Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyckY
senior tag
válasz maximilian4 #5598 üzenetére
Az ok de feketére melyik illik :-D?
-
MyckY
senior tag
válasz maximilian4 #5596 üzenetére
ne rendelj kettőt mert meg tudtam oldani van ismerősöm aki megrendeli nekem már csak azt kéne eldönteni hogy feketéhez meik illik a legjobban
-
MyckY
senior tag
válasz maximilian4 #5594 üzenetére
Jaa neked akartam írni hogy rendelnél e nekem is egy tokot?szolnok nincs messze tőlem amúgy mennyi idő amíg megjön?
-
fatal`
titán
válasz maximilian4 #5589 üzenetére
Mennyire jön ki? Mert ez a tok tetszik
-
Isten88
senior tag
válasz maximilian4 #5585 üzenetére
Találtam fele ennyiért is...
-
MyckY
senior tag
nekem ilyen kéne feketébe amúgy fogsz rendelni?
-
Mcfery
tag
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg tele vagyunk kételyekkel! :-)
-
maximilian4
addikt
-
ko9
addikt
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5577 üzenetére
Nekem sem, de a Mini topicban rengeteg embernek újraindult. Én frissítenék, ha lenne már rá zergRush ROOT, de még nincs.
-
5oultrain
aktív tag
-
5oultrain
aktív tag
Ennyi változás történt a frissítéssel:
"this new firmware fixes a memory management issue that causes spontaneous reboots on many Xperia devices... there was a wrong configuration in memory manager and this gets fixed right here..."
PSN ID: legalkriminalz
-
FET-MEN
veterán
Hi all. ha minden jól megy X8-am beveszi egy csávó és némi ráfizetéssel az enyém egy ilyen készülék
Iphone 7
-
tomama
aktív tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy xperia mini pro-n hol lehet beállítani hogy a marketről letöltött dolgaimat az sd-kártyára mentse,telepítse?
-
barnaki
aktív tag
Valamit lehet tudni, hogy mikor lesz az új szoftra root?
Addig nem frissítek, mert most sok minden van felpakolva a telóra
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
fatal`
titán
És az hogy működik, mert tök kuka vagyok hozzá, ha priviben segítenél azt megköszönném.
Plusz ez ugyanaz a ROM vajon, mint, ami rajta volt? (Gyártói garis, független teló)
Szerk.: Úgylátom a service menüben, hogy ugyanez a world szoftver van rajta. Na akkor segíts priviben plz.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Óvatosan, mert a 62-es ROMot még NEM LEHET ROOTOLNI!!!
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Isten88
senior tag
válasz SystemNorbi #5562 üzenetére
Szia!
Hívás közben próbáld meg az oldalt lévő hangerő gombokkal állítani a hívás hangerejét.(#5563) hunfatal: Valószínű, hogy RAM és ROM is ugyanannyi van bennük, csak máshogy van lefoglalva a rendszer számára.
-
szente
addikt
válasz SystemNorbi #5562 üzenetére
Norbi, kicsit eltévedtél, ez a Mini Pro topikja, a Mininek külön van.[link]
De amúgy ilyen panaszt még nem hallottam, hogy lehetne e valamit vele kezdeni azt nem hiszem....
matyi012345: ko9 ROM-ját használom, ami erre a verzióra épül, de nekem beszokott néha kicsit vibrálni.....
[ Szerkesztve ]
-
SystemNorbi
tag
Üdv!
Sony Xpéria mini telefonom van. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nagyon halk a telefonom. ez inkább a hívásnál zavar nagyon lehet ezzel a problémámmal kezdeni valamit?
A hangerősítő már be van kapcsolva.Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv: Pap Norbert
Huawei Mate 10 Pro Dual Titanium Gray 128/6GB
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5556 üzenetére
A minin nincs előlapi kamera, 80 Megabájttal kevesebb a RAM, és pl. a jack csatlakozó is máshol van, ezért biztosan eltér.
A CPU, GPU nyílván ugyanaz.
-
fatal`
titán
válasz matyi012345 #5553 üzenetére
Mert hardveresen is más. Pl. a qwerty meg máshol vannak a cuccok. Látod a Mini prok nem indulnak újra, mininél előfordul, viszont az nem ciripel videózáskor ez meg igen.
Pl. az utolsó 58-as szoftver eleve csak a prora jött ki, minire a 42-es volt az utolsó.
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5553 üzenetére
Én T-s vagyok. De akkor gebedjen meg a T.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5551 üzenetére
Azzal is. SEUS el is de semmi
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5549 üzenetére
Akkor értem mért talált frissítést és nekem mért nem.
-
sdd2
veterán
-
matyi012345
őstag
válasz matyi012345 #5545 üzenetére
amit eddig észrevettem hogy nem villog a kijelző. ennyit nekem akkoris megért ha mást nem javítottak
-
barnaki
aktív tag
Szerintem wifin később kapja meg a frissítést, de ahogy néztem nem hozott olyan sok változást, úgy hogy én nem frissítek
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5541 üzenetére
Ott nekem is azt írja. Most megnézem SEUS-ba.
Szerk:
SEUS azt írja hogy a legfrissebb van rajta. Bár ez Mini de akkor gondolom Mini Pro-nál se más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
matyi012345
őstag
kipróbáltam a nemust de az a baj vele hogy a telefonkönyv meghulyul tőle. amikor akartam gorgetni akkor a többi felületen kiírja milyen kezdobetunel tartok de ezzel nemtudok úgy gorgetni csak az adott betun belül engedi ahol épp vagyok :-/. nem lehet ez ellen valamit tenni ?
-
ko9
addikt
Megjelent a 4.0.2.A.0.62-es szoftver Xperia Mini / Mini Pro párosra !
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Isten88
senior tag
Google fordító. Első link tartalma:
"A Sony Ericsson Sync szolgáltatás megszűnik a december 29. Kérjük, kövesse az alábbi linket, hogy többet arról, hogyan készítsen biztonsági másolatot a kapcsolatok, és azokat másik sync szolgáltatás."Második link:
"De aktiválni az automatikus szinkronizálást
Ha auto-sync kompatibilis a telefonra szinkronizálni adatokat automatikusan, akkor lehet, hogy egy hiba üzenet mondás, hogy a szinkronizálás nem sikerült. Ennek elkerülése érdekében történik, ki kell kapcsolnod a Sony Ericsson Sync fiók a telefonon. Ehhez a következő lépéseket below.1
A kezdőképernyőn nyomja meg a Menü gombot, majd érintse meg a Beállítások> Fiókok és szinkronizálás.
2
Érintse meg a Sony Ericsson Sync venni.
3
Törölje mind a három doboz.
4
Érintse meg a fiók beállítások> Sync intervallum.
5
Válassza ki és érintse meg a Kész a képernyő alján."Nem túl magyar, de érthető.
Nagyjából annyi, hogy megszűnt a SonyEricsson sync szolgáltatása (ami szinkronizálási hibákat dobál, mert ugye nem tud így mivel szinkronizálni). Lépj be a Beállításokba, Fiókok és szinkronizálás, Sony Ericsson Sync, majd a Sony Ericsson Sync-en belül Fiók eltávolítása.
(#5534) trita: Persze, nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
Szia!
Ha a Sony Ericsson Sync-kel van problémád, akkor: itt van a probléma oka és itt meg a probléma megoldása. -
trita
tag
Sziasztok.Már régebben feltettem a kérdést de sajnos érdemben használható választ nem kaptam,se itt,se máshol.Ismét megprobálom,hátha vki tud segiteni,mert nagyon idegesit ez az amugy hőn szeretett kis telomban.tehát:Állandóan azt irja ki,hogy: Sikertelen szinkronizálás,rámegyek:A beállitásokban,autómatán be van állitva hogy szinkronizálhat,van állandó fizetős netem,tehát nem az a probléma,de otthon wifinél se jó.a Sony ericssonnál vmi beállitási probléma lehet,.ha vki tudja mit kell beirnom a kiszolgálo cime,stb re nagy segitség lenne,ott lehet a bibi.már gondoltam,hogy eltávolitom ezt a fiokot,de akkor azt irja törlődik minden a telomrol.kérlek segitsen vki .köszike.
Rita
-
ko9
addikt
-
fatal`
titán
válasz Isten88 #5519 üzenetére
Én még nem láttam a GSMLinenál gyári garist, csak bolti garist 1 év garral és különböző árfekvésben (1 év, 1+1, 1+2 év, ahol a + év valami szoftvergaranciát jelent, amiről fogalmam sincs hogy igazából micsoda és miért lenne jó plusz pénzt fizetni érte). Aztán lehet, hogy telefonon lehet rendelni gyári garist, de akkor mi a fenének a webshop, ha ott nem tűntetik fel az árát. Ezért nem vásárolok xxlgsmben sem, mert nincsenek kint az árak, csak a bolti sufnigaris.
[ Szerkesztve ]
-
barnaki
aktív tag
Valaki küldjön nekem egy jó launchert, mert én nem találok semmi normálisat.
Illetve valaki mondja meg nekem hogy tudom kivenni a gyári alkalmazások közül a helyeket, az alkalmazásokat és a játékokat root explorerben, nem találom őket vagy is biztos ott vannak csak nem tudom milyen névvel? Illetve a Timescape-et nem használja a telefon semmilyen formában ugye? Mert akkor azt is kiszedném mert nekem nincs szükségem ezekre az appokra.
Köszi
-
fatal`
titán
válasz Wolf Howler #5513 üzenetére
Mindegyiken rajta van a magyar nyelv, de én nem vennék sufnigsm kínai szürkeimport telefont. Szánd rá azt a pár ezer forintot a rendes SE garra és vedd meg máshol. Azt hiszem pl. a viptechnikánál vagy a vip-phonenál 62k, 2 év SE garral.
-
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
válasz Wolf Howler #5513 üzenetére
Telefonon hívd fel őket, van magyar nyelvű is. Elvileg lehet magyarítani házilag flashtoolal.
-
Wolf Howler
csendes tag
Jó estét mindenkinek!
Egy ilyen telefont szeretnék venni, függetlenül a GsmLine-tól. Ez lesz az első okostelefonom, ezért még nem nagyon értek az ilyenekhez. Azt írják hogy az operációs rendszere angol nyelvű. A kérdésem az lenne, hogy magyarrá lehet-e tenni házilag (frissítéssel vagy magyar op.rendszerrel) garancia vesztés nélkül.
Válaszaitokat előre is köszönöm.Lupus est homo homini!
-
Gaberiellb
senior tag
Hogy tudom beállítani, hogy szinkronizálni tudjam a freemail acc-omat? K9-et próbáltam, de csak fogadni tudok küldeni nem.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
e-newsee
addikt
Én kicsit a sajátomra is reagálva (#5365).
Megvettem a kommentben hivatkozott Jabra Clippert. Működik a telefonnal, a hangereje megfelelő volt, a minősége meg teljesen jó séta közbeni zenehallgatásra. Pláne, hogy 3,5-es jack aljzata van, így a kedvenc fülesünkkel is lehet használni. Elég masszív kütyünek látszik, Szerintem megérte azt a 12.300 Ft-ot szállítással együtt.
Ja, és kezeli a gyári lejátszó, és a winamp is."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5508 üzenetére
A kártyán általában egy kis körbe van írva egy szám. Az a class x száma. Magyarul az a sebessége.
-
barnaki
aktív tag
Èn egy samsung 16gb sdhc-t vettem class 6-at, hàt eszmèletlen jó.
-
matyi012345
őstag
* hunfatal
értem köszi. nekem is 8 gbs sdhc van benne de nincs rariva hogy class x. mindenesetre nincs gondom a sebessegevel. viszont fenykepezogepbe viszonylag lassan mentett főleg amikor raw állományt készítettem ami elég nagy. (előzőleg egy nikon d40 be szolgált ez a kártya).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
A MicroSDHC nem gyorsabb, hanem nagyobb, mint a MicroSD. Utóbbi max 4GB.
(#5505) matyi012345: Class10 csak nagy fájloknál gyorsabb, mint a Class6, kis fájloknál fordul a kocka, és mivel a telefon többnyire olyanokat ír, ezért érdemes inkább Class6-t venni, Class10 kamerákba ajánlott.
(#5506) sdd2: 4GB a teteje a sima SDnek, az SDHCnak meg az alja.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz matyi012345 #5505 üzenetére
láttam microSD-t 4GB-osat meg 4GB-os microSDHC-t is. A Class 6 gyorsabb kisebb fájloknál mint a Class 10-es. Én úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest