Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #17099 üzenetére
mint látod van mit átnézni, nem egyszerű a dolog és most nem napi 12 órát nyomom mert a Bíróságon is letolok 8 órát. A lényeg: -Hamar munka ritkán jó, ezt látjuk is az ATS moderek kiadott munkáin, párba belenéztem és megcsodáltam a piros sorokat, sajnos ezeket a békákat lelehet tolni a nagyközönség nagy részének a torkán akik azt se tudják pl mi az a game.log.txt vagy sosem fogja érdekelni őket. Csalóka ez a hírnév szerzés mert olyanok is nagy hírnévre tehetnek szert, akik pl a munka minőségében a szarabnál is szarabbat alkotnak, habár őket meg vígasztalja az a mondás: - a szándék a fontos. Milka78... Sajnos az eddigi ETS2-es más modok "beemelések" miatti szopásokból kicsit elegem lett ezért ebbe az irányba semmiképen sem fogok elmenni, viszont a hibátlanra kihegyezett ETS2 brutálos cuccok (vontatók. stb) átemelése még mindig függőben van mert megérne egy misét hamár annyi munkám van benne ami pl. csak a hibajavításokat illeti. Lehet sokat fogok űlni a kiadás előtti verzión, talán páran ki is adnak addig majd brutál utánzatokat, de nem érdekel, most tényleg nem hajt a tatár, és nem azért csinálom hogy ott legyek én is az élvonal környékén hanem csak magunknak, mert "mi itt a prohardveren" megérdemeljük. Aztán ha már kiélvezkedtük magunkat rajta és a hibák sem jönnek elő vagy maradtak benne elrejtve, talán kap a nagyérdemű nagyközönség is egy jól levédett apró kis morzsát
mellesleg hol árulják a modokat pénzért? mint ha ilyet vettem volna ki a leírásodból ezelőtt 2 vel, de lehet nem is kéne a link mert ha valami lopott brutálos vacakba botlanék rajta amit valami szar gyökér még árul is, agyvérzést is kapnék.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17097 üzenetére
Alakul ez,jobbak színek,de főleg az aszfalt vált telítettebbé Ellenbe a gyárin a fáknál olyan mintha látszana,hogy merről süt a nap.Ez túl hangsúlyos,viszont a tiédnél meg olyan mintha elnyelné a fényt.Valahol a kettő közé kéne belőni
Ezek a slottok elég zavarosok.Ugye van 5 slot.Ahogy elkezdtem berakni a kamionokat,úgy nőttek a slottok számai.5 kamion megmaradt és +2 megjelent.Ez hogy is van?Olyan mintha nem cserélte volna a gyárit,hanem hozzádobta pluszba.
Konkrétan a K100 és a FLB pluszba adódott hozzá.
A másik az,hogy a Kenwort w900 custom a Kenworth 0-ra van rakva.Ez eddig érthető,de mögé van biggyesztve egy w900a sor is ami nem volt az ETS ben.
A Freigtliner Coronado for ATS meg kibontogatva a Mercedes 5-ben van...mi van???
Freightliner FLB a Kenworth mappában,de innentől újabb turpisság.Fred-0.flb,majd ha ezt kibontom az első sorban "vehicle: .tdealer.fred_0.flb" szerepel...mivanmivanmiva?
Az ETS2 ben Volvo,Merci,akármi 1-5 vagy 1-7-ig,de mindegyik mod a gyári slottokon trónolt.Itt meg olyan mintha saját slotokat generálna.
Hogy is van ez?
A t800-at előre is köszönöm! Lesd meg légyszi a T800 update-et,hátha használható.Ott a 4 tengelyes alváz ami nagyon érdekes
Amíg itt írtam még egy fél tucat kamion került fel,iszonyat a tempó modder oldalról.Inkább a minőségre kéne rámenni,mert a mennyiség már így is brutális.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17097 üzenetére
Alakul ez,jobbak színek,de főleg az aszfalt vált telítettebbé Ellenbe a gyárin a fáknál olyan mintha látszana,hogy merről süt a nap.Ez túl hangsúlyos,viszont a tiédnél meg olyan mintha elnyelné a fényt.Valahol a kettő közé kéne belőni
Ezek a slottok elég zavarosok.Ugye van 5 slot.Ahogy elkezdtem berakni a kamionokat,úgy nőttek a slottok számai.5 kamion megmaradt és +2 megjelent.Ez hogy is van?Olyan mintha nem cserélte volna a gyárit,hanem hozzádobta pluszba.
Konkrétan a K100 és a FLB pluszba adódott hozzá.
A másik az,hogy a Kenwort w900 custom a Kenworth 0-ra van rakva.Ez eddig érthető,de mögé van biggyesztve egy w900a sor is ami nem volt az ETS ben.
A Freigtliner Coronado for ATS meg kibontogatva a Mercedes 5-ben van...mi van???
Freightliner FLB a Kenworth mappában,de innentől újabb turpisság.Fred-0.flb,majd ha ezt kibontom az első sorban "vehicle: .tdealer.fred_0.flb" szerepel...mivanmivanmiva?
Az ETS2 ben Volvo,Merci,akármi 1-5 vagy 1-7-ig,de mindegyik mod a gyári slottokon trónolt.Itt meg olyan mintha saját slotokat generálna.
Hogy is van ez? -
törölt tag
válasz Milka 78 #17095 üzenetére
vannak slottok a 2 gyártónál is 5-5
de mikor a peter a perhez került elkezdődött az összeakadás a gyárival...
a vontatók külön dlc pakkok lettek ezért a modba beemelt elvileg felülírja a dlc-t én legalább is a hangokon tudtam javítani.
teljesen hibamentesen viszont csak a westendem fut pontosabban a fabio által modellezett optimus prime de az is csak a javított szkriptjeimmel mert a gyári kiadott egy kalap szar volt.eddig minden smakkolni látszik szépen hízik az új ATS butál már 730- mega.
még lehet megpróbálom beemelni a nagy vágyadat a t800-at de egyenlőre még teszt és fejlesztés együtt halad nem túl gyorsan de biztosan.
hogy úgy mondjam kezd széppé varázsolódni a grafika és játszhatobbá és játékélményben is klasszisokkal jobbnak kezd tűnni nekem a gém a mostani állapotában is ha szabad ilyet mondani. jobb FPS, jobban belőtt forgalom, kontrasztosabb táj és környezet, kissé zöldebb zöld, és az aszfalt is kezd szép lenni ahogy azt kellett volna nekik eleve csinálni, mert a keréknyomok ebből is hiányoztak az aszfalton lévő keréknyom becsillanásokról a nap által délután és kora reggel meg nem is beszélve.
bruti nélkül soha sem tolnám egy percet sem mert annyira azért tényleg nem jó.
-
Milka 78
nagyúr
Volt időm kicsit játszogatni az ATS-el.Hát ez így ahogy kiadták valóban karcsú,kéne neki vagy még legalább 4 állam,hogy elérje eggyáltalán az alap+dlc-s ETS2-őt.A kamionok mennyisége meg vicc kategória.Ide legalább +2 gyártó és gyártónként 2 típus.
Ha már kamionok...e téren viszont a modderek kényeztetnek minket.Most próbáltam a Freigthliner FLB-t és a K100-at ami minimális hibával fut.A sima W900 Fixed még teszt alatt és azóta kijött egy W900 Custom is.
A régebbi W900 ahogy bekerült a mod mappába és aktiváltam,kiütötte a gyári kamionok műszerfal kompjuterét (sötét maradt).Ahogy megnyomtam az I-betűt (ami a hozzárendelt üzemmód váltó),egyből megnyekkent a játék.Remélhetőleg ez javítva lett.
Van még egy T800 update amit szintén nem tudtam megnézni,de mivel Stewen berakta annó a Brutalba olyan vészes gond nem lehet vele.
Ellenben van egy nagyon jópofa Mack Superliner.Gondolom lopott RTA-s mod lehet,mert el is tűnt az oldalról.Isten igazából csak a boltba próbálgattam és ugyan nem fagyott,de 100db errort rakot bele a gamelog-ba (renaultos motyók és egyébb).
A másik egy megint csak nagyon szép Peterbilt 351.Ez már az ETS2 ben is hozta a 100-as átlagot (dx9 error és még egy rakat számomra ismeretlen hiba).
Ezeket még véletlenül sem ajánlanám
Mellesleg kár értük,mert az elgondolás az nagyon jó,de az RTA amit leművelaz vicc.Fizetős modokban egy deka error nem lehetne.A hibajavítás és a optimalizálás fogalmát nem értik
Hozzáteszem 3 szinten van csak a mentésem,így csak korlátozottan tudtam kipróbálni őket,cheat-elni meg nem fogok amíg fel nem viszem magamtól 15.szintig.
A fenti modokban viszont van pár pontatlanság alváz/motor terén,így azt érdemes átnyálzni.A torque fogalma nem minden esetben ismeretes,pontatlan az átváltás,600le fölött megáll az élet,holott 750 volt az ETS2-ben is...szóval volt mit írogatni.
Ja az adviser/forgalom betöltéses akadás megmaradt itt is,nem lett javítva.Időnként van egy villanásnyi akadás amit semmi sem indokol.
Ellenben a forgalom nekem sokkal jobban tetszik mint az ETS2-ben,jól néz ki az AI forgalom
Tetszik a beparkolós változtatás is.
A kamion kerekek terén viszont nem értem ezt a visszalépést az ETS-hez képest.
Az esti vezetés is gyászos,de ugye itt készül a javítás
Baromi félkész,de inkább negyedkész a játék,így ezt nem lett volna szabad kiadni.Az ETS2 szabadsága után olyan mintha egy dobozban kéne játszanom.Persze nem bántam meg,hogy megvettem,de ráér ezt megvenni mindenkinek később,amikor túl lesz vagy 10 update-en és legalább 2 dlc-n.
Remélem pl Jazzy-ék is beszállnak a játékba a trailer pack-ekkel és a különböző ai modokkal,az is tud dobni sokat az élményen.Jó érzés mikor egy egyedi fényezésű,tuningolt csőrös jön veled szemben,miközben egy 50t-s Abrams tankot húzStewen : Jól látom,hogy a kamion modokon belül eltüntek a slottok és csak a gyártó van benne?A fenti modokat csak berakosgattam és mind ment együtt.Ahogy pakoltam be,úgy nőtt magától a kamionok mennyisége a boltokban.
[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
válasz Redcaster #17091 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor igen, van hozzá 1.22-es patch is.
-
Redcaster
őstag
Az ETS alá készülő magyar map modról van valami hír? Fejlesztik még? Utoljára 2014-es hírt olvastam róla.
-
törölt tag
válasz Dananto #17087 üzenetére
lesz 1000-3000-ig moci is a gyáriakhoz is, ezeket már tesztelem is + az 5 gangos saját váltó már alap.
mellesleg lestem egyet mert ebbe az amcsisba gyárilag is szortak 6 sebességest tehát nem csak 10 és attól felfelé vannak már.
jó hogy mondtad ezt a szintes dolgot, mert ezeket majd átnézem... hogy 0-a legyen mind. -
Dananto
tag
válasz #70339072 #17085 üzenetére
Stew, ha lehetne olyan kérésem, hogy 1000- es mocit, ha tennél bele, de nem 15- ös, hanem nullás szinttől, akkor neved imába foglalnám
Illetve, ha a váltó is lehetne nullás szinttől, azt is megköszönném, hogy ne kelljen mindig átírni külön.Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
nagyúr
Megvan srácok! Átírtam, de most mennem kell Olaszországba, le kell adnom 24 tonna napraforgót! Jó játékot, sziasztok!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
-
nagyúr
Átírjam a topic nevét? Hozzá csapjam az ATS-et is? Ha lehet ilyet csinálni, szabályosan, akkor átírom és a kettőt lehet egybevegyítani is akár. Nagy különbség nincs a játékok között.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz #10234880 #17075 üzenetére
nincs csík modosítás.
az ets2-ben az első virtuális harcomat a csíkok sárgára váltása váltotta ki, hogy én azt hogy mertem? és hogy az ilyen meg olyan szar, tegyem vissza a régit, és különben is hogy kel törölni...???
Nos az American truck simben fehér középső csíkok vannak sárga záróvonallal ami nekem tetszik,, fehér is meg sárga is ami jól kontrasztol a kék éggel és az éjszakával...
sajnos a fő csapás mint brutál jellegzetesség is nagyon ligh-os lesz csak ugyanis a szalag korlátokból csak 1 féle van igaz világítós lesz ez is, de alig van valahol, mintha amerikába ez nem is számítana szóval elvétve fogtok csak belebotlani.
de az világítani fog...
-
-
törölt tag
válasz #10234880 #17067 üzenetére
Az okot? ne az ets2 ben gondolkozz ez itt az ATS.
A Hang rész teljesen más mint az ets2-ben, ott volt 8 féle vontató 8 féle hanggal. Itt van 2 féle vontató egyféle hangal. a hang sajnos javításra szorult mert eszméletlenűl brummogós leüvöltötte az 5.1 a fejemet, az aszfaltos gumihangokról nem is beszélve..és az egekbe emelt külső hangerő növelése sem segített.
Elkapkodták ezt a kiadást, és én ezt javítottam és most egész kellemes a külső hangerő régi paraméteres növelésével ami majdnem ua mint az ets-2 ben hallani a külső zajokat de még nem zavaró. és a fülkében ülni is kellemes.Az az 3 féle motor hang ami meg belett emelve csak a westend star-é amit vagy használ valaki majd, vagy nem. ergo az egyféle javított mocihang nem sokat nyom a latban, aki meg beemelget majd más modolt vontatókat ahoz gondolom majd jön a saját hang is.
egyébként cak und pakk eddig mindennel 627 mega a hd és sound egyben.
[ Szerkesztve ]
-
Dananto
tag
válasz dokee78 #17068 üzenetére
minden "sofőr" ideszokott, minek 8 helyre írni?
Stewen, szerintem az adviser, no damage és lové dolgot hagyd meg külön, szabadon választhatónak.
Ha a hd és sound egyben van, azt üdvözlöm, jobban szerettem én így anno.
Amúgy meg a publikáltaknál való hsz- ket illeti, le kell szarni őket, mert egy részük a konkurens modder, a maradék meg a tudatlan gyökér, ez sose vegye el a kedvedet![ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
dokee78
félisten
Van ATS topik is ne hagyjuk parlagon,ha már elindította valaki.
-
törölt tag
Alakul a végleges ATS Brutál arculat.
Nos kedves ötletelős és teszter fórumtársak, egy brutál grafikai alap lesz a véglegesben időjárás skybok fények stb...
Természetesen marad a kedvencem a westend star 5700 és az összes felni és éjszaka is világítós gumi tuning.
És megmaradnak a 100 tonnától 20 tonnáig kreált ets2-ből is ismert fekete és fehér amerikai trailerek..Ez lesz a végleges arculat, ami már nálam fut és úgy néz ki hiba és warning nélküli, legalább is egyenlőre.
nem lesz HD és külön Sound engine hanem egyben lesz az egész. ezen kívűl még nem tudom de vacilálok a beemelésén az advisernek is, és az external volume upnak is... esetleg a no damage maradna felülírósként. + külön a 121 milla és a level 44.
(Erről kérnék véleményeket a legtöbb szavazat dönt)
egyenlőre ez lenne a tervezet, és lehet kap a végleges valami kicsomagolhatatlan védelmet is.
ha ki is adom valszeg csak úgy és az ats fórumon leszarva a sok gyíkot valszeg semmire sem fogok válaszolni... ezzel azok akik szerették megkapják amit akartak, akik meg utálták bekaphatják, és kész, mert nem leszek hajlandó energiákat elbaszni arra hogy magyarázzam a kreált és kitalált hibák valószerűtlenségét... és védjem azt ami nem szorul védelemre.[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Lehet a dobozos steamen aktiválni én is aktiváltam és fel van tüntetve nagy betűkkel
G2a olcsóbban veszek meg mindent ! példa gta4 cd galaxy-ban akkor volt 8000 ft g2a meg vettem 5000 ft akkor szerintem látszódik az ár steam akkor jó mikor akció van de ezt mindenki maga dönti el kinek mi a jó !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
-
Met
nagyúr
válasz kisselandras #17059 üzenetére
És tényleg, más játékoknál is így volt? Jóárasított steam kb. ugyan annyi mint a dobozos? Régen vettem már játékot.
A dobozos kódot lehet steam-en aktiválni?x_o_n A némettel hadilábon állok Ha jól láttam ez steam-es, akkor ennél lehet a játék angol vagy magyar nyelvű?
jozsi252 Nincs telekom kártyám.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Magany
tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Met
nagyúr
Aki megvette az ATS-t, hardveraprós dealertől vette?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
törölt tag
válasz Milka 78 #17054 üzenetére
Kenworth már gyárilag van benne, még hasonlítanak is, arra gondoltam minek bele 2?
nem nézegettem, mert az ets-nél már megnéztem a legtöbb televan hibával, és ami a brutálba maradt 2 hónap volt mire se warning se errorok nem voltak benne... hibátlanokból akarok építkezni nem próbálkozásokból.igen aszem a LE és torque még mindig 5000 habár most 200 km/h nál vált fel 5-be a váltóm
-
Milka 78
nagyúr
válasz ->Raizen<- #17050 üzenetére
Mondjuk az más
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17046 üzenetére
Kb ezért vettem meg a játékot,mert te és még jó pár tehetséges modder rendberakjátok úgy is,bármennyire elbaltázzák az scs-nél. Különben nem is normálisak teljesen!Simán rendeznék mod versenyeket,díjazással,legjobb modok a játékba,stb...potom ráfordítással külsősök végeznék a nagyja melót,új ötletek,üde színfoltok és még sorolhatnám.Megszabhatnák a paramétereket,kategóriákat,így könnyebben be tudnák emelni a játékba.Igazi barom banda,hogy mekkora ziccert kihagynak.
Hidd el nekem ez nem újdonság,egyszer már végignéztem a fejlődést.Főleg hogy visszamentem atopick elejére és onnan végigtekinteni az egész storyra.Tanulságos olvasmánydarky@ : Vagy tekerj fényt a monitorodra,vagy ne telón nézd,bár nekem egy 10 colos fhd tabon is lejött a különbség
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz ->Raizen<- #17047 üzenetére
A fényeket is nézd, meg a jobbra látható parkoló gépeket.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
Na megvettem én is,nem bírtam ki.Mentem vele egy kanyart.Bejön az amcsi fealing és tetszik a színkezelés,forgalom,egyebek...Annyi tuti,hogy kicsit jobban fut,bár nekem az ETS2 alapjáték is így futott.jócskán 100fps-felett mászkáltam a városba,de a kártya még fel sem rakta magát max órajelre.
Hozzáteszem ezt kár volt szétszedni két külön játékra,simán bedobtam volna az ETS2 alá,max Amerikai lokalizáció címszóval.
Ami dicséretes,hogy a modderek ráugrottak mint az állat.
Ja és tényleg ugyan az mint az ETS2.Kezdésnél beraktam egy W900 kamiont,erre a gyári kamion műszerfalán nem ment a fedélzeti computer.Mondom mi a franc,nyomom az I-betűt és instant fagyi egyből!
Mondom ez az van ami nem változik!Stewewn : Okés,hogy van vele meló,de csak rákattantál te is Sajnos a modderes hozzáfűzéseddel egyet értek az scs ki fog idegelni mindenkit a frissítéseivel,de a remény hal meg utoljára,hátha felébrednek.
-
kisselandras
senior tag
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
x_o_n
veterán
válasz kisselandras #17041 üzenetére
Ez mindenki saját döntésére bizott bolt,de a nem ajánlott kategória,volt már nem müködő,visszavont kulcs,utolag törölt...egyedül a nortonnal és a sw-tor kodokkal nem faragtam ott rá...
-
kisselandras
senior tag
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
x_o_n
veterán
válasz kisselandras #17037 üzenetére
A G2a-t hanyagolnám,szürke bolt...
-
x_o_n
veterán
válasz Magany #17035 üzenetére
Akcióban érdemes.
Jelenleg a steamen 9,99 eu 50% de lehet Magyarar országról kedvezőbb.
de ügye érdemes még mindenképpen ezt a három kiegészitőt megvenni:-going East DLC 4,99eu
-Scandinavia DLC 8,99 eu
-High power cargo pack DLC 2,49 euigy 27-28 eu...
a legjobban ezzel jársz 23,99 eu:
Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle
27 elemet tartalmaz:
Bus Driver,
Euro Truck Simulator,
Euro Truck Simulator 2,
Euro Truck Simulator 2 - Brazilian Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Canadian Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Czech Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Danish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Fantasy Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Force of Nature Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - French Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - German Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Going East!,
Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Irish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Japanese Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Norwegian Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Polish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Russian Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia,
Euro Truck Simulator 2 - Scottish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Swedish Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - UK Paint Jobs Pack
, Euro Truck Simulator 2 - USA Paint Jobs Pack,
Euro Truck Simulator 2 - Viking Legends,
Scania Truck Driving Simulator,
Trucks & Trailers -
kisselandras
senior tag
válasz Magany #17035 üzenetére
Szia! itt [sokfajta pénznemmel ]
[itt passz de fizethetsz euro-val]
Másik ezt magadnak kell eldönteni melyiket szeretnéd hozászolásokból sok minden ki derülPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
törölt tag
komolyan mondom vicc ez az egész,,,,
amerika eleve gigantomániában szemved, minden sarkon dübörög egy v8-as dodge mocihang, ezek meg az SCS-nél berakták az ets2 ai hangjait azt csá.
csak a hanggal lehetett volna kurvára iberelni a játékélményt és ekkora ziccert kihagyni azért bődületes balgaság.
az hogy a vontató hangja is eléggé siralmas még hagyján de hogy wartburgos röcögéssel hasít el mellettünk minden AI, vagy ha mi előzzük is semmilyen moci hang nincs azt akkora hajó a kocsi mint ide lacháza az bizony eléggé megmosolyogtató.
-
törölt tag
válasz ->Raizen<- #17029 üzenetére
szerintem igen, de nem az ets2-es verziót hanem majd az ehhez gyártottakat.
-
kozmy
őstag
Nekem nem működik a lóvés dolog hiába kezdtem új profilt
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
törölt tag
válasz Milka 78 #17020 üzenetére
a brutálnál sem az volt a cél hogy brutál legyen, hanem jobban hasonlítson az életben lévő dolgokhoz szinekhez, egy kis alkotói szabadsággal megspékelve ami a játékélményét növeli. Ez az ats is kiált hasonló beavatkozásért az én meglátásom szerint, a leggennyesebb dolog az egészben az, hogy az ember vagy moder hiába dolgozik. megszokott és bevett szokás az, hogy az scs kijön majd egy új patc-el, és az emberek munkája mehet is a kukába ha az újjal, javítottal akar játszani.
szomorú dolgok ezek. -
mdani01
aktív tag
Kipróbáltam tegnap megvétel előtt ATS-t, hát vegyesek az élményeim...utak tetszenek meg a környezet is de nem dobtam hátast tőle. Térkép ahogy írtátok tényleg kicsi LA-LV út 35x km és kb 10perc alatt megvan..ez még nem az igazi.
Kamionok jók lettek de még szokni kell ilyen nagy dogoket (TGX utan fura ) kanyarodaskor. Idovel biztos jo game lesz csak ez igy az elejen ETS2-hoz kepest nagyon gyengusz.iPhone 15
-
veterán
Pénzből én ezt használtam, és tökéletesen működött. Easy Start Money $1,000,000
iPhone 16 Pro Max
-
kisselandras
senior tag
válasz Sub-ZeRo #17010 üzenetére
Köszi a válaszod èrtelmes volt! Közbe elèrtem a kivánt sebeséget! Ui igen èrdemes volt meg venni a játèkot
Mégse megyek állandoan az autópályán! Mint írtam ets 2 ben nekem csak a skandinávia jött be a többit ugy mond
Lesz...ták és nem fejlesztettèk tovább de a skandinávia az faxxa lett meg az ats is hogy kinek mi a jó azt saját maga döntheti el!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #17018 üzenetére
Én úgy veszem ki a szavaidból,hogy ez is nyitott könyv lesz számodra.Az hogy perpill béta állapotban van az csak a szokásos kiadói hozzáállás.Az ETS2 is ilyen béta volt amikor kijött.Kötve hiszem,hogy nem jön ki hozzá egy rakat térkép és a scs is dobálja majd a dlc-ket.
Gondolj bele.Amikor elkezdtél az ETS2-vel ismerkedni akkor már én egy éve toltam a játékkal és akkor hol voltunk még a mai állapothoz (most olvasgatom a h.sz-eket és bizony megmosolyogtató) ?Egy év alatt mit kihozol belőle a jelenlegi tudásoddal,csak úgy hogy minden hétvégén belenézel 1-2 órát?Szerintem még a gázolaj szagát és bele tudod majd tenni realtime -
törölt tag
válasz Milka 78 #17013 üzenetére
még sok a kérdőjel nálam is,,,, pl betudom e emelni az ets2-eshez gyártott amerikai vontatókat? egyenlőre a textűrákkal és a light-osabb scriptekkel foglalkozom, azokkal ugyan úgy tuningolható mint az ets2 is, de itt a 2 vontató pl egy-egy önálló dlc-ként csücsül a könyvtárban gyárilag, a brutálos felülírások működnek ergo elképzelhető hogy simán beemelhető a többi vontató is... meglátjuk. egyenlőre a skybox és a többi nyalánkság kellene hogy rendesen működjön mert elkapott egy eső reggel hat körül és beköszöntek a régi ets2-es tejfehér horizontok,,, ha ez ennyire fos akkor ez is csak a pénzről szól és arról hogyan lehetne még több bört lehúzni a gameres társadalomról. szomorú hogy még arra sem vették a fáradságot hogy ezeket a trágya megjelenítéseket korrigálják mert ez is csak egy összecsapott szar így az én számomra de ez csak teljesen szubjektív. hányszor hallottuk már ugyebár azt külföldi forumokon, a videóim alatt is amik összehasonlították a gyári vackot a brutállal, hogy: - A Gyári sokkal jobb!
-
kozmy
őstag
Valaki meg tudná mondani hogy az a 121 millát hogyan s hová kell be írni?
Asus ROG STRIX B650-A GAMING/Ryze7 7800X3D/MSI RTX480 Kigston 32gb
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #17002 üzenetére
Őőőőő...egy hatalmas kék téglalap alapon,jobb felső sarokban a .lt fejlécén,de látom már linkelték
Stewen : De az alapok jobbak mint az ETS2-ben,többet lehet kihozni belőle,vagy tök ugyan az?Itt van virágboltiban,de gondoltam lesz bennem annyi gerinc,hogy megveszem ezt is.Mostanság mennék érte,de ez így elég lehangoló amit mondasz.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Paladin1492 #17008 üzenetére
Köszönöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
Néztem videók alapján az ATS-t. Aki megveszi meg is érdemli. Ennyi pénzt nem ér, amennyit elkérnek érte. Rossz. Inkább az ETS2. Sivár környezet, az arany szín dominál, kicsi térkép. Akkor egy 18WOS, lehet az még job, mint ez.
(#17009) kisselandras: Egy kamion mikor megy 120 km/h-val? Mond már meg. Majd ha egy 700 vagy 800 lovas motrot raksz bele, akkor gyorsulni is fog súllyal együtt. Addig meg ha 300-400 lovas motorral vagy, ne csodálkozz, hogy nem megy súllyal.
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Ats be másnál is Lassuk a járgányok?meg a másik kérdésem valakinek már fel ment 120 km? re?meg még azt is észre vettem hogy Besse lehet fordulni olyan hosszú a Pót
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest