Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verrion
tag
Ez...
A Star Wars egyre süllyed...
Mi az LUKÁCS kevés a pénz ??? -
Dani811
aktív tag
Kipróbáltam. Egész jó
-
rupert
tag
Egy játékterem és egy flash játékos weblap összegyúrva. Érdekes elgondolás.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
KAMELOT
titán
válasz #11302912 #35 üzenetére
lehet a manager-os cuccot félreérted de a többiben igazat adok neked!!
Mai gyerekek nincsenek tiszteletre tanítva. Tisztelet a kivételnek.
valószinőleg azért van így mivel az anyuka és azapuka sem tanulták meg mi az.
ha nem kaptak neveltetést mit adjanak át a gyerekeknek?!?!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Flash86
tag
válasz Invadrr_Zim #21 üzenetére
Én már azért szeretném 4 évesen a gép elé ültetni hogy programozzon, nem túl bonyolult dolgokat, ami a korának megfelelő, mondjuk kör terület, kerület számítást.
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Invadrr_Zim
tag
csatlakozom mordenhez, sztem igencsak el vagy tévedve. csak, hogy egy dolgot emeljek ki:
"Olyan semmirekello szakmak vannak, hogy mar a mozikban a hulyegyereknek akinek az a meloja, hogy a ragogumit kaparja le a szek aljarol MANAGER-e van!!!"
kérlek, keress már rá sztakin, hogy mit jelentenek a manage/manager szavak magyarul...
ha nem lenne, akko ra gyerek vsz verné a nyálát egész nap, és olyan lenne minden mozi, mint egy BKV járat. régen osztályvezetőnek hívták, most managernek.
-
Morden24
nagyúr
Nem sok tiszteletet taníthattak a szüleid ezek szerint, ha semmibe nézel olyan szakmákat, amiről látványosan semmit nem tudsz. Én nem adok ki mérget, csak megpróbállak rávezetni, hogy nem a te seggedből jön a napfény. De ennél jobban nem érdekel a dolog
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
munky
őstag
Erről az egész "Star Wars: Clone Wars" dologról a következő dolog ugrik be először:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen kerlek. Semmibe veszek nehany szakmat. Ma mar arra is szakma van hogy megtanitsak neked hogyan kell kitolrolni a hatsodat, es ez nem vicc. Ez ugyan olyan ostobasag mint az hogy amelyik allamban van halalbuntetes, pl mielott beadjak neked a halalos mereg injekciot, alkohollal fertotlenitik a kezedet. (biztos nem akarjak, hogy meghalj, ES beteg legyel.) Olyan semmirekello szakmak vannak, hogy mar a mozikban a hulyegyereknek akinek az a meloja, hogy a ragogumit kaparja le a szek aljarol MANAGER-e van!!! Hivatalosan szakma bakker a kutyasetaltatas... Ki latott meg ilyet? Es hogy tobb ezer gyereknek segit? Jam... az anyukajukat megszabaditani a felretett penzetol. Masban nem.
Valamint, hogy a diszlexiat akkor irtak le, sem szamit, mert egy olyan ember irta le valoszinuleg aki lusta volt megtanulni szamolni. Jelzem diszkalkulias vagyok. orokke bukdacsoltam matekbol es fizikabol a szamok miatt. Naes? soha nem rinyaltam miatta. Nekifekudtem es lass csodat 3assal erettsegiztem le 6 bukta utan.
Sok unneppel is ez van... Szted a valentin nap miert letezik? Mert egy gusztustalan ronda nemet asszony felhuzta magat hogy neki sosem adnak ajandekot a ferfiak. Ezert kitalalta szepen a valentin napot amikor minden not meg kell ajandekozni... Emberi onzoseg felulmulhatatlan.
A gyerek pont olyan hulye lesz mindig mint az apja meg az anyja. Ha szeretik a gyereket, es ugy nevelik a gyerek a lazado koraban lehet hogy barmit megtesz, de ha sajat gyerekei lesznek szeretni fogja oket. Ez evmilliok ota igy mukodik, mert errol szol a genetika.
Egyebkent egy egeszseges gyerek sajat magatol rajon ha neki valami nem tetszik. En pl imadtam a horror filmeket, de a szornyecskek pl az agyamra ment. Neztem 10 percig, es rajottem hogy kiraz tole a hideg. Ezert nem neztem. Meg mindig tartom az allitasom. A gyerek nem hulye. Pontosan ugyan ugy meg ert mindent mint a felnott, ha ertelmesen elmondjak neki, es nem gugyognek mugyognek a szulok, mint egy allatnak. Ha ugy bansz a gyerekkel mint egy allattal, az is lesz belole. Es erre hany pelda van tejoeg... Gyerek sir... "jaj mibajod van mondjad szepen unyturupuntyurum..." faxt.. a szulo pontosan tudja mi a baja a gyereknek csak ugy kezeli a gyereket mint egy allatot. Az en anyam egybol eszrevette ha megutottem magam es azert sirok, vagy csak azert rinyalok hogy elerjek valamit. Ha szandekosan rinyaltam, csatt egy pofon, egybol felfogtam ki az ur a haznal. Tiszteletet is tanitott egyuttal, es meg is tanitotta, hogy rinyaval semmire se megyek, se agresszioval. A mai gyerekeket nem utik meg, nem nevelnek belejuk semmit... Ezert olyan sopredek a nagyja annak a korosztalynak amelyik mogottem jon.
No most jol kiadtam a mergemet. bocs.
-
KAMELOT
titán
válasz #11302912 #29 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok neked.
Én is néztem a Predátor és hasonló Rambó filmeket. De fel tudtam mérni hogy egy másik ember életét kioltani bűn. És a film az film nem valóságos.
én 28 vagyok szintén Commodore 64-en kezdtem pályafutásomat 4-5 évessen . Gyilkos játékokat jácottam és mégsem voltam soha agresszív.. mindig a békés megoldást kerestem.
Nagyon nagyban függ a szüleid és nagyszüleid neveltetésétől, hogy milyen vagy.
Mennyi szeretet és odafigyelést kapsz!!!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz WolfheartGR #25 üzenetére
igen...olyan a gyerek amiylen a szülő !!!!!!!!!
ugyan ez igaz a kutya és gazádja kapcsolatra is.....
a gyerek a szülő tükörképe!!!!
köszönöm egyetértésedetV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Morden24
nagyúr
válasz #11302912 #31 üzenetére
Szánalmasnak azért nem neveznék egy olyan szakmát, ami egyébként rengeteg gyereken segít
Mellesleg a "kis ember" képzet a klasszikus esete annak, amikor az egyébként rendkívül divatos és ízléses anyuka a kislányát "kis nőként" kezeli.
Alapvető különbség, hogy a felnőtt, amikor játszik, akkor szórakozik, kikapcsolódik. A gyerek, amikor játszik, akkor kőkeményen tanul, mint elsős jogász a rómára.De értem én, hogy te semmibe nézel embereket, akiknek ez a szakmájuk, és te jobban tudod. Többet nem is akarok vitatkozni veled ezen
Egyébként mikor "régen" nem volt diszlexia, diszgráfia? Előbbi már a XIX. sz.-ban dokumentálva volt, és az nem azt jelenti, hogy akkor volt az első eset, hanem hogy akkor írták le.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
törölt tag
Akkor biztos en is el lettem rontva nem?
Gyermekpszichologia... ahhoz meg volt szerencsem... 9 eves voltam. kb annyibol allt, hogy "gyere szobabiciklizni, kozben megmerjuk az IQ hanyadosodat." szanalmas szakma, mint ahogy manapsag sok egyeb. Annakidejen miert nem letezett Diszlexia, Diszgrafia, Diszkalkulia? Egyszeruen a gyereknek azt mondtat, hogy hulye vagy fiam. Es erdekes megis megtanulta mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mester. Igaz, csak 25 eves vagyok, de en kb 4-5 eves voltam mikor a bolygo neve halalt neztem anyukammal az otthoni mozivasznon. kb 3 eves korom ota kockulok a gep elott, (akkor meg irni se tudtam meg semmi de megtanultam, hogy kigyobetu = S satorbetu = A stb, es comodore 64en mar nyomtam mindent ami volt) es soha nem taszitott az eroszak. Imadtam Freddy Krugert es az osszes horrorfilmet is, sosem almodtam rosszat tole, sose lettem agressziv, olyan szinten, hogy inkabb en voltam az akit az oszttarsaim terrorizaltak. Az a gyerek amelyik "azt hiszi ez is jatek", az apukajaval es anyukajaval egyutt kene eltenni lab alol, mert azok kb nem is szoltak a gyerekhez soha. A gyerek nem hulye... csak kicsi ember. Mindent felfog ugyan ugy. Mai kolkok azt se fogjak fel 90%ban ha az anyjuk azt mondja nincs penz erre vagy arra ezert nem kapja meg... En erdekes sirtam anyamnak transformersert szulinapomra, anyam mondta nincs ra penz, befogtam a szamat, es megkaptam karacsonyra... na bumm...
-
Hedgehanter
őstag
Bejonne ez a jatek szeretem a Star Wars animacios sorozatot...
-
Necroman_Mk2
őstag
"mellesleg gondolj bele, 6-14 éves korosztály. egy hat éves gyereknek komolyan olyan játékot/filmet/könyvet/bármit akarsz a kezébe adni, amibel bár lehet nincs vér, de erőszakos?"
Jelen elmélkedésünk tárgya minimális szintű erőszakot tartalmaz, mivel csak droidokat pusztíthatsz el - valahol még ott sem igaziakat (Blaster Training) - sőt, még a fénykardpárbaj is barátságosan zajlik, sebzést vagy repülő végtagokat senki sem fog ott látni.
Amúgy befejezve az eddigi off-topicot egy kérdéssel folytatnám azokhoz, akik kipróbálták:
Nektek melyik a kedvenc minijátékotok (és miért)?
Nekem a Force Perception jött be nagyon, mert olyan szinten megvariálták a képkereső dolgot, hogy az már-már hibátlan!
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
aram01
nagyúr
válasz WolfheartGR #25 üzenetére
egy véleményen vagyunk,gyerek koromban sok erőszaktól túlcsordult filmet néztem(apámék tudta nélkül)mégsem irtottam ki a családom,mert úgy érzem hogy megvoltak az alapok és próbálom ezt tovább adni
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
WolfheartGR
őstag
Normálisan lett volna nevelve akkor nem csinál ilyet. Mivel meg tudja különböztetni a játékot/filmet a valóságtól. Asszony fia 5éves csak, mégis képes erre.
Mocskosmódon idegesít, hogy a szülők másra hárítják a felelősséget. Pedig sajnos ez a trend. Arról nem is beszélve, hogy ehhez segítséget kapnak Állambá'tól..."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
KAMELOT
titán
válasz Invadrr_Zim #14 üzenetére
igazad van......aztán mért lövi le a 8 éves gyerek az 5 éves testvérét!!!
mert azt hitte ez is játék!!!van egy jó videó gyerek 10 éves aztán a 18 év feletti LEFT 4 DEAD 2 jácca....elég szomorú!!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
aram01
nagyúr
köszönöm,büszke is vagyok,de szerintem ez a játék a bőven belefér kategóriába tartozik
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Invadrr_Zim
tag
válasz Necroman_Mk2 #18 üzenetére
no offense taken, én nagyon korán kezdtem, de akkor a legrutálisabb játék valahol a wizzard of wor, az impossible mission és a space invaders közül az egyik.
amugy a korosztályos kérdésre lásd feljebb a kifejtést.[ Szerkesztve ]
-
Invadrr_Zim
tag
ha a te fiadra mindez illik, akkor büszke lehetsz magadra(komolyan), mert megtaláltad az ideális egyensúlyt. ellenben nagyon sokan leültetik a gyereket a játékok elé, oszt hagy játsszon. fiam nincs, de öcsém van, és mindig is lényegi volt a különbség mind a személyiségfejlődése, mind a viselkedése vagy eredményeit, mind a fizikai kondicioját tekintve az osztálytársaihoz képest. soha nem engedtem olyan játékokkal játszani, amik nem voltak a korosztályához méltóak. most 18, és ha nem bebaszcsizni megy a haverjaival, akkor inkább aklimatizálódik nála 4-5 évvel idősebbek között.
mellesleg gondolj bele, 6-14 éves korosztály. egy hat éves gyereknek komolyan olyan játékot/filmet/könyvet/bármit akarsz a kezébe adni, amibel bár lehet nincs vér, de erőszakos?
a sajátjaim cca 10 éves korukig biztos nem fognak gép elött ülni, és TVben se nézhetnek meg mindent. és azután sem GTAt kapnak, hanem bármi olyat, ami a kreativitásukat, a logikájukat fejleszti(látott példa alapján plagizálva).
-
wikings2
őstag
Ez nagyon nem bejövős xP
Még gyerek szemmel semTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Necroman_Mk2
őstag
No offense, kolléga, de szabad kérdeznem, hogy te hány évesen kezdtél el játszani? Mert a jelen cikk tárgya (ízlés szerint: trágya) elsősorban a 6-14 éveseket célozta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Direkt megnéztem: jelenleg a játék 881 MB helyet foglal a winyón
(#9) BalaNce87 nem nevezném rossznak, inkább csak közepesnek. Ha meg csíped a sorozatot, akkor egy pillantást megér szvsz.
(#13) phanzetomox a gépigényre nem tértem ki, de megnyugtatom, hogy nálam még az 5-6 éves laptopomon is simán futott 800x600-ban, és a graf nem sokkal volt rosszabb a nagygépestől.
[ Szerkesztve ]
-
Gude
senior tag
Sajns már nem minden jó ami SW
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
aram01
nagyúr
mondj már még egy két ilyen baromságot,légyszi
ÉN,engedem a fiam játszani,sőt valószínűleg ezt is megveszem neki mert szereti az SW-t,ja
mellette osztály első,és szeret focizni is.Kíváncsi lennék ha neked is lenne KÖLKÖD engednéd e játszaniIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dani811
aktív tag
Mondjuk aki egy kicsit gondolkozik, az rájön hogy nem szarozni kell ezt a játékot, hanem örülni hogy a kicsikre is gondolnak...
-
LinogeOW
aktív tag
Leállhatnának az ilyen szarokkal és jöhetne mondjuk egy Jedi Knight 4
-
KAMELOT
titán
még 2003ban azt mondom jó grafika de most
hány GB lesz a game?? 0,7GB???[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
BalaNce87
addikt
A játék lehet hogy rossz, viszont a sorozat és a film is iszonyat jó.
-
Invadrr_Zim
tag
már komolyan várom, h lucas nyugdijba vonul es ezt a vonalat, meg ugy alapvetoen a franchise megeroszakolasat befejezi.
annak idejen nagyot alkotott, amit nem tudott visszahozni, es nem hiszem el, hogy nem erezte eddig, de most mar o sem gondolhatja ezt komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
"Csak" 1 millióan a megjelenést (IX. 15.) követő egy hetet bezáróan, amibe a korábbi béteteszterek is beletartoznak.
És a nagy számok törvénye alapján (sok regisztráltból sok az előfizető) rövid távon szvsz már meg is térült![ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
Nekünk majd jön a SW: FU 2. Az lesz ám az igazi dara
-
idkfaiddqd
tag
ez gyerekeknek készült,és nem hardcore sw fanoknak
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
h-yle
addikt
u.i.:
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Érzésem szerint lemaradt az utolsó betű a címből.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mikado
tag
Ez mekkora bukta lesz...
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest