Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Milka 78 #1275 üzenetére
Parancsolj.
Mindkét részt letöltöd, a második rar üresnek látszik, pedig nem az. Én a 7zip-et eresztettem rá, az elsőt kezdtem kibontani, automatikusan végigment a másikon is. Valószínűleg a winrar is megcsinálja.
Új játék, új kihívás, új remények...Az 1.5-ös volt fent, ahhoz nem kellett semmi, 130-cal száguldozhattam.
Remélem, hogy találok egy jó kis nószpíd-et. -
Vakegérke
félisten
válasz
Milka 78 #1261 üzenetére
Nálam csak "magas" a beállítás 1280x1024-en.
Egyébként felfedeztem egy ordenáré hibát a pöcsben.
1. Piros lámpa, várakoztam türelmesen. Keresztben közlekedtek az autók serényen, aztán pirosat kaptak. Na, mindjárt zöld, mehetünk. Meg a kiskutya fülecskéjét. Egyszerűen nem volt lámpaváltás. A járdán oldottam meg a dolgot.
2. Szintén lámpa. Nekem zöld, de keresztbe úgy döngetnek az autók, mintha nekik lenne az.Ja, még egy hiba.
Jobbra kanyarodom, a szélső sávban maradok. A szemből balra kanyarodó nem ám megmarad a belső sávban, hanem belém rongyol. Naná, hogy balesetet okoztam, 400€ bünti. -
Bunken
tag
válasz
Milka 78 #820 üzenetére
Nekem csak azzal az egy mod-dal lassul a játék, ha azt kiveszem belőle akkor ultra grafikai beállításon fut a játék lassulás és akadás nélkül. De megpróbálom majd a CPU tuningot hátha hoz javulást, a VGA-t már túlhúztam de az nem hozott javulást. Na át is térek a megfelelő topikba.
Kösz a segítséget. További jó fuvarozást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Milka 78 #678 üzenetére
Hány lovas ez az izé, és mennyibe került?
Már csak azért kérdem, mert én ilyeneket veszek 192 ezerért. Persze számítsd le az extrákat itt is, ott is.Aprópopó, kormány.
Priviben is maceráltalak, illő módon meg is köszöntem a tanácsod.
Nos, mint anno már mondtam, Logitech formula vibration feelback wheel kormányom van. Ma szétszedtem, mert én vagyok az öreg szétszedős fia. Muszáj volt, irgalmatlan lötyögése volt a tengelynek. Mint kiderült, fehér danamid siklócsapágyba ágyazták. Ez egy önkenő, de kemény műanyag, és még hornyok is voltak benne, hogy a beléjük tett kenőzsír tehesse a dolgát.
Nos, a probléma megoldása egyszerű volt. A csapágy felsőrészt rögzítő csavarokat meghúztam. Nem kotyog, nem lötyög. Igaz, kissé ragad, a rugó nem húzza vissza középállásba a kereket, de idővel majd méretre kopik. Tény, hogy már tudok íves kanyarokat venni, nem darabosan működik.
Már csak a pedálokkal kell valamit alkotnom, mert késnek gyorsításnál, fékezésnél. Azt hiszem, be fogom ragasztani a potmétereket a helyükre, hogy még véletlenül se csúszkáljanak.
Ami azt illeti, jó a sok gomb rajta. Minden fontos vezérlést átadtam nekik, így az extra lámpákét, sárga villogóét, indexét, nézet választást jobbra-balra- egyenesen. -
macy
addikt
válasz
Milka 78 #595 üzenetére
A kis beakadások valószínűleg akkor történnek mikor betölti az AI-kat. Épp valamelyik nap néztem hogy töltöget a játék. Elég durva. Megálltam az autópályán, külső nézetre váltottam és néztem az utat. Jött pár autó szembe, gyorsan elfogytak. Bebújtam a kamion mögé, hogy ne látszódjon az út, kikukucskáltam és máris jött egy csomó autó. Sőt az én sávomban nem jött el mellettem senki de jóval előrébb ott is megjelent az ai és mentek szépen tovább. Ha úgy állítod be a nézetet, hogy pl. egy oszlop takarja az út egy részét, látni ahogy "születnek" az autók.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Milka 78 #446 üzenetére
bányába még nem voltam
nálam a 12-es van. most én is áttértem az automatára. max előre-hátra nehézkes, mert.. váltani kell
megnézem ezt a váltó mod-ot. sok kamionos játékkal toltam már, és az a meglátásom, hogy ide, ehhez a mocihoz nem jó a 12es váltó. csakis billre, és nálam értendő
miféle speed limit mod?
sose hallottam
apropó, ez a dupla hátsó hajtás mire jó? azon kívül, hogy csökken az üzemanyagtartály befogadólépessége?!
-
anatre1
tag
válasz
Milka 78 #342 üzenetére
A Restacaros regről tudok/unk. Engem és FET-MEN kollégát a 750le-rős Daf érdekelne, mert mindketten érdeklődünk a Daf-ok iránt, csak (szvsz) elég gyengus motorokkal szerelték.
Ha neked sikerült megcsinálni akkor leírhatnád, hogy hogyan vagy feltölthetés valahova a módosított vagy új fájlokatVagy a 750-es motor ebben a pakkban van?
-
válasz
Milka 78 #333 üzenetére
Hát a momo-ra szokták írni, annó még RBR-t nyomtam keményen, hogy a pedal a gyenge lánczem.
Amúgy nem használom a Loginak a game programját, nekem ki van kapcsolva. Csak eszközöknél belövöm és kész is. Most már win8 alatt vagyok és nekem játékban ki kell lőnöm a force-t mert nem jó. Ha a G25-nél hagyom bekapcsolva de a játékból kiszedem úgy jó. -
jozsi252
veterán
-
-
macy
addikt
válasz
Milka 78 #193 üzenetére
Restacar.hu De regelni kell a letöltéshez.
Sub-ZeRo : elég sok mod van.
-
Én nem vettem észre semmit. Bár ami hibát javítanak vele, azokkal én nem találkoztam.
(#81) EczkE:Ha lenne még egy track ir 5-öt ki sem mozdulnál előle. Én is így tettem 4 napig.
(#82) jozsi252: Igen,mert így magad tudod eldönteni mikre fejlesztesz meg miket viszel. Meg milyen kamionnal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest