz
Black&White #7060 üzenetére
Iphone-ra rendeltem és nem vagyok megelégedve a minőséggel...
amit küldtek nem volt jó, azaz a kivágások rendben vannak de minden irányban túllógott. Gyűrödik, melegben elenged, nyúlik, ragad... rárakni a tokot ... áhhh. Szerencsére -50%-ban vetten így pont jó. Még valamennyire tart
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Google Chrome
- Milyen TV-t vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest