- Hálózati / IP kamera
- OpenMediaVault
- Windows 10
- DIGI műholdas TV
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Igazad van, a kislányod nem érdemel annyit, hogy rendes fényképet készíts róla, rendes fényképezőgéppel, ne telefonnal!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Az igazság az, hogy a cslád fotózásánál, ha annyira mindent dokumentálni akarsz, akkor a fényképezőgépnek mindíg kéznél is kell lennie, vagy pedíg akkor fényképezek, ha fel vagyok arra készülve, fények, helyszín, háttér, színharmónia és még sok minden. A többire meg bőven jók ezek a mobilos gépek"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Ha szép, miért ne?
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Danny750
őstag
Talán arra ,hogy eddig minden se-kameráján javítottak softveresen............
A későbbi frissítésekkel biztos javúlni fog a kamera dolog!!!
(elhihetitek)
Ricsike81: Komolyan nem tartalmazott a csomag kijelzőt???[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
dokee78
félisten
Nem tudom,melyik milyen térképet használ,de van.
A kérdésed a Android appz - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!-ben kell feltenned. -
dokee78
félisten
-
SirKero
őstag
Eddig még nem csinálta ez volt az első eset. Nem tudom mitől csinálta ezért reprodukálni is nehéz lenne.
Olyan már volt,hogy telefonálás közben ha át tettem a készüléket a másik fülemre akkor már csak én hallottam az asszonyt ő már engem nem.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
ko9
addikt
Szóval egy olyan feature, aminek az lenne a feladata, hogy kiszűrje a zajt, az zajt ad ki?
(miért sorry?)--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest