Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz Isten88 #3599 üzenetére
Mondjuk én egyedül azt nem értem, hogy miért jó a telefonra közvetlenül fullHD-s film.
Kicsit megkonvertálva a kijelző méretére még magas bitarány mellet is bőven be lehet férni 4 giga alá akármilyen fimmel. Onnantól meg nem kell szenvedni, hogy mibe is van formázva és látja minden. Persze ez csak és kizárólag magán vélemény nem muszáj megfogadni/ elfogadni.Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Isten88
senior tag
válasz .:Kristian:. #3598 üzenetére
#3588 Igen, de sajnos nem támogatja. :/
Közben azon gondolkozom, hogy másnak nem volt még ilyen problémája?
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
Na, exFAT-ra leformáztam a kártyát, de nem kezelte a telefon... :/ Win alatt nem tudom sajnos ext-re formázni semmilyen partícionáló programmal a kártyát...majd holnap jön egy live ubuntu, hátha az engedi majd mókolni a kártyát, és a telefon is remélem kezeli majd, csak akkor meg majd win alatt a fájlrendszer olvasása nem fog menni. De bonyolult az élet.
Köszi az eddigi segítségeket, tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
De, ezek támogatottak. Mekkora fájlméretig tud az exFAT kezelni, nem tudod véletlen? Mert ha tudna 4GB-os fájlméret fölött is kezelni, akkor megpróbálnám, hogy kezeli-e a telefon, de így ismeretlenbe nem akarok 2-3 órát backup-restore-olni a 32 gigás kártyán, ha nem is támogatja. Az a baj, hogy nem ismerem azt a fájlrendszert.
Most lestem utána, mi is az az exFAT.
"exFAT:
A fájlméretkorlát: 16 Exbibyte (Magyarul az adathordozó fizikai kapacitása.)
Maximális partíció méret: 64 Zebibyte"
Ha ez igaz, akkor próba cseresznye... -
ko9
addikt
válasz Predator2 #3590 üzenetére
Már elkezdtem írni, csak most a CWM módszer keresése, bootloader-heggesztés, TA moddolgatás elvette az időmet... Eddig úgy látszik feleslegesen.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Predator2
addikt
válasz dokee78 #3585 üzenetére
nekem nincs ilyen telóm (érdekes is lenne ha én csinálnám)
csak azért kértem meg ko9-et mert ő ígérte régebben h csinál egyet ha megvan a frissítés>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
dokee78
félisten
válasz .:Kristian:. #3588 üzenetére
Kész van már rég,de én a Mini topikjáról beszélek.
-
dokee78
félisten
válasz .:Kristian:. #3586 üzenetére
Én is így voltam vele,hiányzott,majd egy délután 1 óra alatt összedobtam,majd javítgattam.
-
Predator2
addikt
ko9
most h elérhető lett az Android 2.3.4 sokan megköszönnék ha összedobnád az "első (HSZ-t) THX előre is
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ko9
addikt
válasz dokee78 #3582 üzenetére
Ott mivel állítják a képminőséget? Mintha láttam volna valahol valamit a tömörítési beállításokkal de a fene tudja, hogy merre.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dokee78
félisten
Mivel ugyanaz a HW,így ide is beírom:
Nem tudjátok lehet-e valahol a kameránál képminőséget állítani?
Mert elég gáz,hogy egy 5MP kép 600-800kb,míg az Alcatel/Telenor OT-990-nél képminőség állításával 2,5MB kb. -
Zugi
aktív tag
válasz Pityu89 #3572 üzenetére
Engem baromira idegesített, hogy semmivel sem tudtam kinyitni, késsel, ollóval is szívtam vele.
A megoldás az volt, hogy megműtöttem Magyarán levágtam abból a részéból, ami belemélyed a microUSB nyílásába. Ezt pl. egy Gilette pengével pofon egyszerű megcsinálni. Csak egy keveset hagytam meg abból a műanyag részből, ami még beszorítja, de onnan kezdve nagyon könnyen ki tudom nyitni. -
ko9
addikt
válasz Pityu89 #3572 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy leveszem a hátlapot ha végleg nem boldogulok vele, és úgy könnyű kinyitni. Majd nem szoktam csak a két oldalát visszanyomni, a közepén hagyom kicsit púposodni, akkor könnyen lehet nyitni.
-
Pityu89
senior tag
Csak én vagyok olyan béna, hogy az usb takarót alig bírom kinyitni, vagy más is szenved azzal, hogy milyen szoros?
-
p.awet
csendes tag
Helló!
Ez a telefon kb mikor lesz 2év hűségidős alap előfizetéssel olyan 40.000 HUF körül a szolgáltatóknál? (alap előfizetésen a havi 1500 HUF körüli csomagokat értem) -
Mucsi14
tag
Sziasztok!
A Samba Filesharing-gel szenvedek firissítettem a telót azóta nem lája a laptop(samba enabled running ,tűzfal ki).Használja vki ezt a progit -
DrJános
aktív tag
Szerintem tökéletesen jó (bár ezt mindig csak egér mozinak mondják, de én 2" is néztem filmeket és azon is nézhető volt) Ezek annál jóval nagyobbak és jó rajtuk filmet nézni. Már próbáltam mondjuk igaz, hogy nekem Live van annak 0,2" nagyobb a kijelzője, de szerintem gyakorlatban ez a méret különbség nem számít.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
lolll3
tag
Segítsetek nekem 1 kicsit akinek ilyen telefonja van,az megtudná nekem mondani hogy nekem elég nagyok az ujjaim és filmet is néznék rajta,leginkább a mérete zavar a nagy kezem miatt,elég olcsón hozzátudnék jutni és érdekelne hogy érdemes e nekem megvenni...
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
silboy
aktív tag
válasz psyche83 #3539 üzenetére
Ezt már jeleztem én is.Nálam akkor vibrál,ha minimumon van a fényerő.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
dokee78
félisten
Szerintem ez az.
KeepScreen -
-
kolics
csendes tag
Üdv!
Ma szerettem volna használni a három betűs navigációt hamar megtalálta a műholdat korrektül vezetett viszont a képernyő egy idő után magától kikapcsolt. Erre van valami megoldás esetleg?
-
ko9
addikt
válasz e-newsee #3552 üzenetére
OTA-n keresztül nem is lehet frissíteni (ki tudja miért), de SEUS meg PC Companionnal igen.
dokee78: Még nincs, de nagy erőkkel dolgozunk rajta . Csak kellene egy rohadt T-s zárt Trim Area mentés Mini Pro-ról. Akárkitől kérem, valahogy nem akarja megcsinálni, pedit össz-vissz 2 perc...
És megkaptam, köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
e-newsee
addikt
válasz .:Kristian:. #3548 üzenetére
Nekem simán megnyitja álló, és fekvő módban is.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Én például simán hallom, nem is kell annyira felhangosítani. Normál a srác beszédhangereje, és amellett is hallani. Ezek szerint a felépítés a ludas. A sima pro-ban is a kamerához közel van a jack csatlakozó, ha jól láttam. Tuti, hogy a kettőnek köze van egymáshoz, a füles erősítőjét zavarja a proci/kijelző izzasztása, azt meg felveszi a mikrofon. :/
Egy másik kérdés, nincs kedvem végigolvasni közel 300 kommentet, bocsi, ha volt már, de van valami újabb hír a geiger-müller számláló, vagy a szolgáltatós 2.3.4 ügyben? Esetleg újabb típushibának tűnő hülyeség?
Köszi[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Kicsit off, de hátha érdekel valakit innen is.
-
Zugi
aktív tag
Csak kérdés, hogy ezen a telón mit érdemes buherálni?
Mert az elődjénél az X10 mini pro-n én is buheráltam, hiszen alapból egy csomó dolgot nem tudott, amire nagy szükségem volt, ellenben ez az utód már minden olyat tud. Így már igény sem merül fel a buherálásra, aminek személy szerint örülök is. -
ko9
addikt
válasz psyche83 #3539 üzenetére
Ez a Ambient Light Sensor hülyesége. Túl érzékeny, és nincs tűréshatár benne, és néha így bevibráltatja a képernyőt.
-
gabó
tag
Sziasztok!
Nem tudtok vmi jó contact widgetet? A gyári picit nagy
csak azt nem értem,h pár gyári se progit miért nem tudtak a képernyőre optimalizálni...olyan hülye méretük van, néha kiborít.Nekem8
-
psyche83
csendes tag
Hibát észleltem! Hibát észleltem!
A kijelző néha enyhén vibrál! Mintha áramellátási probléma lenne. Olyan mint amikor egy régi monitor 60 Hz-en frissít. Ez mire utalhat? Ti is észleltétek már? Az akkumlátor maximális töltöttségű szinte.
-
ko9
addikt
Aki T-s és frissített, a frissítéskor letöltött blob_fs mappát feltudná valahova tölteni?
-
Isten88
senior tag
válasz .:Kristian:. #3532 üzenetére
Köszönöm, hogy megpróbáltad. Holnap (vagy ma? ) próbálok kérni majd egy másik mSD-t, amivel "játszhatok" és megpróbálkozom majd vele, sajnos jelenleg nincs szabad, a 32GB-osat meg nem akarom zargatni, hiába Cl10, kis fájlokkal küszködős a backup és restore. :/
-
gya82
csendes tag
Ezért nem értem én sem mert a 2.3.3 ban kitöröltem és nem jöttek vissza, de itt igen.
Az XDA-n is olvastam, hogy van olyan aki így járt, de hogy lett-e megoldás és ha igen mi azt nem írják.
Lefrissítem újra 2.3.4-re de az a baj hogy a javításra azt írja, hogy mindent töröl a telefonmemóriáról. Úgyhogy előbb full backup. De ez már nem ma lesz... -
fatal`
titán
Én még update előtt távolítottam el őket, update után visszajöttek, de most megint eltávolítottam és jó.
Más: Minden bekapcsolás után bekerül az értesítési sávba, hogy adatforgalom letiltva. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni? Tudom, hogy le van tiltva nem kell hogy értesítsen minden indításkor.
-
dokee78
félisten
válasz .:Kristian:. #3526 üzenetére
Gondolom XP-n próbálod formázni?
-
ko9
addikt
válasz .:Kristian:. #3526 üzenetére
Nyiss egy parancssort:
format e: /fs:ntfs /q
E: helyett természetesen a memóriakártya betűjele.
-
gya82
csendes tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy tegnap frissítettem a SK17-em 2.3.4-re és feltett egy csomó olyan alkalmazást amit letöröltem pl; +Plus, appXtra, WhatsApp, Foursquare, Javelt, Uefa.com, Moxier pro, XLGO, Makan di Mana, McAfee, Xperia Hot Shot.
Ezeket töröltem a saját alkalmazáskezelőjével illetve megpróbáltam a Titanium Backuppal is. Le is törli, de amint újra indítom a telefon egytől-egyig az összes alkalmazás visszakerül.
Hogyan lehet őket végleg letörölni?
A telefon rootolva is van, de ezek az appok root jog nélkül is eltávolíthatóak lennének.
Ötlet valakinek? -
Tiboy86
tag
válasz Bambusznád #3521 üzenetére
Köszi! Eddig HTC Desire-m volt, ott abban a lehúzható értesítési sávban, vagy mi a neve, ott jött az hogy elküldve, illetve hogy kézbesítve. De a pipákat még tényleg nem vettem észre, köszönöm!
Egyébként nyugtassatok meg, hogy nem volt rossz választás HTC Desire-t lecserélni erre az apróságra.
-
Bambusznád
tag
válasz Tiboy86 #3520 üzenetére
Lehet, hogy ezt tudod, de itt nem jön sms-ben visszaigazolás, csak az üzeneted jobb felső sarkában lesz egy pipa, az a visszaigazolás. Amíg nincs elküldve addig küldés van bal felül, majd átíródik arra az időpontra mikor elment.
Én meg 53ért vettem Vodánál kártyás csomagban (igaz sim kártya nélkül), köszönetprogram kedvezménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
Tiboy86
tag
Valaki tud megoldást arra, hogy hiába rakok pipát oda, hogy kézbesítési visszajelzés, de ennek ellenére sem mutat semmit, sem azt, hogy elküldte, sem pedig azt, hogy megkapta a címzett. Eddig még egy telefonommal sem volt ilyen probléma. Valami ötlet? Handcent sms programot is kipróbáltam, ott sem jött jelentés, hiába jelöltem ki.
-
dokee78
félisten
válasz .:Kristian:. #3515 üzenetére
Én sem viszont ez kamatmentes részlet és én is így vettem és veszek is állandóan
-
Isten88
senior tag
NTFS fájlrendszerre formázott microSD-t kezel a telefon? Akinek van fölös microSD-je...
Köszi előre is!
Fat32 csak 2^32 bájtig tud kezelni fájlokat, nekem meg nagyobbakkal is dolgom lenne... :/[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
válasz .:Kristian:. #3512 üzenetére
Már "csak" 63...
Szerk.: 63, ha webshopból veszed, 70, ha üzletben...
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz .:Kristian:. #3512 üzenetére
Nekem Aranykártya pontokkal, hűséggel, stb úgy jött ki, hogy helyben 14000 (amiben volt egy 990Ft-os Domino kártya), + 12x3050Ft, így én is ottvagyok kb mint te, és részletekbe tudom fizetni.
Isten88: Üzletben vettem. Mondták is, hogy ha neten rendelem, akkor -10%, de kb 2 hét, amíg megkapom. Jóhogy ott kértem
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Mentsd le AppMonsterrel.
-
fatal`
titán
Fent lévő programból lehet valahogy apk-t készíteni? Kaptam Moxier Prot gyárilag a telefonra (ahogy elnézem elég drága email kliens), de egyelőre nem kell, viszont később lehet, hogy használnám (ha kell alternatív email a gmail helyett) ezért nem akarom törölni anélkül, hogy újra tudnám telepíteni.
Vagy ehhez rootolt teló kéne?
-
ko9
addikt
Nem igaz, hogy senkinek sincs T-Mobilos készüléke...
-
psyche83
csendes tag
válasz Bambusznád #3504 üzenetére
köszönöm, valojában logikus.
-
hercsi
tag
Vkinek info esetleg a 3441-re?
[ Szerkesztve ]
-
psyche83
csendes tag
Na megjött a telefon, eddig meg vagyok vele elégedve.
De máris felmerült nehany kérdés.
A kérdésem, hogy widgeteket hogyan lehet eltávolítani a főképernyőről?
Valamint hol van olyan, hogy programok telepítése és törlése vagy valami hasonlo, ahol el tudom távolítani a telepitett programokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest