Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz Isten88 #3399 üzenetére
Hát remélem több, mint egy gyári csomag. Szerezni kéne hozzá tényleg kábelt, eléggé húzóerő lenne, ha működne.
ZAGG fóliáról érdeklődtem, egyelőre még nem kapható.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Isten88
senior tag
Gondolom bele van integrálva, pl. mint tableteknél, csak azokhoz nem kell fordító kábel. A kérdés az, hogy leadja-e a kellő feszültséget és áramerősséget, hogy működtesse a csatlakoztatott eszközt.
Ja, ma kapom vissza elvileg a telefont a második garanciáztatásból. Remélem most már nem lesz vele több bajom.
Valaki látott valahol SK17i-hez való Invisible Shield fóliát, vagy valamilyen normálisabb karcálló fóliát? Kijelzőre kellene, nem akarom fólia nélkül használni.
-
ko9
addikt
Egy érdekesség: Mászkálok a gyárilag telepített appok között, szelektálgatok, és találtam egy USBOTG nevű csomagot
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
troland26
őstag
Nekem is van egy mini prom..eredetileg eladásra szántam , de lehet , hogy megtartom..csak kéne valami tok vagy tartó mert nem szeretném összekarcolni tudnátok valamilyet ajánlani ?
-
Perillustris
senior tag
Eladtam az X10 mini prómat, hogy lecseréjem az újra. Közben leltem rá a ciripelős hibára a fórumokon, ezért egyelőre csúsztatom a vásárlást. Visszatértem a fiókban pihenő K800i-hez, s nincs komoly hiányérzetem. Újra olvasok könyvet a buszon és az ágyban, péntek után csak kedden kellett tölteni... Azt hittem, rosszabb lesz, de kifejezetten jó érzés.
Persze ennek ellenére jó eséllyel megveszem még idén. A várt áresést azonban bizonyosan felemészti a forint gyengülése, erre már nem várnék. Jövőre még az ÁFA emelkedése is bejátszik.
Perillustris
-
sdd2
veterán
válasz .:Kristian:. #3392 üzenetére
Első bekapcsnál hosszabb ideig keresi.Ha már meg volt lakásban is megtalálja 10mp alatt.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
.:Kristian:.
addikt
Főleg mikor megvettem. Kevesebb mint 1giga szabad hely volt a 2gigás kártyán. Most telepítettem fel az igo-t. Holnap kipróbálom szabad ég alatt hogy működik a gps.
Kár, hogy nem találta meg a lakásban a műholdakat, unokatesóm C7-00 Nokiája 10mp alatt megtalálta lakáson belül. -
fatal`
titán
válasz .:Kristian:. #3390 üzenetére
Én is olyat rendeltem, csak 16 GB Class6. Holnap érkezik, ha minden igaz.
A gyári 2 gigás nem sok mindenre jó, nagyon kicsi.
-
psyche83
csendes tag
Hunfatal!
És a tied bontatlan volt amikor megvetted? QWERTZ vagy QWERTY billentyűzetes?
-
Predator2
addikt
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Dency01
aktív tag
Nemtudjátok honnan lehet megszerezni ezt a hátteret teljes verzióban? Marketen csak a free van, amiben nem lehet állítgatni semmit
[ Szerkesztve ]
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
fatal`
titán
válasz Predator2 #3382 üzenetére
Hali!
Én itt vettem, figyelj mert itt is van bolti garis és gyártóis. A gyártóis drágább (asszem 63k), de szerintem megéri. A házhozszállítás nem tudom mennyi, én személyesen mentem érte.
Itt a pontos link a gyártói garishoz:
http://viptechnika.hu/spd/139935/Sony_Ericsson_Xperia_Mini_Pro_2_SK17i_Black_Gyar
-
Predator2
addikt
nekem dobhattok PM-t h honnan rendelhetek ilyen telót és leírhatjátok akár azt is h mi az amit kerüljek
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
DrJános
aktív tag
.: Kristian :. A Class 4 es karikat azért nem ajánljuk mert sok a hamisított ami adatvesztést fagyást stb okoz. A Class 6 sokkal biztonságosabb és alig drágább. Persze az eredeti Class 4 is tökéletesen megfelelő csak annyira hasonló a másolat, hogy nem egyszerű meg különböztetni őket.
Ja és jó az avatarod
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
psyche83
csendes tag
akkor holnap jön a futár, pofátlan leszek, de reject lesz :S
Marad amit a kolléga ajánlott privátban, vagy a speedshop.
-
psyche83
csendes tag
nos, felhivtam a gsmlinet, közölték, hogy ez 1 év hardver + 2 év szoftvergarancia, és bolti garanciarol van szo...
ez így már gáz, nem?
[ Szerkesztve ]
-
psyche83
csendes tag
még holnap visszaküldhetem a csomagot
Te honnan rendelted ha nem titok?
[ Szerkesztve ]
-
psyche83
csendes tag
Lehetett választani.
Volt 1 éves garanciaval 56 ért, meg 3 éves kiterjesztettel 60 ért. Inkább az utobbi mellett döntöttem. (memoriakartyaval, headsettel, töltővel)
Gondolom független... legalábbis a webshopok többsége függetlent árul.
Amugy kell formázni az aksiját? (16 órát kikapcsolt állapotban tölteni) ?
[ Szerkesztve ]
-
psyche83
csendes tag
Sziasztok!
Én is rendeltem egyet, a gsmline-tol. Holnap érkezik. 60 ezer ft, 3 év garanciaval. Szerintetek megérte?
Pro2 változat
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz .:Kristian:. #3365 üzenetére
Az a fényérzékelő hülyéskedése.
-
addikt
Értem én, csak viccelek.
Egyébként ma én is észrevettem egy aprócska hibát. Szétcsúsztatva volt a teló és elkezdett villogni az érintőgomb. A visszanyíl meg a másik a másik oldalon. De valami nagyon rendellenesen. Kb. 5mp-ig csinálta és úgy, mint amikor valami nem érintkezik és pislog.
Remélem nem fog besz.rni... -
Davey7
senior tag
válasz .:Kristian:. #3363 üzenetére
fizikai qwerty helyett erintosse
-
Isten88
senior tag
Nyugi, az enyémet 17-edikén vitték el, holnap kapom vissza elvileg... Ki lehet bírni, csak a tudat, hogy van, de mégsem a tiéd. Sajnálom, hogy egy ilyen árú készüléket 2 hetente kell visszaküldenem garanciáztatni. Remélem harmadjára már nem kell... Nem tudom, hogy ez kinek jó és miért, vagy csak Én fogtam mellé, de nagyon. :/
-
Davey7
senior tag
az A,Z,space bill. gombok kb. erinteserzekenyek lettek ugy gondolta a telom,hogy atalakul mar,aztan a gepeles idegesito volt nagyon,igy kenytelen voltam leadni. Meg remelem meghuzzak a csuszkat is,mert kicsit lotyogott,mikor a bal oldalat nyomkodtam a kepernyonek akkor volt egy kis holtjateka becsukott allapotban.
-
Davey7
senior tag
Sikerult beadnom a kicsiket a szervizbe
Kaptam helyette,egy gagyi samsungot,ami nem okos telo... fasza lesz. mikor hozzaszokik az ember az allando netkapcsolathoz,utanna nehez letenni.mondtam a cirip-et is,hogy irja bele a T-s fazon,arra azt mondta,hogy a kepernyovilagitashoz egy nagyteljesitmenyu trafo vagy transzformator vagy mi a csodat mondott kell es ez adja a hangot,es ugy allitotta be,hogy ez normalis mondtam neki,hogy nem,mondom ez altalanos problema,nem 1 forumon olvastam es kb. az emberek 80%anak elofordul. azt mondja a forumokkal vigyazni kell,mert felrevezetoek meg ilyesmi.... mondom ok. nem fogok leallni vele vitazni.
okos enged... -
dokee78
félisten
válasz .:Kristian:. #3355 üzenetére
Nem kerül sokkal többe egy Class6-os.
-
fatal`
titán
válasz .:Kristian:. #3354 üzenetére
Nem kell már sokat tölteni a lítium aksikat. Viszont kb 5-6. töltésre éri el a maximális élettartamát (azután bírja a legtovább), legalábbis ezt olvastam.
-
addikt
Újabb kérdés, olvastam, hogy class 6-os kártya az ajánlott a telefonba. Class 4-el mi a helyzet? Valaki próbálkozott már vele? Van lassulás? Most néztem egy 8gigás class4-et és elég jó áron lenne....
-
mrlujoak
veterán
válasz .:Kristian:. #3349 üzenetére
A kisütés=akkumulátor használat.
Az android így írja ki, jelzi, hogy az akkud használatban van, ergo merül.Mindemellett te nem töltötted azt 10 órán át, csupán kb 2-3 óráig (töltőtől függően), után az már nem vesz fel töltőáramot, azaz csak lógott a madzagon...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Bambusznád
tag
válasz .:Kristian:. #3349 üzenetére
Az nem fog eltűnni. Így hívják azt az állapotot mikor meríted a telefonodat.
Vodásra se jött még a frissítés
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Még azt mondja már meg valamelyikőtök, hogy meddig kell tölteni ahhoz, hogy a "kisütés" eltűnjön az aksi állapotánál. Éjszaka töltöttem kb. 10órát és reggel ahogy lehúztam a töltőről ugyanezt írta ki. Pedig 100%-osan feltöltöttem.
-
Zoli_418
csendes tag
A szoftver frissítése a következő előnyöket kínálja:
- Az okostelefonokhoz készült legújabb Android platform
- A GoogleTalk videocsevegés támogatása
- Újabb integrált Facebook funkciók az alkalmazások és játékok felfedezéséhez, megosztásához és a tetszésnyilvánításhoz
- Már 3D és 2D panorámaképeket is lehet készíteni, és 16x-os nagyítás is használható a videóknál
- Sony Entertainment Network szolgáltatások (csak bizonyos országokban) -
ko9
addikt
WotanClienttel BÁRKI tudja frissíteni, a letöltés után nekem 14perc volt az update. Ezzel a módszerrel megy minden a kukába, a szolgáltatós dolgokkal együtt, sima gyári szoftvert kapsz. Root/nyitott bootloader nem kell hozzá.
-
Zoli_418
csendes tag
Maximum fél óra az egész, de nem kell neki annyi!
-
fatal`
titán
A gyári demo videók törölhetők az sd kártyáról? Vagy 130 mega helyet felzabál és még várok az új kártyámra.
Ezenkívül mi törölhető még? Elképzelésem nincs mi foglalja rajta a helyet (azok közül amiket nem én tettem rá).
-
silboy
aktív tag
válasz Zoli_418 #3337 üzenetére
És mennyi ideig tart egy ilyen frissítés?Nem a letöltésére gondoltam,hanem magaára a telepítésre.Vagy ha az össz időt megtudod mondani,az is jó.Nekem is kiírja a PC Companion,hogy frissíthető a rendszer,de most nem tudom sokáig nélkülözni a telefont.
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
fatal`
titán
válasz Zoli_418 #3337 üzenetére
A Facebook app független az androidtól, az nekem bekapcsolás után nem sokkal frissített.
Egyébként mostmár lehet screenshotot csinálni a Home Gomb hosszan nyomásával, ha jól tudom.
Nem hiszem, hogy az a gond, nekem csurig van a 2 gigás sd de működik a vissza gomb (holnap vagy holnapután érkezik a 16 gigás kártyám).
-
Zoli_418
csendes tag
Igen, a PC Companion felajánlotta a frissítést.
Nem tűnik el semmilyen beállítás, és semmi!
Egyszerű 40 Mbit-es Digi nettel frissítettem, még a telefon 3G/HSDPA, stb. hálózatára sem volt szükség.Nem rossz az új szoftverrel.
Nem sok minden változott, konkrétan szabad szemmel semmi.
Mintha egy hangyányival gyorsabb lenne a felület, és bizonyos alkalmazásokban, pl. FaceBook történt minimális változás.
Mintha egy kicsit jobb lenne a fényképezőgép minősége, de lehet rosszul látom, majd még bütykölöm.Frissítéskor kiírja, hogy mikben lesz változás.
A vissza gombom, mintha jobban működne, de ennek is megvan a magyarázata, hogy kevésbé működik megfelelően, nem elég gördülékenyen:
Majdnem tele van mind a ROM, mind a microSD, tehát be fogok ruházni egy 16GB-os Integral MicroSD-be. Vagyis szerintem ez a gond... -
fatal`
titán
válasz papirzsepi93 #3332 üzenetére
De min aggódsz ennyire? Bemész a telenorhoz, hogy szar és azonnal cserélik.
Vagy leveszed a pin kódot a kártyáról és rátesztel egy képernyőzár feloldó kódot és kész.
(#3331) kolics: Nem minden gyártású telefon frissít egyszerre, nekem sem jelzett még. Lehet azért, mert nem távol keleti szürkeimport telefonom van, hanem hivatalos gyártói garis és ez a régió még nem kapott frissítést. Gondolom még pár nap.
[ Szerkesztve ]
-
xperiababu
csendes tag
-
kolics
csendes tag
Üdv.
Azután érdeklődnék, hogy a 2.3.4es szoftvert hogyan raktátok rá a telefonra? A pc companion azt írja ki h "Már a legújabb szofvtert használja" és a telefonnak a menüjében is azt írja h "napra kész"...de 2.3.3 van rajta. Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: Kolics
-
fatal`
titán
válasz Zoli_418 #3328 üzenetére
PC Companionnal? Nekem még nem ajánlotta fel.
(#3329) papirzsepi93: Mint mondtam ingyen cserélik. A hiba egyébként is csak a mobilnet + pin kód párosítást érinti, ha jól olvastam. Ha leveszed a pin kódot semmi gond nincs (illetve ha nem használsz mobilnetet akkor sem).
[ Szerkesztve ]
-
papirzsepi93
tag
köszi a válaszokat
csak mert nagyon megtetszett a teló és vennék is csak mivel telenoros vok azért kérdeztem hogy vannak-e még rajtam kívül olyanok akik függetlenül vették és telenorosok hogy minden rendesen működik-e nem akarok olyat venni amit aztán dobhatok a kukába mert nem jó hozzá a kártyám... -
Zoli_418
csendes tag
Rendben, köszi!
Illetve, még annyit, hogy most frissítettem 2.3.4-es Androidra.
Mindjárt írok róla... -
Zoli_418
csendes tag
Illetve még egy hátrány:
A mai világban igaz, ki használ(na) rajtam kívül XP-t, de a szoftver nem telepíthető rá!
Erre van valakinek valamilyen módja? -
Zoli_418
csendes tag
És még egy kis segítséget szeretnék kérni.
Mitől lehet az, hogyha rádugom egy RCA-jack kábelre, nagyon recseg, meg pattog? (A hangra gondoltam, nem a telefonra. )
Hangkártyán kiválóan működik a kábel, de telefonon nem.
Úgy tűnik, nem a kábel a hibás egyelőre.
Mennyire javítaná a helyzetet, ha lecserélném egy dupla 6,3 jack - 3,5 jack kábelre?[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Hajrá!
Más:
Most írta ki egy SEAnswers-es emberke, hogy folyamatosan figyelik a topikot, ahol a ciripelős téma van ([link]), és ez a probléma prioritást élvez. Majd tájékoztat, ha valami hír van erről.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fatal`
titán
válasz papirzsepi93 #3316 üzenetére
Ha pines hiba van, akkor bemész a telenorhoz és ingyen kicserélik a kártyát egy újabbra, amivel nincs gond.
Én T-mobileos simmel használom.
(#3317) ko9: Na ezt a lejátszót én is megnézem, köszi. Engem pont a csicsa nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz papirzsepi93 #3316 üzenetére
Telenoros ténylegesen kevés van, mivel a szolgáltató nem árúlja. Én T-s vagyok, semmi problémám vele.
-
ko9
addikt
válasz Zoli_418 #3315 üzenetére
Üdv!
Az a probléma a fülesekkel, ahogy amik úgy hangzás terén úgy igazán megfelelőek lennének, és mikrofonosak (ergo headset), azoknak iPhone-os forrasztásuk van, ami pont fordított, mint ami a szabványos/Androidos telefonokhoz van, vagyis 3 lehetőséged van:
1.: Keresel egy olyat, ami nem Apple szabvány
2.: Veszel hozzá egy 500Ft-os fordítót/átalakítót
3.: Hanyagolod a vezetékest.Első kettőben esetleg tudok segíteni, ha megmondod milyet szeretnél (IEM-agybadugós/EarBud-hagyományos), és mekkora a kereted rá.
Ja és zenéhez, ha nem a csicsa kell, akkor DeaDBeeF - ingyenes, és jobban szól, mint a PowerAMP (Plugin packot rakd fel!).
[ Szerkesztve ]
-
papirzsepi93
tag
ti akik mini pro tulajok vagytok melyik szolgáltató sim karijával használjátok? mert telenorosokat még nem sűrűn láttam és én az lennék csak még mindig ez a pines hiba aggaszt... eddig csak egy ember mondta el telenorosként hogy hogyan használja van rajta kívül még aki ennél a szolgáltatónál van és mini proja van? ha igen mik a tapasztalatai
-
fatal`
titán
válasz Zoli_418 #3313 üzenetére
A fülest neked kell kiválasztani, én mikrofon nélkül használom a régi SE fülesem tetejét egy jack hosszabbítóval.
Basszus hangkiemelés szerintem szoftver kérdése, próbáld ki a PowerAMPot vagy a PlayerProt (mindkettőhöz van trial a marketen, egyébként fizetősek), én nem piszkáltam, mert az agybadugós fülessel jól szól anélkül is.
Ujjlenyomat ellen fólia.
Vissza gombbal nekem még semmi problémám nem volt, és a Proról még videót sem láttam ilyet, a sima Mini produkálja ezt állítólag, ha töltőn van (de ott sem mindegyik, csak 1-2).
Tokom nincs, tervben van, egyelőre zseb (estetleg a gyári Greenheart)
-
Zoli_418
csendes tag
Október 3. óta van ilyen telefonom.
Szeretem. Viszont:
A hozzá kapott füles minősége kb. az alsó kategória közép szegmensét éri el.
Nem tetszik továbbá, hogy egybe lett forrasztva a hívásfogadó gombbal, mert így másik fülessel nem tudom érdemben használni, ezzel meg kell barátkozni, vagy keresni kell egy jobbat... Vagy keresek valami Bluetooth headset-et, ha lehet hozzá szerezni.Ehhez kapcsolódóan, nem találtam a telefonban mega-basszus, vagy legalább egy sima basszus hangkiemelést.
A telefon nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, keresem a megoldását a dolognak, lehet be kéne ruháznom fóliákba.
Nem tudom, hogy szoftveres, vagy hardveres a gond, de a telefon vissza gombja hol működik megfelelően, hol nem.
Kevés memóriahasználattal is megesik, hogy nem tudom használni.Ha bárkinek van ehhez kapcsolódóan valami ötlete, kérlek, írjon!
Köszönöm előre is.Ui.: A tokkal kapcsolatban, én a hozzá adott Greenheart-os tokot használom. Egyelőre megteszi!
Üdv.,
Zoli.[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
válasz .:Kristian:. #3308 üzenetére
ebay-n lattam parat
-
ko9
addikt
Nem, amivel fel tudod rakni a fóliát. Amúgy a törlőkendő, szerintem sz.r, nekem csak szétkeni az ujjlenyomatokat. Van helyette szarvasbőr
-
Predator2
addikt
+1 engem is érdekelne
kicsi legyen de azért védje is a kijelzőjét + úgy az egész telót
-
addikt
Törlőkendőre gondolsz? Van hozzá, ujjlenyomatokat jó vele letörölni.
Ma akartam venni hozzá valami fasza tokot és nem tudtak rávalót adni. Mivel husis telefon így csak azok voltak jók amikbe kétszer ekkora telók valók. Kb. vissza tudtam volna hajtani a tokot akkora volt.
Esetleg nem tudod hol lehet rá kapni olyat ami passzol?[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz .:Kristian:. #3306 üzenetére
Neked nem volt hozzá ilyen kis simító izé?
Amúgy az az érdekes (több mint 2 hónap után most cseréltem le a gyárit, mert karcos volt ), hogy maradt nekem is 1-2 bubi, de nem volt zavaró helyen, nem érdekelt, de 1-2 napra rá eltüntek.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
addikt
válasz Bambusznád #3305 üzenetére
Dehogynem, nem nagy valami. Én anno az 5230-ra nem tudtam felrakni, el is csesztem 3 fóliát, utána bevittem egy boltba és kifizettem 2k-t a felrakásra meg az új fóliáért.
Erre sikerült felraknom elsőre. Egy személyivel vagy bankkártyával szépen rá tudod simítani.[ Szerkesztve ]
-
Bambusznád
tag
válasz .:Kristian:. #3304 üzenetére
Átérzem a problémád
Nekem még a gyári van rajta, de a jobb felső sarkában lévő piros résznél kezd felkunkorodni... lassan megérik a cserére, de én nem tudom szépen rátenni -
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest